Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-26
21:45:54
| Nuoroda
Paguodei, nereikės rusų mokintis |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
00:15:30
| Nuoroda
neturiu antros užsienio kalbos, tai turbūt į nemokamą vietą jau nebus šansų įstot? (turint omeny, kad balai bus tikrai ne daugiau 80) |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-28
13:42:42
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:51:04
| Nuoroda
Sveiki, bendraminčiai! Visi čia tik apie VPU, KU kalba, o mano svajonė ŠU. Lietuvių filologija ir komunikacija. |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:26:12
| Nuoroda
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:29:33
| Nuoroda
candya rašė:
neturiu antros užsienio kalbos, tai turbūt į nemokamą vietą jau nebus šansų įstot? (turint omeny, kad balai bus tikrai ne daugiau 80) aš irgi neturiu antros kalbos, bandysiu vis vien, gal netyčia, jei kas.. planuoju konkursinį turėt truputį virš 17, kaži, įmanoma įstot į VU? |
|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
21:57:58
| Nuoroda
Tavo egzaminai geri, tik ta antra kalba viską gadina... Gal įstotum, bet kažin ar patektum į finansuojamą... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:04:51
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
12:30:48
| Nuoroda
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... Tikėkis, kad įstosi ir be to pažymio Juk, mano nuomone, lietuvių filologija nėra jau tokia populiari specialybė, neturėtų būti itin didelė konkurencija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
13:30:38
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
xVitutex rašė:
Lituanistė rašė:
Sveiki Aš taip pat planuoju studijuoti lietuvių filologiją, tik dar nesu apsiprendusi, kuriam universitetui VPU ar VU teikti pirmenybę Nu siaip kaip as skaiciau, domejausi, tai VPU igiji dvi specialybe: pedagogo ir dar viena O VU tai pedagogo specialybes kaip ir nelabai Aš irgi tą patį girdėjau o tu turbūt pirmenybę irgi teiktum VPU? Pirmu numeriu rašei lietuvių filologiją? Taip pirmu Tai gal mes net būsimos kolegės, ką gali žinoti Dabar pradejau abejoti... Kazkaip apsizioplinau... Pima uzsienio kalba tai anglu, o antros tai neturiu... Ir dar parasiau pirmu nr Nezinau, labai nerimauju.... Tikėkis, kad įstosi ir be to pažymio Juk, mano nuomone, lietuvių filologija nėra jau tokia populiari specialybė, neturėtų būti itin didelė konkurencija Tikiuosi ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
22:03:10
| Nuoroda
Taip, į lietuvių filologiją mažesni konkursai, didžiausi į lietuvių filologiją ir užsienio kalbą, ten, kur populiarios kalbos, jaučiu, šiemet bus dideli konkursai į lietuvių ir ispanų bei italų, nes tai gražios, patrauklios kalbos, kurias daug kas norėtų išmokt. Rašiau šią specialybę pirmu numeriu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
23:12:02
| Nuoroda
Kas į VU Lietuvių filologiją? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
00:13:53
| Nuoroda
Aš rašysiu lietuvių filologiją, bet VDU ir turbūt ne pirmu numeriu |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
12:13:14
| Nuoroda
Alyva rašė:
Kas į VU Lietuvių filologiją? aš! trečiu numeriu ir be antros kalbos : D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
12:34:31
| Nuoroda
Sraigt rašė:
Alyva rašė:
Kas į VU Lietuvių filologiją? aš! trečiu numeriu ir be antros kalbos : D O ką pirmų–antru numeriu rašei? :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
15:24:18
| Nuoroda
priims VPU, jei geri egzamino rezultatai ir be antros užsienio kalbos:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:47:16
| Nuoroda
ylksis rašė:
priims VPU, jei geri egzamino rezultatai ir be antros užsienio kalbos:) taigi taip ar taip tik vienos užsienio kalbos rezultatus žiūrės. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
19:49:07
| Nuoroda
gal kas į VPU lietuvių filologiją? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
22:26:16
| Nuoroda
Airina rašė:
gal kas į VPU lietuvių filologiją? Aš! Tave turbūt irgi domina ši specialybė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
22:31:03
| Nuoroda
Lituanistė rašė:
Airina rašė:
gal kas į VPU lietuvių filologiją? Aš! Tave turbūt irgi domina ši specialybė? gal biski ne į temą ,bet iškilo klausimėlis ar į šią specialybę stojant reik laikyti motivacinį testą?:] |