Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:00:49
| Nuoroda
_coliuke_ rašė:
Gal sukuriam bendra grupe skype ar fb busimu ISM pirmakursiu?:) gera ideja ! |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:31:22
| Nuoroda
Galbut kas galetu placiau paaiskinti, kaip yra su ta finansuojama vieta. Tarkime, as istoju su 20+ KB, bet man ir universitete reikia ishsilaikyti rotacijose tarp tu 20+ istojusiu, ar mano vidurkis neturi nukristi kazkiek balu, ar reikia tiesiog ishsilaikyti tarp paprastu VF vietu. Siaip sunku ishsireikst, bet gal kas placiau apie visa sita finansavima, nes ism.lt neradau:? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:41:52
| Nuoroda
usect rašė:
Galbut kas galetu placiau paaiskinti, kaip yra su ta finansuojama vieta. Tarkime, as istoju su 20+ KB, bet man ir universitete reikia ishsilaikyti rotacijose tarp tu 20+ istojusiu, ar mano vidurkis neturi nukristi kazkiek balu, ar reikia tiesiog ishsilaikyti tarp paprastu VF vietu. Siaip sunku ishsireikst, bet gal kas placiau apie visa sita finansavima, nes ism.lt neradau:? nemokamos vietos yra perskaičiuojamos po 2 metų, kartu su krepšeliais. Jeigu prarandi valstybės krepšelį, prarandi ir nemokamą vietą. Taigi išlaikyti nemokamą vietą yra pakankamai nesunku |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
16:45:21
| Nuoroda
Aj tai labai super, nes tikrai nelabai galiu sau leisti mokamai mokytis:) Ir dar idomu, kiek kazin planuojama, tarkime i ekonomika, priimti zmoniu su 20+? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-07
17:01:28
| Nuoroda
usect rašė:
Aj tai labai super, nes tikrai nelabai galiu sau leisti mokamai mokytis:) Ir dar idomu, kiek kazin planuojama, tarkime i ekonomika, priimti zmoniu su 20+? na turėtų priimti visus kiek stos, nes pažadėjo, kad įstoję su 20 ir daugiau mokysis nemokamai |