Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
22:34:40
| Nuoroda
Blumeee rašė:
cheppas rašė:
Agroverslininkai sukuriam facebook grupe? Kuriam:) tai sukuret?:D
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
23:07:43
| Nuoroda
GerdaG rašė:
Blumeee rašė:
cheppas rašė:
nemanau:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-17
23:28:11
| Nuoroda
Brukšt rašė:
GerdaG rašė:
Blumeee rašė:
cheppas rašė:
nemanau:D negerai |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-18
13:06:23
| Nuoroda
sveiki. man kilo toks klausimelis, kaip mokamos kauno kolegijoje stipendijos? ar jas mokes pirma pusmeti pirmakursiam? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
00:08:06
| Nuoroda
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-19
08:57:39
| Nuoroda
maryte25 rašė:
Man irgi labai idomu O jeigu mokes, tai kiek?
_____________________ turetu moket visiem kas i vf vieta istojo, o suma bus ~100lt |
Žinutė parašyta:
2011-08-19
10:01:57
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
10:52:15
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai Visi gauna jeigu ka:) čia jei kalbi apie KF bendrabucius:) Paskambink bendrabucio valdytojai.:) jeigu nebus vietos 5tam bendrabuty duos 6tam. tik 6tas bernų o 5tas panų:))) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
11:03:56
| Nuoroda
vynous rašė:
Blumeee rašė:
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( man ir panasiai as nelabai zaviuosi savo specialybe, ir kazkaip tas, kad man toli nuo miesto, Mastaiciuose fakultetas baugina.... o i kokia specialybe istojai? Geras tas fakultetas:) ta prasme nk blogo, lengva studijuot, studentaut, ypač kai barakai per gatve nuo fakulteto.:) Rugpjūčio 31 būk jau atlėkus, darysim jums fuxams prirašymą:)) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
18:15:41
| Nuoroda
Gal kas zinot kas cia vyksta per rugsejo 1 ? Butu idomu suzinoti
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
18:19:01
| Nuoroda
kauno kolegijos asai www.Ozala.Gauja.lt is gaujos |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
19:26:17
| Nuoroda
vikikita rašė:
sveiki. man kilo toks klausimelis, kaip mokamos kauno kolegijoje stipendijos? ar jas mokes pirma pusmeti pirmakursiam? labas. stipendijas gauna žmonės turintys aukščiausią vvidurkį, ir dar tie žmonės sudaro tik ~10% grupės, tad tai gali būti tik 2-3 žmonės. pirmakursiai pradeda gauti stipendijas tik 2am pusmety kai jau yra kažkokie rezultatai mokslų. stipendijos suma šių metų pavasarį buvo lygi 165lt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
19:26:58
| Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
19:27:56
| Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
nieko nevyksta. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
19:51:05
| Nuoroda
O kada pirmakursiams prasideda paskaitos? Jau rugsėjo 2d.? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:15:47
| Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
na jei pirmakursė tai ateik:) šeip dar žiūrint kuriam fakulete:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:27:24
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:48:39
| Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D na tai labai saunu as nezinau kazko baiminuosi ten eiti isivaizduoju, kad teks daug dirbti is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
21:10:38
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D na tai labai saunu as nezinau kazko baiminuosi ten eiti isivaizduoju, kad teks daug dirbti is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis sakau paskambink bendrabucio valdytojai ir vsio:) Tų vietų ten pilna visada, pastovei zyze kad mazai gyvenančių:D Jei aš pavežiau nelankydamas rytinių paskaitų, na nes tingėdavau kelt, tai manau tu paveši:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
21:28:31
| Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D na tai labai saunu as nezinau kazko baiminuosi ten eiti isivaizduoju, kad teks daug dirbti is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis sakau paskambink bendrabucio valdytojai ir vsio:) Tų vietų ten pilna visada, pastovei zyze kad mazai gyvenančių:D Jei aš pavežiau nelankydamas rytinių paskaitų, na nes tingėdavau kelt, tai manau tu paveši:) reiks pasiskaminti o kaip tan tu bendrabuciu bukle? idomu |