Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
14:46:32
| Nuoroda
Žinau, kad gal jau yra kažkur šita tema (bet ji bus jau pasenusi ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
16:18:49
| Nuoroda
Dėl MRU tai nežinau, šiaip mano galva jei ne ISM, tai nebent VDU Lietuvoj ruošia neblogai ekonomistus. Iš VU Ekonomikos fako likęs tik vardas. Plačiau apie VU šitas postas papasakoja:
uzdarbis.lt/t148050/verslo-studijos-kokia-specialybe-pasirinkti/page__view__findpost__p__1449069 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2012-07-17
17:08:26
| Nuoroda
Aisku |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2012-07-17
21:18:03
| Nuoroda
As irgi ilgai galvojau ka rasyt pirmu numeriu MRU ar VU. Paskaites labai daug nuomoniu apie viska, nusprendizua, kad pirmas numeris bus MRU. Apie VU Eko beveik visi komentarai neigiami. Tureciau aukstesni bala tikrai bandyciau stot i ISM nemokama. VDU irgi atmeciau, nes esu is Vilniaus ir nesiruosiu varyt i Kauna. PS. Esu labai nustebes kodel tiek mazai nuomoniu apie Ekonomika, visgi viena populiariausiu specialybiu. |
Žinutė parašyta:
2012-07-17
22:09:49
| Nuoroda
visur anglų paskaitose mokomasi anglų kalbos ta prasme tos bendrinės dar vis, vėliau summary rašymai, sakymai, testai, žodžiai, prezentacijos. nu viskas susiję su jūsų dalyku, pvz ekonomika. terminai irgi ekonomikos, prezentacija irgi ekonomikos, bet pradžioj dar būna leidžia pasirinkt kitą temą. nuo dėstytojo priklauso. |
|
|