Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:13:05
| Nuoroda
gal kas zino kada atsiras istojusiuju sarasai? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:27:44
| Nuoroda
Tai ar galima po pirmo etapo pasirasius sutarti del vnf,dalyvaut treciam etape del vf vietos? antram etape nedalyvavau.. |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:29:51
| Nuoroda
Tadasneo rašė:
Tai ar galima po pirmo etapo pasirasius sutarti del vnf,dalyvaut treciam etape del vf vietos? antram etape nedalyvavau.. labas, parasyk Į lamą:0 ten atsakis viską:) čia labai nesamoninga tvaka,, ir atrodo viena diena leidžia, kitą jau nebe |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:47:47
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Romaaa rašė:
Kas nerizikuoja,tas negeria šampano atsisakiau pirmam etape gauto kvietimo į vk įstaigų administravimą ir dabar pakliuvau į VU matematika ir matematikos taikymai:) je je je:D Ech... aš taip pat norėjau ten stoti, bet pasiraiau sutartį į finansus vf ir negalėjau dalyvaut antram etape nors ir būčiau laisvai įstojus į matematika ir jos taikymą VU... Beje laba sveikinu tave ten papuolus dėkuj tave taip pat sveikinu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:56:28
| Nuoroda
gavau pakvietima antrame ture i vf vieta, ar pasirasiusi sutarti su universitetu, galeciau dar dalyvauti 3 ture del vnf vietos? (pakvietima gavau i 2 pagal sarasa vieta). |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:12:08
| Nuoroda
sveiki, gal kas zino.. turiu su VU pasirasius sutarty del vnf, dabar gavau kvietima y vf vieta, tai ar reikia man is naujo moketi uz sutarty ir vezti dokumentu kopijas? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:52:22
| Nuoroda
eglukas rašė:
sveiki, gal kas zino.. turiu su VU pasirasius sutarty del vnf, dabar gavau kvietima y vf vieta, tai ar reikia man is naujo moketi uz sutarty ir vezti dokumentu kopijas? taip.registracijos imoka negrazinama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:53:56
| Nuoroda
Ghost rašė:
eglukas rašė:
sveiki, gal kas zino.. turiu su VU pasirasius sutarty del vnf, dabar gavau kvietima y vf vieta, tai ar reikia man is naujo moketi uz sutarty ir vezti dokumentu kopijas? taip.registracijos imoka negrazinama Šiaip tai kaip kur, kai kurie universitetai gražina (pvz.MRU) tik reik rašyt prašymą |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:03:42
| Nuoroda
Sandrau rašė:
Ghost rašė:
eglukas rašė:
sveiki, gal kas zino.. turiu su VU pasirasius sutarty del vnf, dabar gavau kvietima y vf vieta, tai ar reikia man is naujo moketi uz sutarty ir vezti dokumentu kopijas? taip.registracijos imoka negrazinama Šiaip tai kaip kur, kai kurie universitetai gražina (pvz.MRU) tik reik rašyt prašymą Tikrai zinau, kad KU neatiduoda O siap zmones tikiuosi jums irgi taip pat smagu kaip ir man!!!!! Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:05:55
| Nuoroda
turek_beda rašė:
Sandrau rašė:
Ghost rašė:
eglukas rašė:
sveiki, gal kas zino.. turiu su VU pasirasius sutarty del vnf, dabar gavau kvietima y vf vieta, tai ar reikia man is naujo moketi uz sutarty ir vezti dokumentu kopijas? taip.registracijos imoka negrazinama Šiaip tai kaip kur, kai kurie universitetai gražina (pvz.MRU) tik reik rašyt prašymą Tikrai zinau, kad KU neatiduoda O siap zmones tikiuosi jums irgi taip pat smagu kaip ir man!!!!! Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
su kokiu kb įstojai ? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:08:11
| Nuoroda
andriusk92 rašė:
turek_beda rašė:
Sandrau rašė:
Ghost rašė:
eglukas rašė:
su kokiu kb įstojai ? 18.2 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:46:41
| Nuoroda
gavau pakvietima antrame ture i vf vieta, ar pasirasiusi sutarti su universitetu, galeciau dar dalyvauti 3 ture del vnf vietos? (pakvietima gavau i 2 pagal sarasa vieta). |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
20:55:39
| Nuoroda
studijos lt rašė:
gavau pakvietima antrame ture i vf vieta, ar pasirasiusi sutarti su universitetu, galeciau dar dalyvauti 3 ture del vnf vietos? (pakvietima gavau i 2 pagal sarasa vieta). Nemanau, nes tu skaityk esi uzemes VF vieta, tai reiskia jei tu dalyvausi 3 etape tai ta VF vieta ir liks niekeno. O etapais stengiamasi padaryti, kad butu isdalintos visos VF vietos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
21:02:43
| Nuoroda
aš pirmu etapu sudariau sutartį dėl vnf. antram gavau vf, bet jos atsisakysiu. galiu trečiam vėl dalyvaut dėl vnf kaip manot?? ir dar klausimas.. pvz jei užimta 43 vietos iš 45 esamų, tai bus trečiam ture kova dėl tų likusių 2 vietų ar ten jau galima sakyt viskas?? ... |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
21:19:31
| Nuoroda
Haslem rašė:
aš pirmu etapu sudariau sutartį dėl vnf. antram gavau vf, bet jos atsisakysiu. galiu trečiam vėl dalyvaut dėl vnf kaip manot?? ir dar klausimas.. pvz jei užimta 43 vietos iš 45 esamų, tai bus trečiam ture kova dėl tų likusių 2 vietų ar ten jau galima sakyt viskas?? ... Trecias turas bus del vietu, kurios bus laisvos. Tai jei liks 2 vietos tai ir del ju bus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
21:51:42
| Nuoroda
Tadasneo rašė:
Tai ar galima po pirmo etapo pasirasius sutarti del vnf,dalyvaut treciam etape del vf vietos? antram etape nedalyvavau.. Mane taip pat tai domina,situacija lygiai tokia pati kaip tavo. |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
21:52:07
| Nuoroda
Gal kas zinote ar visiems busimiems VU studentams sutarti pasirasyti reikia - Vilnius, Saulėtekio al. 9, I rūmai ?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
21:52:07
| Nuoroda
Gal kas zinote ar visiems busimiems VU studentams sutarti pasirasyti reikia - Vilnius, Saulėtekio al. 9, I rūmai ?
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
22:02:38
| Nuoroda
hey, jei gavau pakvietima i vnf (pasirasau sutarti) ir ar galima dalyvauti 3etape del vnf , bet kitam univere? (AS PASIRASIUS SUTARTI BUCIAU) |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
22:04:56
| Nuoroda
mockingbird rašė:
Mane irgi tas domina! |
|
|