Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
11:54:46
| Nuoroda
Na jau liko visai nedaug laiko iki prasymo priemimo pabaigos , o ziurek tuoj ir paskelbs kas įstojom kas ne Taigi, būtų smagu susipažinti, kadangi manau kiekvienas numanom ar įstosim ar ne Dar viena priežastis vienytis ir susipažinti tiem kurie (kaip ir aš) yra ne iš sostinės Visgi, baisu atvykti į visai naują vietą, be tėvų, draugų, pažįstamų
Taigi, būsimieji fuxai susipažinkim prisistatykim, pasipasakokim kokią programą VGTU įrašėme į pirmą vietą , kur žadam gyventi, galim pasidalinti kontaktais ir pan Pradedam )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
12:00:31
| Nuoroda
Taigi pradadedu as : Esu Monika iš Tauragės Pirmu numeriu taikausi ystoti y geodezija, prasysiu barako, nes noriu paragauti studentisko gyvenimo, kadangi y buta pereiti visada bus laiko ir galimybiu Baisu vaziuot y nauja dideli miesta, taciau beprotiskai noriu naujo gyvenimo, pazinciu, ziniu, linksmybiu Noriu susipazinti su tais kurie mokytis nori geodezija, ar bet kokia spec. aplinkos inzinerijos fakultete , ar verslo vadybos fakultete nes turbut gyvensim viename bendrabutyje Tikiuos gerai sugyventi su kambariokais, rasti darbeli po paskaitu papildomiems pinigams - pramogoms ir dar daug visko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
14:42:20
| Nuoroda
dancing lady rašė:
Taigi pradadedu as : Esu Monika iš Tauragės Pirmu numeriu taikausi ystoti y geodezija, prasysiu barako, nes noriu paragauti studentisko gyvenimo, kadangi y buta pereiti visada bus laiko ir galimybiu Baisu vaziuot y nauja dideli miesta, taciau beprotiskai noriu naujo gyvenimo, pazinciu, ziniu, linksmybiu Noriu susipazinti su tais kurie mokytis nori geodezija, ar bet kokia spec. aplinkos inzinerijos fakultete , ar verslo vadybos fakultete nes turbut gyvensim viename bendrabutyje Tikiuos gerai sugyventi su kambariokais, rasti darbeli po paskaitu papildomiems pinigams - pramogoms ir dar daug visko Darbeli rasti,tai rasi,tik dirbti neišeis su VGTU mokslų sunkumu,ypač pirmam kurse |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:24:32
| Nuoroda
o ir Vilniaus nereikia bijoti... na gal bus sunku pirmus mėnesiu, kol pradėsi orientuotis kur esi ir panašiai bet tikrai lengva priprast |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
17:36:52
| Nuoroda
As rasysiu VGTU transporto inzinerine ekonomika ir vadyba, taciau ne pirmuoju numeriu, pirmiau Kaunas, vis arciau namu Bet jei patekciau i Vilniu irgi prasyciau barako, gal kas gali papasakoti kokios ten salygos? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:08:05
| Nuoroda
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:12:34
| Nuoroda
Kiek man teko girdėti VGTU barakai ganėtinai padorūs, tad galima nesijaudinti, o dar pliusas tame, kad vienas barakas yra prie pat univero, tik negaliu pasakyti kokių specialybių Na, o aš, Rosita iš Jonavos taip pat ketinu stoti į VGTU , tačiau truputį kita kryptimi - Kūrybines industrijas. Barako žadu prašyt, nes nematau reikalo nuomotis kambarį, kai pamačiau koks gyvenimas verda barak - gi žavumėlis! Šiaip aukštas balas stjant, bet vis viliuosi, kad iš istorijos gausiu ~90 ir durys bus atviros Tik įdomu, kokia barako kaina? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:14:14
| Nuoroda
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:14:40
| Nuoroda
lietum rašė:
Kiek man teko girdėti VGTU barakai ganėtinai padorūs, tad galima nesijaudinti, o dar pliusas tame, kad vienas barakas yra prie pat univero, tik negaliu pasakyti kokių specialybių Na, o aš, Rosita iš Jonavos taip pat ketinu stoti į VGTU , tačiau truputį kita kryptimi - Kūrybines industrijas. Barako žadu prašyt, nes nematau reikalo nuomotis kambarį, kai pamačiau koks gyvenimas verda barak - gi žavumėlis! Šiaip aukštas balas stjant, bet vis viliuosi, kad iš istorijos gausiu ~90 ir durys bus atviros Tik įdomu, kokia barako kaina? Jei dvivietis apie 187 lt, jei trivietis178 lt O tai jei stosi y kurybines industrijas tai busim vienam barake ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:16:49
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus Man neydomi tavo nuomone, tu geriau pats pasilik savo joniski DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:18:46
| Nuoroda
dancing lady rašė:
Zigmukas rašė:
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus Man neydomi tavo nuomone, tu geriau pats pasilik savo joniski DD Kodel fotke issiemei ? ))))))) Ten ne tu arne? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:19:34
| Nuoroda
Naaaais :) tuomet kainos padorios visai. Tik reikia melstis, kad jei įstosiu, gausiu kambariokes ne kokias ketvirto kurso... :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:20:24
| Nuoroda
Nekeisk nicko escada vistiek surasiu ;D |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:24:12
| Nuoroda
lietum rašė:
Naaaais :) tuomet kainos padorios visai. Tik reikia melstis, kad jei įstosiu, gausiu kambariokes ne kokias ketvirto kurso... : Aha, kainos tikrai nesikandzioja as irgi nenoreciau su absolventem gyvent )) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:25:07
| Nuoroda
Zigmukas rašė:
dancing lady rašė:
Zigmukas rašė:
dancing lady rašė:
Aciu uz patarimus ir nuomones, laukiu dar nauju zmogeliuku susipazinimui )) Gurauskaite nestok i Vilniu, geda tauragei bus Man neydomi tavo nuomone, tu geriau pats pasilik savo joniski DD Kodel fotke issiemei ? ))))))) Ten ne tu arne? Noriu naujo paveiksliuko, o savo nuotraukos nei vienos nebuvau cia ysidejus ir atstok nuo manes persekiotojau juokini |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:27:53
| Nuoroda
Sveikuciai,as taip pat veikiausiai studijuosiu cia,aplinkos apsaugos inzinerijos fakultete pastatu inzinerija,aisku jei tik balas istot i vf vieta ziauriai nepadides lyginant su praeitais metais. O gyvent zadu barake. Beje, bent jau rasoma puslapi VGTU ,jog lyg ir visi pirmakursiai gaus barakus,cia rimtai taip ar tik sioks toks reklaminis triukas bandant pritraukt studentus? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
18:30:07
| Nuoroda
As irgi girdejau kad sake tipo visiem norintiem duos ) butu labai smagu ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
21:12:20
| Nuoroda
tokios naujienos negirdėjus del bendrikų.Būtų super,nes kad gausiu jį yra labai mažai galimybių...o taaaaip norėčiau na aš stosiu į orlaivių pilotavimą,su daugeliu būsimų studentų jau esu susipažinus,nes į šitą specialybę stojant reik atlikti du testus,tai ir susipažįsti :) esu iš gan toli,o Vilniaus bijoti nereikia,na manau,mkad pirmą mėnesį bus sunku,bet...prie visko priprantama ;DD o jei negausit barako,ką tuomet planuojat?;] |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
21:18:05
| Nuoroda
Sveiki. As esu vilnietis, bet busimas fux'as (aisku jeigu pavyks istot) siaip noreciau labai i Ekonomikos inzinerija. ar yra bendraminciu?:) P.S kaip manot ar su ~15kb imanoma butu istot i sia specialybe i vnf? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
21:27:32
| Nuoroda
chey ;D rašė:
tokios naujienos negirdėjus del bendrikų.Būtų super,nes kad gausiu jį yra labai mažai galimybių...o taaaaip norėčiau na aš stosiu į orlaivių pilotavimą,su daugeliu būsimų studentų jau esu susipažinus,nes į šitą specialybę stojant reik atlikti du testus,tai ir susipažįsti :) esu iš gan toli,o Vilniaus bijoti nereikia,na manau,mkad pirmą mėnesį bus sunku,bet...prie visko priprantama ;DD o jei negausit barako,ką tuomet planuojat?;] Na jei jau esi is toliau negu 100 km, tai jau turi pliusa del barako as pati nuo vilniaus uz 250 km tai manau tureciau irgi gauti o tavo spec tai buvo mano svajone ... deja pilote buti sunku butu o dar merginai D bet dievinu lektuvus ir skraidyma ) |
|
|