Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
20:48:59
| Nuoroda
Sveikučiai Dar neradau tokios temos, todėl pamaniau paklausiu, ar yra norinčių studijuoti tokį dalyką? Kaip manote, ar tokia specialybė turės paklausą? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-15
20:48:19
| Nuoroda
Hey ! Rasiau pirmu numeriu ir tiesiog svajoju apie sia specialybe beprotiskai Tikiuos istosiu,nors ir VNF,bet si specialybe man labiausiai prie sirdies. Na,kiek pasidomejau sia specialybe,tai ji tikrai manau yra rimtai ir turetu buti paklausi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
19:27:18
| Nuoroda
Yevvva rašė:
Hey ! Rasiau pirmu numeriu ir tiesiog svajoju apie sia specialybe beprotiskai Tikiuos istosiu,nors ir VNF,bet si specialybe man labiausiai prie sirdies. Na,kiek pasidomejau sia specialybe,tai ji tikrai manau yra rimtai ir turetu buti paklausi nenumanai, su kokiais balais galėtų priimti į nemokamą vietą? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
23:28:07
| Nuoroda
Na mano galva,tai kokiu ~17-18,tai galbut jau ir patektu i VF. Cia aisku zinai priklauso nuo stojanciuju kiekio,ir as tikrai nuosirdziai tikiuos,kad ju nebus perdaugiausiai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
17:28:00
| Nuoroda
Yevvva rašė:
Na mano galva,tai kokiu ~17-18,tai galbut jau ir patektu i VF. Cia aisku zinai priklauso nuo stojanciuju kiekio,ir as tikrai nuosirdziai tikiuos,kad ju nebus perdaugiausiai Kažkaip čia mūsiškiai stojantieji tyli Net keista Gaila, kad studijų programa nauja, būtų ko paklausti, ar jos įdomios ir pan ) |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-19
19:05:54
| Nuoroda
Na,kiek as ta aprasa skaicius sios specialybes,tai man beprotiskai idomu pasirode Bet aisku kaip is tikro,tai neaisku O tu kelintu nr irase ? As tai 1,tiek VF,VNF/ST,VNF |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-20
17:17:29
| Nuoroda
Yevvva rašė:
Na,kiek as ta aprasa skaicius sios specialybes,tai man beprotiskai idomu pasirode Bet aisku kaip is tikro,tai neaisku O tu kelintu nr irase ? As tai 1,tiek VF,VNF/ST,VNF Aš trečią, nes pirmoje ir antroje vietose pas mane yra medicina, niek vf tiek vnf Vat įdomu, jaučiu šitas studijas rinkosi daugiau vaikinai Vis vien, sakykim ką norim, bet kriminalinis pasaulis labiau traukia vaikinus |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-24
17:32:23
| Nuoroda
Saule_* rašė:
Yevvva rašė:
Na,kiek as ta aprasa skaicius sios specialybes,tai man beprotiskai idomu pasirode Bet aisku kaip is tikro,tai neaisku O tu kelintu nr irase ? As tai 1,tiek VF,VNF/ST,VNF Aš trečią, nes pirmoje ir antroje vietose pas mane yra medicina, niek vf tiek vnf Vat įdomu, jaučiu šitas studijas rinkosi daugiau vaikinai Vis vien, sakykim ką norim, bet kriminalinis pasaulis labiau traukia vaikinus Na taip,vaikinai sioje specialybeje manau labiau ziurisi,bet as tikriausiai ieinu i ta mazuma merginu,kurios apie tai svaigsta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
12:15:45
| Nuoroda
Yevvva rašė:
Saule_* rašė:
Yevvva rašė:
Na,kiek as ta aprasa skaicius sios specialybes,tai man beprotiskai idomu pasirode Bet aisku kaip is tikro,tai neaisku O tu kelintu nr irase ? As tai 1,tiek VF,VNF/ST,VNF Aš trečią, nes pirmoje ir antroje vietose pas mane yra medicina, niek vf tiek vnf Vat įdomu, jaučiu šitas studijas rinkosi daugiau vaikinai Vis vien, sakykim ką norim, bet kriminalinis pasaulis labiau traukia vaikinus Na taip,vaikinai sioje specialybeje manau labiau ziurisi,bet as tikriausiai ieinu i ta mazuma merginu,kurios apie tai svaigsta O tavęs negązdina ta mintis, kad matysi patį pirminį nužudyto žmogaus vaizdą ir pan? ;D |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-26
18:44:19
| Nuoroda
Saule_* rašė:
Yevvva rašė:
Saule_* rašė:
Yevvva rašė:
Na,kiek as ta aprasa skaicius sios specialybes,tai man beprotiskai idomu pasirode Bet aisku kaip is tikro,tai neaisku O tu kelintu nr irase ? As tai 1,tiek VF,VNF/ST,VNF Aš trečią, nes pirmoje ir antroje vietose pas mane yra medicina, niek vf tiek vnf Vat įdomu, jaučiu šitas studijas rinkosi daugiau vaikinai Vis vien, sakykim ką norim, bet kriminalinis pasaulis labiau traukia vaikinus Na taip,vaikinai sioje specialybeje manau labiau ziurisi,bet as tikriausiai ieinu i ta mazuma merginu,kurios apie tai svaigsta O tavęs negązdina ta mintis, kad matysi patį pirminį nužudyto žmogaus vaizdą ir pan? ;D Na,as gan saltu nervu zmogus esu,tai kaip nors gal istverciau.. gal... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:38:27
| Nuoroda
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
01:58:25
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? Sveika Aš įstojau Oj... žinok jau čia su notarais reikia tartis, protingesnio žmogaus klausti |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
02:02:28
| Nuoroda
Saule_* rašė:
Enrika.M. rašė:
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? Sveika Aš įstojau Oj... žinok jau čia su notarais reikia tartis, protingesnio žmogaus klausti Gal gali kontaktus kokius duoti? Norėtųsi pabendrauti.:) Arba gali mane per feisbuką pasikviesti, aš Enrika Misiūnaitė. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
03:05:06
| Nuoroda
Enrika.M. rašė:
Saule_* rašė:
Enrika.M. rašė:
Tai ar yra įstojusių? Būtų malonu susipažinti. Beje. Gal kas žino, kokio notaro patvirtinimo reikia, jeigu nesu Lietuvoje ir negrįšiu iki liepos 31d.? Sveika Aš įstojau Oj... žinok jau čia su notarais reikia tartis, protingesnio žmogaus klausti Gal gali kontaktus kokius duoti? Norėtųsi pabendrauti.:) Arba gali mane per feisbuką pasikviesti, aš Enrika Misiūnaitė. Jau pakviečiau Paulina Briginaitė ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
08:38:11
| Nuoroda
Ir as! Ir as istojau ! As toookia laiminga ! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
12:22:29
| Nuoroda
Sveiki. Įdomu su kokiais balais įstojot į vf? |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
13:20:38
| Nuoroda
zaika-niznaika rašė:
Sveiki. Įdomu su kokiais balais įstojot į vf? Aha, tikrai įdomu. Aš pati įstojau į mokamą, o mano balas 18,14 |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
16:36:55
| Nuoroda
Man taip pat įdomu su kokiu balu įstojo į VF, nes aš įstojau į mokamą ir dar nė vieno žmogaus nemačiau, kuris būtų į šią specialybę VF įstojęs |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
16:39:59
| Nuoroda
Aš irgi vnf. |
|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
17:33:58
| Nuoroda
Sveikinu įstojus pas mus į fakultetą. |