Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2012-08-20
11:35:22
| Nuoroda
Bonjour. Esu būsima antro kurso studentė ( VU žurnalistika), skubiai ieškau kambarioko, kambariokės, apskritai bet ko, kas galėtų kartu mokėt už butą. Esu nusižiūrėjusi keletą variantų. Rašykit į el. paštą : [email protected] AŠ GERAS ŽMOGUS. Tad negaišiu rašydama, kokia aš čia osaaaaaam.
Veiksmo vieta: VILNIUS.
|
|
Žinutė parašyta:
2012-08-21
13:49:42
| Nuoroda
Sveiki ieškoma mergina, kuri dar neturi ,kur gyventi.. Kolkas esame dviese Viena įstojus į vu kita į mru.. Galvojam gyventi arba vieno kambario bute 3 arba 2 kambarių keturiese Dkreiptis arba į pm arba rašyti čia.. D |
|
Žinutė parašyta:
2012-08-22
21:10:52
| Nuoroda
TA PROGA Vytenio g., Naujamiesty, das ist kaip ir centre, 2 k. butas laukia trečio žmogaus. Perskaitėt gerai, 2 k. butas, bet vieta ohohohoho kokia, taip sakant senamiestis ranka pasiekiamas. Tad jeigu kas nors susidomėjo (susidomėkit. Labai labai susidomėkit), rašykit man į pė em, numeriu, kurį matote savo ekrano apačioje (arba skliaustuose 8-601 32295) beigi per visų nekekenčiamą fakbuką, po slasho kur įrašykite madnproud, arba jeigu tingite tai facebook.com/madnproud. Tai va, laukiam labai labai laukiam Tavęs |
|
|