Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:13:00
| Nuoroda
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:21:30
| Nuoroda
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:23:45
| Nuoroda
huggy rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] o kokius egzus laikei? : } |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
21:27:57
| Nuoroda
diminutive rašė:
huggy rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] o kokius egzus laikei? : } lietuvių,istoriją ir anglų. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:28:40
| Nuoroda
huggy rašė:
diminutive rašė:
huggy rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš rašiau tik viešajį administravimą;] o kokius egzus laikei? : } lietuvių,istoriją ir anglų. ei, p.s. nėra viešojo administravimo KK. ;p |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:39:50
| Nuoroda
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš |
Žinutė parašyta:
2011-07-12
11:25:58
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš ir as:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
11:25:58
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš ir as:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
16:35:27
| Nuoroda
Lisen rašė:
nepavojinga rašė:
diminutive rašė:
Sveikučiai. Rašėt kas nors į įmonių ir viešbučių administravimą? ( : aš ir as:)) tai mes jau kelios. ;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
12:19:57
| Nuoroda
www.lamabpo.lt parasyta kad registracijai liko 5dienos. O kas tada po 5 dienu,gal prisijungus rodys koks siemet konkursinis balas i vf istot vienoj ar kitoj aukstojoj mokykloj? kada buna aiskus tie balai? 22d baigiasi registracijos o tada 26d kaip suprantu pirmas ratas stojimu,o kas per tas 4 dienas bus? ar svarbu stebet lamabpo.lt ? ten konkursiniai balai paskelbti buna ar kaip? P.S. ar ymanoma i KK istot su ~15,5 i soc pedagogika? jei 2010m buvo pirmo 17,16 i paskutiniojo i vf istojusio 11,12? mane baugina tai kad tas 11,12 buvo garantija is 3 rato istojas..tad jei is pirmo ir antro ratu neistoju i vf soc pedagogika treciam perdaug bijau rizikuot kad isvis niekur i vf neistosiu tai rasysiu visus mokamai..o tada teks imt paskola ir t.t O daug kas sako kad jei is pirmo turo nistoji tai ir is antro 90proc kad neistosi..nes tik vietas gali apkeist. Na daug klausimu,tikiuos bus daug ir atsakymu:) aciu ir iki |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-17
19:33:31
| Nuoroda
ausrike19 rašė:
www.lamabpo.lt parasyta kad registracijai liko 5dienos. O kas tada po 5 dienu,gal prisijungus rodys koks siemet konkursinis balas i vf istot vienoj ar kitoj aukstojoj mokykloj? kada buna aiskus tie balai? 22d baigiasi registracijos o tada 26d kaip suprantu pirmas ratas stojimu,o kas per tas 4 dienas bus? ar svarbu stebet lamabpo.lt ? ten konkursiniai balai paskelbti buna ar kaip? P.S. ar ymanoma i KK istot su ~15,5 i soc pedagogika? jei 2010m buvo pirmo 17,16 i paskutiniojo i vf istojusio 11,12? mane baugina tai kad tas 11,12 buvo garantija is 3 rato istojas..tad jei is pirmo ir antro ratu neistoju i vf soc pedagogika treciam perdaug bijau rizikuot kad isvis niekur i vf neistosiu tai rasysiu visus mokamai..o tada teks imt paskola ir t.t O daug kas sako kad jei is pirmo turo nistoji tai ir is antro 90proc kad neistosi..nes tik vietas gali apkeist. Na daug klausimu,tikiuos bus daug ir atsakymu:) aciu ir iki o kaip tu gavai ~15,5 jei neturi uzsienio kalbos egzamino, kurio reikia soc. pedagogikai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
09:56:18
| Nuoroda
vynous rašė:
ausrike19 rašė:
www.lamabpo.lt parasyta kad registracijai liko 5dienos. O kas tada po 5 dienu,gal prisijungus rodys koks siemet konkursinis balas i vf istot vienoj ar kitoj aukstojoj mokykloj? kada buna aiskus tie balai? 22d baigiasi registracijos o tada 26d kaip suprantu pirmas ratas stojimu,o kas per tas 4 dienas bus? ar svarbu stebet lamabpo.lt ? ten konkursiniai balai paskelbti buna ar kaip? P.S. ar ymanoma i KK istot su ~15,5 i soc pedagogika? jei 2010m buvo pirmo 17,16 i paskutiniojo i vf istojusio 11,12? mane baugina tai kad tas 11,12 buvo garantija is 3 rato istojas..tad jei is pirmo ir antro ratu neistoju i vf soc pedagogika treciam perdaug bijau rizikuot kad isvis niekur i vf neistosiu tai rasysiu visus mokamai..o tada teks imt paskola ir t.t O daug kas sako kad jei is pirmo turo nistoji tai ir is antro 90proc kad neistosi..nes tik vietas gali apkeist. Na daug klausimu,tikiuos bus daug ir atsakymu:) aciu ir iki o kaip tu gavai ~15,5 jei neturi uzsienio kalbos egzamino, kurio reikia soc. pedagogikai? per tas 4 dienas manau dėlios sąrašus stojimu , ir atrinkinės kur ,kas įstojo, viskas o balų manau,tau niekas nerodys |
Žinutė parašyta:
2011-07-18
21:24:44
| Nuoroda
vynous rašė:
ausrike19 rašė:
www.lamabpo.lt parasyta kad registracijai liko 5dienos. O kas tada po 5 dienu,gal prisijungus rodys koks siemet konkursinis balas i vf istot vienoj ar kitoj aukstojoj mokykloj? kada buna aiskus tie balai? 22d baigiasi registracijos o tada 26d kaip suprantu pirmas ratas stojimu,o kas per tas 4 dienas bus? ar svarbu stebet lamabpo.lt ? ten konkursiniai balai paskelbti buna ar kaip? P.S. ar ymanoma i KK istot su ~15,5 i soc pedagogika? jei 2010m buvo pirmo 17,16 i paskutiniojo i vf istojusio 11,12? mane baugina tai kad tas 11,12 buvo garantija is 3 rato istojas..tad jei is pirmo ir antro ratu neistoju i vf soc pedagogika treciam perdaug bijau rizikuot kad isvis niekur i vf neistosiu tai rasysiu visus mokamai..o tada teks imt paskola ir t.t O daug kas sako kad jei is pirmo turo nistoji tai ir is antro 90proc kad neistosi..nes tik vietas gali apkeist. Na daug klausimu,tikiuos bus daug ir atsakymu:) aciu ir iki o kaip tu gavai ~15,5 jei neturi uzsienio kalbos egzamino, kurio reikia soc. pedagogikai? pagrindinis lietuviu 0,4 ,o anglu as metini turiu A lygio 9:) tai taip man ir gaunasi:) plius cia su tais 2 balais uz motyvacini testa jei ka
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-18
23:08:14
| Nuoroda
Nežinau ar kas jau atsakė apie 120lt, kuriuos reiks sumokėt nuvažiavus į univera/kolegija, bet jums turiu tikslią info [email protected] |
Žinutė parašyta:
2011-07-19
00:33:35
| Nuoroda
Kuisys rašė:
Nu vyrai !?! ;D bus studijuojančiu Kompiuteriniu tinklu administravima ? Nu, bent vienas dar tai tikrai bus Tamsta, irgi, žiūriu, ne iš tų, katrie su matematika draugauja. Įdomu vis tik savo kailiu įsitikinti kaip seksis kolegijoje, kai vidurinėj prie egzamino matematikos nenorėjo prileist. O dėl ko renkiesi būtent šia specialybę? Vakarinį ar dieninį rinktis žadi? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-20
16:13:50
| Nuoroda
Sveiki ;] kas raset finansus i pirma vieta? butu idomu susipazinti su busimomis grupiokemis :]] aisku jei sugebesim istot... D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
12:52:04
| Nuoroda
Gal kas raset kineziterapija/burnos higiena/farmakotechnika? :)))) butu malonu susipizinti:) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:56:21
| Nuoroda
Sveikučiai , kas į viešąjį maitinimą ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
14:56:38
| Nuoroda
Aš rašiau Kineziterapiją ;} |