Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:42:56
| Nuoroda
vaida )) rašė:
astukee rašė:
raskilar rašė:
Tai kur čia registruotis reikia? o jums nedalino tokiu lapuku su kvietimais i fuxu stovykla, kai atvykot pasirasyt sutarciu? ten nr turi but pasiskambint... jo man irgi dave toki lapuka kur ir numeris viskas parasyta ir sake kuo greiciau registruotis nes kaip sakei tu vietu nedaug tera As kai klausiau del tos stofkes, kai pasirasiau sutarti, tai sake kad dar net neregistruoja. Kaip supratau registruos tik nuo rugsejo, nes sake kad dar eis per grupes ir klaus kas nori.. Nu zodziu nesuprasi Bet aisku parasyti ir pasiklausti del visa ko niekas nedraudzia |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
15:47:04
| Nuoroda
Beje, kas pasipraset bendrabucio taikos 20? Butu gerai susipazinti su galimais kaimynais |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:08:04
| Nuoroda
Gintaryte* rašė:
vaida )) rašė:
astukee rašė:
raskilar rašė:
Tai kur čia registruotis reikia? o jums nedalino tokiu lapuku su kvietimais i fuxu stovykla, kai atvykot pasirasyt sutarciu? ten nr turi but pasiskambint... jo man irgi dave toki lapuka kur ir numeris viskas parasyta ir sake kuo greiciau registruotis nes kaip sakei tu vietu nedaug tera As kai klausiau del tos stofkes, kai pasirasiau sutarti, tai sake kad dar net neregistruoja. Kaip supratau registruos tik nuo rugsejo, nes sake kad dar eis per grupes ir klaus kas nori.. Nu zodziu nesuprasi Bet aisku parasyti ir pasiklausti del visa ko niekas nedraudzia Na va, aš šaind. ryte prisiregistravau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:08:37
| Nuoroda
Gintaryte* rašė:
Beje, kas pasipraset bendrabucio taikos 20? Butu gerai susipazinti su galimais kaimynais aš taikos 16g. galėsim gal per langus susimojuoti |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:22:03
| Nuoroda
hey aš irgi pamojuosiu :D |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:37:08
| Nuoroda
raskilar rašė:
Gintaryte* rašė:
vaida )) rašė:
astukee rašė:
raskilar rašė:
Tai kur čia registruotis reikia? o jums nedalino tokiu lapuku su kvietimais i fuxu stovykla, kai atvykot pasirasyt sutarciu? ten nr turi but pasiskambint... jo man irgi dave toki lapuka kur ir numeris viskas parasyta ir sake kuo greiciau registruotis nes kaip sakei tu vietu nedaug tera As kai klausiau del tos stofkes, kai pasirasiau sutarti, tai sake kad dar net neregistruoja. Kaip supratau registruos tik nuo rugsejo, nes sake kad dar eis per grupes ir klaus kas nori.. Nu zodziu nesuprasi Bet aisku parasyti ir pasiklausti del visa ko niekas nedraudzia Na va, aš šaind. ryte prisiregistravau Tada ir man reikes nesnausti o registruotis, nes i stofke tai tikrai noriu tai aisku susimojuosim |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:59:57
| Nuoroda
Ne jūs vienos teklaidžiosit po ta Klaipėdą aš jums tikrai padėsiu |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
17:01:45
| Nuoroda
Nu kur būsimi logistikos vadybininkai? nejau viena tokia tebūsiu? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:43:13
| Nuoroda
Taira rašė:
Nu kur būsimi logistikos vadybininkai? nejau viena tokia tebūsiu? aš čia! |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
18:44:11
| Nuoroda
Lina91 rašė:
Decibelle rašė:
aš pasirinkau bendrabutį jaunystės gatvėj, būtų smagu susipažint su kaimyanais As taip pat jaunystej super! nebe tokia vieniša jaučiuos |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:09:38
| Nuoroda
Sveikatos mokslų fakultetas - socialinis darbas |
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:29:42
| Nuoroda
jurgyte rašė:
Ne jūs vienos teklaidžiosit po ta Klaipėdą aš jums tikrai padėsiu kuo daugiau, tuo smagiau |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:35:58
| Nuoroda
Decibelle rašė:
Taira rašė:
Nu kur būsimi logistikos vadybininkai? nejau viena tokia tebūsiu? aš čia! jėgelė!!! I'm not alone iš kur būsi? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:40:55
| Nuoroda
Taira rašė:
Decibelle rašė:
Taira rašė:
Nu kur būsimi logistikos vadybininkai? nejau viena tokia tebūsiu? aš čia! jėgelė!!! I'm not alone iš kur būsi? geras jausmas,ane? :D aš iš Šiaulių. Tu iš kur? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-29
23:18:01
| Nuoroda
o kaip saunu pagaliau radau istojusiu i logistikos vadyba |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
12:28:55
| Nuoroda
Decibelle rašė:
Lina91 rašė:
Decibelle rašė:
aš pasirinkau bendrabutį jaunystės gatvėj, būtų smagu susipažint su kaimyanais As taip pat jaunystej super! nebe tokia vieniša jaučiuos Tai faina faina |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
13:31:03
| Nuoroda
O tai gulbej as viena pati tegyvensiu? :D |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-30
15:50:23
| Nuoroda
jurgyte rašė:
O tai gulbej as viena pati tegyvensiu? :D Aš taip pat gulbėj |
Žinutė parašyta:
2010-07-30
16:55:22
| Nuoroda
Sveiki:)) Na, aš su mielu noru taip pat prisijungsiu prie klaidžiojimų po Klaipėdą;D Gyvensiu taip pat bendrabuty, jaunystės gatvėj:) Tai būtų malonu susipažinti:) Gal dar kas į socialinių mokslų fakultetą, kultūrinės veiklos vadybą?:) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-30
19:04:21
| Nuoroda
Jersey rašė:
Sveiki:)) Na, aš su mielu noru taip pat prisijungsiu prie klaidžiojimų po Klaipėdą;D Gyvensiu taip pat bendrabuty, jaunystės gatvėj:) Tai būtų malonu susipažinti:) Gal dar kas į socialinių mokslų fakultetą, kultūrinės veiklos vadybą?:) Aš prisijungiu prie šios specialybės:) |