Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:21:54
| Nuoroda
" 5.2. Pateikiant reikalingų priėmimo įforminimui dokumentų originalus ir pasirašant studijų sutartį, pateikiamas ir sumokėto registravimo mokesčio (120 Lt) kvitas. Kvitą (su atitinkamu įmokos kodu) išduoda fakulteto ar instituto, į kurio programą yra priimamas stojantysis, administracija. " Sveiki, nelabai suprantu kaip cia bus... Tai reikia ateiti i unika, pasiimti ta kvita su imokos kodu, eiti i banka sumoketi o po to ir vel i unika?? Ar galima internetu? Paaiskinkite man nesuprantanciai |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:26:12
| Nuoroda
matau ne man vienai tokie patys klausimai kyla.. ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:38:37
| Nuoroda
nu pz pz;DDDD ne tai, kad nuotrauku reiks (kuriu neturiu), bet dar ir susimoket;DDDD ahujiel..;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:41:21
| Nuoroda
o svarbiausia nieks nezino kokiu budu sumoketi tuos litus... ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:49:47
| Nuoroda
manau(jei istosiu) reiks lekt 3dieni arba net 4dieni pasirasyt popieriu ir bus viskas aisku;pp
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:57:45
| Nuoroda
man taip pat įdomus šitas klausimas ) gal kas žinot kokių dokumentų reikia įstojus į mokamą? (Papildomų) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
14:58:53
| Nuoroda
žiūrėkit, o man dar toks klausimas dėl bendrabučių kilo.. kažkurioj temoj skaičiau, kad kituose univeruose norint gauti bendrabutį reikia išsiimti pažymas apie gyvenamąją vietą, tėvų darbus ir pan.. bet VPU tiklapyje aptikau tik bendrabučio prašymo formą. tai kaip čia yra? VPU studentams nereikia to popierizmo ar tiesiog nepaminėta (o gal aš kažko neradau? ;D )? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:01:18
| Nuoroda
Nu nafik, kiek daug išlaidų bus:S Užsimanė dar blyn būtinai 3x4 nuotraukų... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:01:37
| Nuoroda
nu as kiek domejausi apie barakus, tai reikia kazkokiu popieriu apie pajamas... nu manau nuleksi i univera ir ten viska pasakis;]
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:02:08
| Nuoroda
dussy rašė:
žiūrėkit, o man dar toks klausimas dėl bendrabučių kilo.. kažkurioj temoj skaičiau, kad kituose univeruose norint gauti bendrabutį reikia išsiimti pažymas apie gyvenamąją vietą, tėvų darbus ir pan.. bet VPU tiklapyje aptikau tik bendrabučio prašymo formą. tai kaip čia yra? VPU studentams nereikia to popierizmo ar tiesiog nepaminėta (o gal aš kažko neradau? ;D )? Na aš tai viską vešiuosi, nes po to gali blogai baigtis;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:03:53
| Nuoroda
vaidassab rašė:
nu as kiek domejausi apie barakus, tai reikia kazkokiu popieriu apie pajamas... nu manau nuleksi i univera ir ten viska pasakis;]
gal ir tavo tiesa tik nesinori sulaukus savo eilės sužinot, kad kažko dar trūksta ir vėl stovėt eilėse ;D na, kaip bus taip. dar reikia pasiklausinėt ir dėl viso pikto išsiimt tuos popierius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:04:18
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
dussy rašė:
žiūrėkit, o man dar toks klausimas dėl bendrabučių kilo.. kažkurioj temoj skaičiau, kad kituose univeruose norint gauti bendrabutį reikia išsiimti pažymas apie gyvenamąją vietą, tėvų darbus ir pan.. bet VPU tiklapyje aptikau tik bendrabučio prašymo formą. tai kaip čia yra? VPU studentams nereikia to popierizmo ar tiesiog nepaminėta (o gal aš kažko neradau? ;D )? Na aš tai viską vešiuosi, nes po to gali blogai baigtis;DD tai va va ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:07:00
| Nuoroda
o kokius popierius jus cia planuojat veztis?;] nes as giliai pasimetes;DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:11:42
| Nuoroda
man atrodo, čia nelabai kas žino viską tiksliai, tai greičiausiai praneš mum iš aukščiau rytoj |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:13:15
| Nuoroda
vaidassab rašė:
o kokius popierius jus cia planuojat veztis?;] nes as giliai pasimetes;DDDD kiek girdėjau, tai reikia kažkokių pažymų iš tėvų darboviečių, ten turėtų žinot kokių ;D ir gyvenamosios vietos deklaracijos iš savo seniūnijos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:16:16
| Nuoroda
man ir atrodo, kad ryt viskas turetu but tiksliai aisku;]] dussy, dekui |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:24:19
| Nuoroda
vaidassab rašė:
man ir atrodo, kad ryt viskas turetu but tiksliai aisku;]] dussy, dekui nėra už ką tu statai ir mes atsiskaitę ;DD |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:47:37
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Kas kada planuojat dokumentų priduot važiuot? Žinoma jei (čia ir taip aišku) įstojam Jeigu viskas gerai, tai tikriausiai trečiadienį, kada tu? Nujaučiu fuksų gūsįtą trečiadienį, tai gal varysiu ketvirtadienį. |
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:28:35
| Nuoroda
Na dokumentai tai(bent jau kai mano brolis stojo prieš pora metų) tai buvo tokie: šeimos pajamos, brolių/sesių mokymosi įstaigos dokumentas(ta prasme,kad kažkur mokosi), tada šeimos sudėtis ir lyg viskas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-25
16:29:04
| Nuoroda
MrPovilo rašė:
Roberta Aurėja rašė:
MrPovilo rašė:
Kas kada planuojat dokumentų priduot važiuot? Žinoma jei (čia ir taip aišku) įstojam Jeigu viskas gerai, tai tikriausiai trečiadienį, kada tu? Nujaučiu fuksų gūsįtą trečiadienį, tai gal varysiu ketvirtadienį. Manau,kad jie visas dienas bus;DD Na nebent ryt po pietų nebus |
|
|