Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-22
22:25:20
| Nuoroda
Vanilla rašė:
Sveiki,gyvenu 3 barake Kas domina? siaip gyvenu db kaip ir viena, tai gausiu kambariokes kazka is jusu kas ka domina, cia,ar gal per skype rasykit,tik prisitatykit zinoma dainutea...xxx Labas, na aš tai nr 2 turėčiau gyvent, jei gausiu bet sakyk, o kambarius iš karto paskirsto kas su kuo gyvens atsitiktinai ar galima susitart, kad su drauge apgyvendintų? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2011-08-23
19:17:43
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
sssimuona rašė:
Mum dabartiniams pirmakursiams 25d. reikia pasiskambinti i kolegija? Ir ka tada daryt? Kaip cia ka? Mieko nesuprantu ;/ Kas tau taip sakė, kad 25 skambint? Iš kur čia tokia info? buvo sakę kolegijoj, bet 26 bus sarašai , o tada jau reiktų pasiskembint, kada bus galima apsigyvent |
Žinutė parašyta:
2011-08-23
19:21:55
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Jolanta* rašė:
sssimuona rašė:
Mum dabartiniams pirmakursiams 25d. reikia pasiskambinti i kolegija? Ir ka tada daryt? Kaip cia ka? Mieko nesuprantu ;/ Kas tau taip sakė, kad 25 skambint? Iš kur čia tokia info? buvo sakę kolegijoj, bet 26 bus sarašai , o tada jau reiktų pasiskembint, kada bus galima apsigyvent Nuo 29 dienos jau lauks mūsų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-23
19:23:54
| Nuoroda
Bent jau 4 bendrabuty bendrabutis4.kauko.lt/index.html |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-23
23:27:11
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
Vanilla rašė:
Sveiki,gyvenu 3 barake Kas domina? siaip gyvenu db kaip ir viena, tai gausiu kambariokes kazka is jusu kas ka domina, cia,ar gal per skype rasykit,tik prisitatykit zinoma dainutea...xxx Labas, na aš tai nr 2 turėčiau gyvent, jei gausiu bet sakyk, o kambarius iš karto paskirsto kas su kuo gyvens atsitiktinai ar galima susitart, kad su drauge apgyvendintų? na priklauso nuo vedejos Ateinancius i 3 baraka, galiu pasakyt kad vedeja nekazka,nekazka... O siaip tai jo,paskiria i kuri kambary,ir su kuo o jei nori su drauge,tai iskart kartu einat ir prasot,nes jei kuri anksciau sutarti pasirasys, gaus kambary,ir jei nebus laisvu vietu, vargiai tave kartu imes,bent pas mus taip |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
08:33:45
| Nuoroda
Vanilla rašė:
Jolanta* rašė:
Vanilla rašė:
Sveiki,gyvenu 3 barake Kas domina? siaip gyvenu db kaip ir viena, tai gausiu kambariokes kazka is jusu kas ka domina, cia,ar gal per skype rasykit,tik prisitatykit zinoma dainutea...xxx Labas, na aš tai nr 2 turėčiau gyvent, jei gausiu bet sakyk, o kambarius iš karto paskirsto kas su kuo gyvens atsitiktinai ar galima susitart, kad su drauge apgyvendintų? na priklauso nuo vedejos Ateinancius i 3 baraka, galiu pasakyt kad vedeja nekazka,nekazka... O siaip tai jo,paskiria i kuri kambary,ir su kuo o jei nori su drauge,tai iskart kartu einat ir prasot,nes jei kuri anksciau sutarti pasirasys, gaus kambary,ir jei nebus laisvu vietu, vargiai tave kartu imes,bent pas mus taip Aa, aišku, dėkuj. na šiaip kartu ir tariames važiuot ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
13:45:32
| Nuoroda
Gal kas zino kokio dydzio uzstata reikia palikti gavus kambari viename is KK bendrabuciu? zinau, jog is pradziu reikia susimoketi uz du menesius t.y 240, o kokio dydzio ustatas dar prisisdetu prie sios sumos? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
17:03:31
| Nuoroda
vynous rašė:
Gal kas zino kokio dydzio uzstata reikia palikti gavus kambari viename is KK bendrabuciu? zinau, jog is pradziu reikia susimoketi uz du menesius t.y 240, o kokio dydzio ustatas dar prisisdetu prie sios sumos? kiek suprantu , tai ir yra užstatas, dėl to ir moki už du mėnesius |
Žinutė parašyta:
2011-08-24
18:18:53
| Nuoroda
O kada ketinat mokėt tuos 240? Dabar kažin ar jau prieš atsikraustant galima internetu susimokėt? nes kol namie esu būtų patogiausia o važiuosit 29dieną ar 30? ar 31? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
19:14:27
| Nuoroda
aisku, aciu uz atsakyma dar norejau paklausti kur reikia vaziuoti pasirasyti sutarties del bendrabucio? ar i ta bendrabuti kuri gavau? ir ar galima pries atsivezant daiktus tarkim primadieni pamatyti busima kambari, atsimti raktus ir paziureti kokiu baldu truksta ir pan? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
19:15:50
| Nuoroda
Man atrodo, kad pasirašysim tam bendrabuty, kurį gavom. Bent jau aš tai ten iš karto keliausiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
20:23:28
| Nuoroda
Eeei, čia jau galutiniai sąrašai paskelbti dėl 1,2,3 bendrabučių? |
|
Žinutė parašyta:
2011-08-24
21:51:29
| Nuoroda
Jolanta* rašė:
O kada ketinat mokėt tuos 240? Dabar kažin ar jau prieš atsikraustant galima internetu susimokėt? nes kol namie esu būtų patogiausia o važiuosit 29dieną ar 30? ar 31? 29diena neleidžia dar , 30 31 , kad internete parasyta tai kažkokia nesamone, skambinau ir pasakė tik nuo 30 leis |
Žinutė parašyta:
2011-08-24
21:51:51
| Nuoroda
Abcdef rašė:
Eeei, čia jau galutiniai sąrašai paskelbti dėl 1,2,3 bendrabučių? taip |
Žinutė parašyta:
2011-08-25
11:17:37
| Nuoroda
3barako 119 ir 127 vieta gerai atrodo:)) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2011-08-29
13:23:59
| Nuoroda
Norejau paklausti,as mokysiuos neakivaizdziai ir busiu tik sesijos metu bendrike,tai galesiu tam paciam kambary gyventi ar vis kitam? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
20:05:20
| Nuoroda
Gal yra įstojusių į Kauno kolegiją - interjero elementų konstravimą ir gamybą bei ketinate gyventi bendrabutyje? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-29
19:59:52
| Nuoroda
DaivaAugustin rašė:
Gal yra įstojusių į Kauno kolegiją - interjero elementų konstravimą ir gamybą bei ketinate gyventi bendrabutyje? Jei nerasi, tai kreipkis į mane, aš galėsiu būti draugu barake |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
17:39:08
| Nuoroda
o iš 4 bendriko nieko nėra? būsima 1kursė tai smalsu |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-30
17:52:43
| Nuoroda
Aš nesuprantu ar man dėl bendriko prašyma pasirašyti ten pat kur ir dėl mokslų ar važiuoti i bendrika? |