Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:00:56
| Nuoroda
Sveiki žinau,kad temų apie stojimus n , bet neradau dar nė vienos apie tuos kurie niekur neįstojoIšties įdomu,kiek yra neįstojusių... Aš viena iš jų ka ketinate toliau daryti rizikuoti ar rašyti (jei bus leidžiama tik į vnf)? Pasiguoskime,pasitarkime ir palaikykime vieni kitus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:06:15
| Nuoroda
Aš taip apt niekut neįstojau labai nusivyliau. Į archyvitika VU neabejojau, kad įstosiu, mano balas 17,52, o pernai su 16,52 įstojo, dar ir bibliotekininkystę ir informaciją buvau parašius, o ten dar žemesnis balas ir kolegijų į pabaigą parašiau ir nieko... nežinau ką dabar daryt, kažin ar yra vilties antru turu įstot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:08:17
| Nuoroda
Ersaa rašė:
Aš taip apt niekut neįstojau labai nusivyliau. Į archyvitika VU neabejojau, kad įstosiu, mano balas 17,52, o pernai su 16,52 įstojo, dar ir bibliotekininkystę ir informaciją buvau parašius, o ten dar žemesnis balas ir kolegijų į pabaigą parašiau ir nieko... nežinau ką dabar daryt, kažin ar yra vilties antru turu įstot? Nežinau jau ko ir besitikėti .Išties manau ,kad jei leis keisti vf į vnf nes jiems nuo to tik geriau... Va tada gal ir įstotume |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:08:32
| Nuoroda
Antram etape nebus galima keisti finansavimo pobūdžio iš vf i vnf. Finansavimo pobūdį bus galima keisti tik per papildomą priėmimą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:11:48
| Nuoroda
Martinuxx rašė:
Antram etape nebus galima keisti finansavimo pobūdžio iš vf i vnf. Finansavimo pobūdį bus galima keisti tik per papildomą priėmimą. Na tada išvis šaunu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:12:04
| Nuoroda
bent jau i technologine krypti minimalus balas kilo nuo 10 pernai iki 12-13 siemet, tai skirtumas vistik jauciasi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:17:44
| Nuoroda
iš kur jūs ištraukėt,kad negalima bus keisti finansavimo,tai koks tikslas daryti antrą turą jeigu vėl su savo vf niekur neįstosim. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:21:53
| Nuoroda
Sonix rašė:
bent jau i technologine krypti minimalus balas kilo nuo 10 pernai iki 12-13 siemet, tai skirtumas vistik jauciasi. Iš kur info? Labai įdomu būtų sužinoti koks minimalus balas į VU archyvistiką buvo. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:22:24
| Nuoroda
Ganyta rašė:
iš kur jūs ištraukėt,kad negalima bus keisti finansavimo,tai koks tikslas daryti antrą turą jeigu vėl su savo vf niekur neįstosim. Antras turas labiausiai skirtas tiems, kurie įstojo, tačiau yra nepatenkinti ir nori dar kartą bandyti stoti kitur. Tiems, kuriems visiškai nepasisekė, yra skirtas 3 turas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:25:34
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
Antras turas labiausiai skirtas tiems, kurie įstojo, tačiau yra nepatenkinti ir nori dar kartą bandyti stoti kitur. Tiems, kuriems visiškai nepasisekė, yra skirtas 3 turas. Bet ar realu įstot per tą 3 turą? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:28:23
| Nuoroda
Į mokamą vietą visai realu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:28:48
| Nuoroda
Marijus A. rašė:
Ganyta rašė:
iš kur jūs ištraukėt,kad negalima bus keisti finansavimo,tai koks tikslas daryti antrą turą jeigu vėl su savo vf niekur neįstosim. Antras turas labiausiai skirtas tiems, kurie įstojo, tačiau yra nepatenkinti ir nori dar kartą bandyti stoti kitur. Tiems, kuriems visiškai nepasisekė, yra skirtas 3 turas. Būtent. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:29:35
| Nuoroda
Ersaa rašė:
Sonix rašė:
bent jau i technologine krypti minimalus balas kilo nuo 10 pernai iki 12-13 siemet, tai skirtumas vistik jauciasi. Iš kur info? Labai įdomu būtų sužinoti koks minimalus balas į VU archyvistiką buvo. Apie VU nieko negaliu pasakyti bet Pvz. VGTU pastatu energetika pereitais metais KB buvo ~10,šiemet ~13 taigi... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:29:55
| Nuoroda
Ersaa rašė:
Marijus A. rašė:
Antras turas labiausiai skirtas tiems, kurie įstojo, tačiau yra nepatenkinti ir nori dar kartą bandyti stoti kitur. Tiems, kuriems visiškai nepasisekė, yra skirtas 3 turas. Bet ar realu įstot per tą 3 turą? Visai realu. Kiek skaičiau, tai bus paskelbtos likusios vietos (rugpjūčio 5 dieną), o tada nuo 5 iki 8 bus galima registruoti naujus prašymus. Žinoma, tos vietos gali būti nepopuliaros arba šiaip nepatinkančios, tačiau galimybė įstoti bus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:38:42
| Nuoroda
Ersaa rašė:
Sonix rašė:
bent jau i technologine krypti minimalus balas kilo nuo 10 pernai iki 12-13 siemet, tai skirtumas vistik jauciasi. Iš kur info? Labai įdomu būtų sužinoti koks minimalus balas į VU archyvistiką buvo. sendien paklausiau priemime, bet cia tik pirmo rato balai, po kitu ratu jis gali dar kristi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
18:49:38
| Nuoroda
Aš jaučiuosi pervertinęs savo jėgas Kažkaip neįstojau net ten, kur pernai su 15 įstojo į nemokamą, o pas mane virš 18... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
19:36:43
| Nuoroda
aš irgi niekur neistojau .;/ bet kažkodėl tikiuos, jog bus galima pkeisti i vnf, arba bent jau kris pereinamas balas antrame ture... nes per papildoma priemimą abejoju ar dar liks vnf vokieciu filologija, nors ir nelabai populiari profesija. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
19:59:55
| Nuoroda
o antram ture atsiranda vietu tik del to, kad kazkas atsisake? kokia isvis galimybe, kad pakvies |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:02:16
| Nuoroda
siaubas.. dabar jau tikrai bijau kad liksiu niekur neistojus :s visiskai neaisku kaip bus su tuo antru turu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:50:36
| Nuoroda
koks man skirtumas ant tų įstojusių ,bet kurie nori perstoti,man nusiš*kt ant jų,man svarbu yra kelias,o ne kažkas ... netikiu,kad nebus finansavimo keitimo ,parodykite kur parašyta,kad iš vf į vnf negalima keisti |