Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-05-16
14:17:27
| Nuoroda
Sveiki, mielieji. Susiradau internete šią studijų progamą, todėl norėčiau Jūsų paklausti, gal kas daugiau apie ją žino(nes ji bus pradėta tik šiais metais)? Ir apskritai, kokia padėtis Vilniaus Verslo Kolegijoje su informacinių technologijų studijomis? Būtų puiku, jei pasidalintų informacija žmonės, kurie galbūt jau yra studijavę/studijuoja šioje kolegijoje. |
|
Žinutė parašyta:
2012-05-16
14:31:16
| Nuoroda
Jei šios programos pagrindinė kursų dalis išties bus apie kompiuterinių žaidimų kūrimą, tai Lietuvoje darbo nelabai rasi. Jei bus orientuojamasi plačiaja prasme apie multimediją, tai bus daug geriau, nes gerų multimedininkų visada ir visur reikia. Apie kolegiją nelabai daug galiu pasakyt, tik tiek, kad Lietuvoje yra tokia tendencija, kad į kolegijas dažniausiai stoja tie, kurie nesugeba įstoti į universitetus, o ką tai reiškia, manau, pats supranti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-05-16
14:57:27
| Nuoroda
Na bet kiek pasiskaitinėju internete, tai darosi išvada, kad universitetai labai jau paviršutiniškai žiūri į informacines technologijas, t.y. išaiškina teorija, ir žinokis pats(KTU). Kolegijos, kaip suprantu(nes negaliu nieko teigti 100proc., dar tenka "krimsti" mokslus 12 klasėje) yra labiau į praktiką, daugiau išaiškina kaip atlikti vieną ar kitą darbą/projektą. Aš ieškausi kažko tokio, kur būtų galima mokytis ir programavimo, ir pačios grafikos. Noriu, kad būtų dėstomi šie du dalykai pagrinde. Kiek pasiskaičiau, tai ši(Verslo kolegija) dar siūlo ir www.kolegija.lt/naujas/index.php/Studijos/Programavimas tokią studijų programą. Viską čia išpasakoja taip patraukliai, kad imk ir pasirink ją. Bet nenorėčiau tapti reklamos "auka". Dėl darbo perspektyvos Lietuvoje tai nelabai į tai kreipiu dėmesio. Kažkaip aš į tuos žaidimus įsikibau, nes šiaip gan perspektyvi specialybė Pasaulio mastu. Todėl ir pradėjau domėtis Grafika+programavimas = ??? - nežinau, kokias studijas rinktis. Galbūt būtų galima patarimų šia prasme? Orientuojuosi aš į Kolegiją, nors ir prieš Universitetus nieko prieš. |