Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
03:44:52
| Nuoroda
Ar taip gali buti, kad neturedamas informatikos egzo, bet islaikes neblogai lietuviu, matieka ir kitus egzaminus, negalejau istoti i MRU finansu informatikos specialybe vnf, kurios KB pernai metais buvo 8 i vnf, o mano yra 16,55. Nes rodo, kad neistojau. Wtf? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
04:20:44
| Nuoroda
creative7 rašė:
Ar taip gali buti, kad neturedamas informatikos egzo, bet islaikes neblogai lietuviu, matieka ir kitus egzaminus, negalejau istoti i MRU finansu informatikos specialybe vnf, kurios KB pernai metais buvo 8 i vnf, o mano yra 16,55. Nes rodo, kad neistojau. Wtf? Labas! Žinok, manau, jog nėra jokios klaidos, tiesiog šiemet stojančiųjų buvo aukštesni balai į šią specialybę, plius galbūt su 8 KB pernai įstojo ne per pirmą etapą! Tad nenuleisk rankų ir stok kito etapo metu.
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
11:07:19
| Nuoroda
Na jei rašei paskutiniu numeriu arba į galą šią spec.tai ir todėl galėjai neįstoti. Nes vadinasi kažkas labiau norėjo nei tu ir pirmiau juos pakvietė,o tau ir nebeliko vietos. Bet dalyvauk toliau,nenusimink!!!! |
|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
12:27:27
| Nuoroda
Na aš jau studijuoju viename universitete, čia būtų antra specialybė Bet pasižiūrėkite į nurodytą diagramą, aš esu pačiame viršuje. O matau, kad mažiausias buvo vos virš 6. Kas čia per nesąmonė aš nesuprantu... + pasižiūrėkite praeitų metų KB ties finansų informatika į vnf, nes aš stojau į vnf www.mruni.eu/mru_lt_dokumentai/grupes/priemimo_grupe/tinklapiui_2013_balai.pdf |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2013-07-27
12:29:52
| Nuoroda
Kažkaip čia suvėliau įkelti fotkes, nu bet pascrollinkit apačioje, pamatysit |
|
|