Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-01-09
18:19:12
| Nuoroda
Gal yra norinčių studijuoti šią specialybę? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-01-29
12:02:47
| Nuoroda
Aš jau studijuoju - į iškilusius klausimus galiu atsakyti AŽ ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-03
03:47:33
| Nuoroda
Aš čia studijuoju. O kodėl būtent VDU pasirinkai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-02-03
20:32:53
| Nuoroda
Net nežinau. Labiausiai širdis čia linksta. Girdėjau labai gerus atsiliepimus apie VDU |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-02-16
14:07:41
| Nuoroda
Mąstau dėl psichologijos magistro studijų VDU. Gal žinote kaip neakivaizdininkai studijuoja, ar labai laužia? kaip dėl paskaitų grafiko, lankstus neakivaizdines studijuojantiems ar ne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-17
14:16:15
| Nuoroda
Pagaliau atsirado man puikiai tinkanti tema Tiesiog laukiu nesulaukiu stojamųjų su viltimi įstoti į VDU psichologiją. Gal kas nors gali papasakoti detaliau apie įstojimo sąlygas ? Kokių balų minimum reikia norint čia patekti ?? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-18
15:04:00
| Nuoroda
-:-Greta-:- rašė:
Pagaliau atsirado man puikiai tinkanti tema Tiesiog laukiu nesulaukiu stojamųjų su viltimi įstoti į VDU psichologiją. Gal kas nors gali papasakoti detaliau apie įstojimo sąlygas ? Kokių balų minimum reikia norint čia patekti ?? Kai aš domėjausi,tai apie 80proc. visus. Na bet žinoma,kuo geriau vieną išsilaikysi,tuo blogiau galėsi kitą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-03-21
16:10:50
| Nuoroda
Sveiki, esu psichologijos programos 3 kurso studentė. Galiu pasakyti, kad studijuoti įdomu, bet žinoma sunku. Studijuojant tenka atlikti nemažai apklausų, įvairiausių tyrimų. Šiuo metu renku duomenis apie vyresniųjų klasių mokinių,abiturientų streso įveikimo būdus. Būčiau labai dėkinga, jei atsakytumėte į klausimus. Iš anksto dėkoju. www.apklausa.lt/f/vyresniuju-klasiu-mokiniu-bei-studentu-asmenybes-savybiu-bei-reakciju-i-sunku-z5qffah.fullpage |
|
Žinutė parašyta:
2011-03-30
10:37:18
| Nuoroda
klausimas rašė:
Mąstau dėl psichologijos magistro studijų VDU. Gal žinote kaip neakivaizdininkai studijuoja, ar labai laužia? kaip dėl paskaitų grafiko, lankstus neakivaizdines studijuojantiems ar ne? Sveiki, Studijuojant magistrantūrą nesvarbu ar nuolatinėse ar dieninėse studijose, studentams keliami vienodi reikalavimai. Na o paskaitų tvarkaraštis žinoma lankstus tiems kas renkasi studijas ištęstines. |
|
Žinutė parašyta:
2011-04-18
15:30:11
| Nuoroda
Pernai įstojau į VDU psichologija, tai jei kam kyla klausimų rašykit AŽ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-05-06
13:07:29
| Nuoroda
Sveiki, esu Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokyklos trečio kurso tarptautinio verslo studentė. Atlieku marketingo tyrimą, norėdama išsiaiškinti 10-12 klasių moksleivių pasirinkimo kriterijų svarbą renkantis universitetą. Jei galite, skirkite šiek tiek savo laiko ir užpildykite šią anketą. Anketa yra konfidenciali ir Jūsų duomenys niekur nebus skelbiami. Dėkoju už bendradarbiavimą. |