Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
16:08:53
| Nuoroda
Francain rašė:
Visgi VU balas bus gerokai aukštesnis nei KMU. Nors viskas gali apsiversti aukštyn kojomis, kadangi įvestas studento krepšelis. Gal kas iš čia kalbančių į farmaciją kėtinate stoti? :) Aš ketinu studijuoti farmaciją. Labai patinka chemija, o farmacijoj jos labai daug, tai manau patiktų man ten;> Kaip tau? Irgi gal farmaciją žadi rinktis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
16:39:37
| Nuoroda
Egzaminas ne visada atspindi tavo žinias. (Čia replika Muuuuu). Pavyzdžiui aš chemiją labai gerai moku, o iš egzamino turbūt gausiu 80-90, nes daug klaidelių privėliau neįsiskaičiusi gerai į klausimus. O tau, egzzzotika, tikrai nereikia nusivilti, jei bio ir lt geriau gausi, tai balas normalus bus. Visgi bio didelę dalį procento sudaro;>> Bandyti visada verta. Na kai sužinosim rezultatus, bus aiškiau gal kažkiek, o dabar dar sunku kažką pasakyt;] Bet kad konkurencija didelė bus tai tikrai;> Sėkmės, mergaitės! Jei viskas bus gerai, gal susitiksim farmacijoj:> |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:25:29
| Nuoroda
Monikitita rašė:
prisijungsiu ir as prie bendraminciu Farmaciją baigus, tuos 5 metus, gauni magistrą;> Beje, ir aš į farmaciją stoti noriu. Jau seniai galvojau apie šias studijas. Farmaciją 1 numeriu rašysiu;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:39:14
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
miela rašė:
Monikitita rašė:
prisijungsiu ir as prie bendraminciu Farmaciją baigus, tuos 5 metus, gauni magistrą;> Beje, ir aš į farmaciją stoti noriu. Jau seniai galvojau apie šias studijas. Farmaciją 1 numeriu rašysiu;> kiek konkurentu pas mus jau Uoj net nežinau dėl mokamų studijų. Brangu. Tai kaži ar rašysiu. Dar medicina, visuomenės sveikta pas mane sąraše bus, o daugiau dar pagalvosiu, kai rezultatus gausiu. O tu ką dar rašyti žadi be farmacijos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:41:01
| Nuoroda
Monikitita rašė:
o jei toliau dar mokytis nori ? Gali vadyba dar mokytis;D Tai gal karjeros laipteliais aukščiau pakilsi;> Man rodos, tau užteks ir tų 5metų;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:44:25
| Nuoroda
egzzzotika rašė:
miela rašė:
Monikitita rašė:
o jei toliau dar mokytis nori ? Gali vadyba dar mokytis;D Tai gal karjeros laipteliais aukščiau pakilsi;> Man rodos, tau užteks ir tų 5metų;> o kaip vadyba?? po farmacijos galima ir vadyba eit mokytis? Neakivaizdžiai;> Dirbdamas gali ir mokytis. Manau praverstų. Bent kiek iš pažįstamų girdėjau, tai sakė turbūt dar ir vadybą baigs. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:49:57
| Nuoroda
Monikitita rašė:
pasiziurek yra kmu stojimai balai praeitu metu, tai mazdaug galim pasiziuret kokiu balu reik istot. kazkaip manau , kad siemet dar per kokius 0,3 pakils Preitais metais stojo tik su dviem egzaminais ir dar koficientai skyrėsi. Tai va, nelabai ką ir nuspręsi pagal praeitus metus;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
18:08:00
| Nuoroda
rasyt rašė:
o gal kas planuojat i farmacija stot?nes tokiu formume beveik neaptikau...tai atsiliepkit, galbut busimi kolegos Na kaip tai nėra. Yra gi. Užsuk į "Farmacija KMU 2009". Kažkiek būsimų farmacininkų rasi;> Beje, ir aš į farmaciją noriu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:06:40
| Nuoroda
Kažkaip mažokai būsimų farmacininkų čia. Pagal lamabpo duomenis tai jau 73 žmonės pirmu nr. farmaciją parašė:> Apsireiškit, pabendrausim visi;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
11:47:15
| Nuoroda
gabike rašė:
Sveiki Anglų kalbos testą reikia laikyti, pagal jį suskirsto į grupes:) O anglų k. kaip mokomasis dalykas irgi bus;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:41:26
| Nuoroda
To siesta. Sutaupysi pinigėlių tik vieną specialybę parašius;) Aš tai 4 parašiau dėl visa ko;) Kodėl apsisprendei į farmaciją stoti?;) Mano konkursinis balas 19,6 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:58:19
| Nuoroda
gabike rašė:
Sveiki Gabike, iš kokios mokyklos būsi?:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:50:51
| Nuoroda
siestaa rašė:
laisvai su tokiu ir tu istosi
![]() Labai dvejojau tarp medicinos ir farmacijos. Bet šiais metais apsisprendžiau, kad į farmaciją labiau noriu. Turbūt daugiausiai įtakos turi tai, kad chemiją gerai sekasi ir patinka:> Ir dar kad studijos trunka 5metus. Ir dar turiu pažįstamą, būsimą antrakursį , kuris daug visko apie studijas papasakojo ir taip dar labiau mane paskatino rinktis šią specialybę;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-03
00:31:27
| Nuoroda
gabike rašė:
didzdvario siauliuose
![]() Taip ir galvojau, kad iš didžvario. Sakė jūsų chemijos mokytoja, kad kažkur 4-5 žada stoti į farmaciją;) Aš iš jjg. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:05:20
| Nuoroda
gabike rašė:
nu palyginus tj daug labai o pas jus kiek i farmacija taikanciu?
![]() Kažkaip niekas nesigyrė, kad į farmaciją nori. Dauguma mediciną renkasi;) Kaip pas jus?;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:37:07
| Nuoroda
Monikitita rašė:
o kaip jusu bendraklasiam sekes su egzaminais, kurie irgi nori i farmacija? Pasirodo dar viena mergaitė parašė farmaciją pirmu numeriu:) man rods bio virš 80 gerokai chemija irgi, tik lietuvių sakė nelabai;> Nežinau kiek dar slapukų yra stojančių į farmaciją;>> Apsiklausinėjau tuos, kur labai gerai išlaikė;) Tai VU arba KMU mediciną renkasi:] Tai va tokios žinios iš mano gimnazijos;> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
17:43:36
| Nuoroda
siestaa rašė:
busim koleges Džiugu;> Po liepos 22d. paaiškės ir daugiau būsimų kolegų;)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:09:42
| Nuoroda
Medix rašė:
miela rašė:
Monikitita rašė:
o kaip jusu bendraklasiam sekes su egzaminais, kurie irgi nori i farmacija? Pasirodo dar viena mergaitė parašė farmaciją pirmu numeriu:) man rods bio virš 80 gerokai chemija irgi, tik lietuvių sakė nelabai;> Nežinau kiek dar slapukų yra stojančių į farmaciją;>> Apsiklausinėjau tuos, kur labai gerai išlaikė;) Tai VU arba KMU mediciną renkasi:] Tai va tokios žinios iš mano gimnazijos;> ka tu skaitai gerai islaike?:)"kiek cia %? Visus virš 90%:> |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:16:27
| Nuoroda
Medix rašė:
daug tokiu?:D Hmm.. skaičiuoju;> 7 lygais:) Čia tik apie savo biologijos grupę kalbu (nes šiandien visa grupė susitikom):> Kaip kitoj grupėj nežinau;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:22:51
| Nuoroda
Medix rašė:
keista, kad tiek zmoniu 20 konkursini bala turetu;D Aš tai nieko keisto nematau;) Už tat kitoj grupėj tik keletas žmonių kurių labai aukšti balai;) O kaip pas jus?:) |