Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-06-22
16:35:29
| Nuoroda
Norėjau į biologiją, bet neįsivaizduoju, kuo galima užsiimti ją pabaigus? Nebent mokytis toliau ir po to tapti laborantu ar mokytoju, o visgi to nesinori. Taigi, manau, kad į farmakotechniką KK. |
Žinutė parašyta:
2012-06-22
17:10:47
| Nuoroda
išdykėlė rašė:
Sagara rašė:
bet kai pasake ta riba 70 ir kai man truko tu 6 tasku tj ima gruzas db bsk žiauriausia būna, kai trūksta poros taškų.. na bet nieko tokio. bus tu tasku. db svarbu kad lt su istorija norm pareitu, ypac istorija, nes kai girdejau jei iki 40 surenki duos tik 1-10 balu :S |
Žinutė parašyta:
2012-06-22
21:22:01
| Nuoroda
Sagara rašė:
išdykėlė rašė:
Sagara rašė:
bet kai pasake ta riba 70 ir kai man truko tu 6 tasku tj ima gruzas db bsk žiauriausia būna, kai trūksta poros taškų.. na bet nieko tokio. bus tu tasku. db svarbu kad lt su istorija norm pareitu, ypac istorija, nes kai girdejau jei iki 40 surenki duos tik 1-10 balu :S blm kaip žiaru... :S na jo su istorija reikia kad tikrąją to žodžio prasme pasisektų.. nes kitaip be šansų į teisę...aš dar i vf lb norėčiau... |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-22
22:37:51
| Nuoroda
jau su tokiais kaip mus anglu tj i vf nlb jau nebent kiti an astuom aitu |
Žinutė parašyta:
2012-06-23
15:17:22
| Nuoroda
Gerietė rašė:
gal yra busimu kineziterapeutu? Taaaaip |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-23
18:47:43
| Nuoroda
Aš į VU, Meteorologiją ir hidrologija arba geografiją. |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-24
21:26:08
| Nuoroda
Sagara rašė:
jau su tokiais kaip mus anglu tj i vf nlb jau nebent kiti an astuom aitu tai anglų px užtenka ir tiek kai skaičiavau maždaug, bet tada istė turi būt virš 90.. :S |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-24
21:53:20
| Nuoroda
išdykėlė rašė:
Sagara rašė:
jau su tokiais kaip mus anglu tj i vf nlb jau nebent kiti an astuom aitu tai anglų px užtenka ir tiek kai skaičiavau maždaug, bet tada istė turi būt virš 90.. :S wirs 90 buciau optimistas jei taip galvociau ;D o kiek bandomojo gawai ? |
Žinutė parašyta:
2012-06-24
21:59:37
| Nuoroda
galvoja kas kauno kolegijoj pasirinkti finansus ar apskaita? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-24
23:12:10
| Nuoroda
Lietuvių filologiją. (: |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-24
23:53:07
| Nuoroda
Fėja rašė:
Lietuvių filologiją. (: gal į VU? |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-24
23:58:07
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
13:21:29
| Nuoroda
bandomojo berots 87. o tu? na aš nlb tikiu, kad tiek gausiu, bet vis dar viliuosi |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
16:22:39
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
17:11:21
| Nuoroda
išdykėlė rašė:
bandomojo berots 87. o tu? na aš nlb tikiu, kad tiek gausiu, bet vis dar viliuosi Oho tai tau sauniai gali tiketis ir 90 ir daugiau as tj varganus 54 kazin ar tiek db surinksiu |
Žinutė parašyta:
2012-06-25
19:44:05
| Nuoroda
Aukselis ** rašė:
Gerietė rašė:
gal yra busimu kineziterapeutu? Taaaaip jei pasiseks, aš |
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
20:10:34
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
20:48:12
| Nuoroda
Gerietė rašė:
gal yra busimu kineziterapeutu? taip yra;) kur zadi stoti? i universiteta ar kolegija? i koki miesta labiau nori?:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
22:35:21
| Nuoroda
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-06-25
23:05:57
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Dawido rašė:
Zuk.kud rašė:
Audiovizualinis vertimas arba anglų filologija Abu užrašiau, tik filologija pirmoj vietoj O pas mane kaip tik pirmoj audiovizualinis Kodėl taip pasirinkai? Nežinau... Nelabai žadu paskaitas lankyt, tai audiovizualiniam problemų kiltų. O apskritai anglų tai dėl to, jog nenoriu nieko, bet kalbos man lengviausia Kažkaip nemanau, kad paskaitų lankymas kažkuo būtų labai jau problemiškiau, nors ką aš galiu pasakyt, manau, kad ir ten ir ten bus apylygiai mokslų atžvilgiu Tai nors tiek gerai Gal ir tavo tiesa, visur ten tas pats š. Bet kažkaip į VDU visad norėjau, tai ten ir paliksiu pirmą. Rytojus nuspręs, reiks keist ar nereiks |
|
|