Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:43:32
| Nuoroda
Su skaudančia širdm važiuosiu ryt pasirašyt sutarties su VPU.. Ate, ate svajone |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:55:24
| Nuoroda
as irgi nepatekau cia lauksiu antro etapo... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:15:48
| Nuoroda
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
nu ka, istojau as i TTVAM , turizmo ir viesbuciu administravima:) I VF ar i VNF? koks konkursinis balas tavo? beje, sveikinu. ;] i vf, 14,60. aciu uz sveikinima o tu istojai ar ne? gavau kvietimą, bet deja tik neakivaizdžiai. nežinau ar priimt ar bandyt dienini nemokamai. žodžiu- viskas arba nieko. nezinau net ka pasakyt. Zinau tik tiek ,kad nori cia mokytis, tai gal priimk kvietima mokytis neakivaizdziai...?nes, jejgu nepateksi i NL per sekanti etapa, tai tada bus 'ate' turizmui TTVAM... |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:34:30
| Nuoroda
Sveikinu visus įstojusius!! tikiuosi tie, kurie dar laukiate antrame etape irgi būsit pakviesti |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:35:22
| Nuoroda
Nu kaip, aš įstojau, bet įstojau į I vnf, tai manęs netenkina toks variantas:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:36:50
| Nuoroda
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
nu ka, istojau as i TTVAM , turizmo ir viesbuciu administravima:) I VF ar i VNF? koks konkursinis balas tavo? beje, sveikinu. ;] i vf, 14,60. aciu uz sveikinima o tu istojai ar ne? gavau kvietimą, bet deja tik neakivaizdžiai. nežinau ar priimt ar bandyt dienini nemokamai. žodžiu- viskas arba nieko. nezinau net ka pasakyt. Zinau tik tiek ,kad nori cia mokytis, tai gal priimk kvietima mokytis neakivaizdziai...?nes, jejgu nepateksi i NL per sekanti etapa, tai tada bus 'ate' turizmui TTVAM... tai berods galiu ir į neakivaizdines per antrą etapą patekt. žiūrėsim, žodžiu. Dar savaitė streso ir nerimo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:06:06
| Nuoroda
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
nu ka, istojau as i TTVAM , turizmo ir viesbuciu administravima:) I VF ar i VNF? koks konkursinis balas tavo? beje, sveikinu. ;] i vf, 14,60. aciu uz sveikinima o tu istojai ar ne? gavau kvietimą, bet deja tik neakivaizdžiai. nežinau ar priimt ar bandyt dienini nemokamai. žodžiu- viskas arba nieko. nezinau net ka pasakyt. Zinau tik tiek ,kad nori cia mokytis, tai gal priimk kvietima mokytis neakivaizdziai...?nes, jejgu nepateksi i NL per sekanti etapa, tai tada bus 'ate' turizmui TTVAM... tai berods galiu ir į neakivaizdines per antrą etapą patekt. žiūrėsim, žodžiu. Dar savaitė streso ir nerimo. na sekmes tau bet kuriuo atveju :) |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:37:57
| Nuoroda
Gal kas įstojot į Transporto vadybą? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:57:49
| Nuoroda
reikia kelti tema, o tai niekas nieko. tyli visi ;o |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:17:29
| Nuoroda
Jup pasisakykit ir daugiau )) Juk mokysimės vienoj vietoj vertėtų bent kažkiek pažinot vieniem kitus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:28:29
| Nuoroda
istojau cia i turizma ryt vaziuoju paisrasyt sutarties |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:56:27
| Nuoroda
Gal jau kas važiavote sutarties pasirašyti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:58:36
| Nuoroda
blowbu rašė:
Gal jau kas važiavote sutarties pasirašyti? Bnet jau kol kas apie notaro patvirtinta kopija nieko nerašo tinklapį jų. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:59:21
| Nuoroda
Šiandien sutarti pasirasiau ir nereikejo jokio notaro patvirtinimo. As tik buvau pasiemus atestata ir jo kopija. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
21:09:59
| Nuoroda
Garbanotamergaite rašė:
Šiandien sutarti pasirasiau ir nereikejo jokio notaro patvirtinimo. As tik buvau pasiemus atestata ir jo kopija. O, labai gerai : ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:10:47
| Nuoroda
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
MaRi0* rašė:
help. rašė:
nu ka, istojau as i TTVAM , turizmo ir viesbuciu administravima:) I VF ar i VNF? koks konkursinis balas tavo? beje, sveikinu. ;] i vf, 14,60. aciu uz sveikinima o tu istojai ar ne? gavau kvietimą, bet deja tik neakivaizdžiai. nežinau ar priimt ar bandyt dienini nemokamai. žodžiu- viskas arba nieko. nezinau net ka pasakyt. Zinau tik tiek ,kad nori cia mokytis, tai gal priimk kvietima mokytis neakivaizdziai...?nes, jejgu nepateksi i NL per sekanti etapa, tai tada bus 'ate' turizmui TTVAM... tai berods galiu ir į neakivaizdines per antrą etapą patekt. žiūrėsim, žodžiu. Dar savaitė streso ir nerimo. na sekmes tau bet kuriuo atveju :) Ačiū labai. |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:34:55
| Nuoroda
o tai gerai, nes aš galvojau reiks dar to kažkokio notaro patvirtinimo |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
10:07:54
| Nuoroda
Garbanotamergaite rašė:
Šiandien sutarti pasirasiau ir nereikejo jokio notaro patvirtinimo. As tik buvau pasiemus atestata ir jo kopija. O kaip vakar eilės didelės buvo ? Ilgai reikėjo laukti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
10:30:38
| Nuoroda
Visai ne,manau, buvau viena is pirmuju Labai greit susisukau ;D I kokia specialybe istojai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
10:34:44
| Nuoroda
Garbanotamergaite rašė:
Visai ne,manau, buvau viena is pirmuju Labai greit susisukau ;D I kokia specialybe istojai? Na tikiuosi rytaip taip pat greitai ir aš susisuksiu ;D O įstojau aš į finansus |
|
|