Vartotojo ausryyytia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-17 20:09:01 | Nuoroda
sveikuciai kas planuoja stot i bankininkyste ar finansus? pasidalinkit turima informacija.. kokiais balais planuojat ten stot? ir dar gal kartais yra kas jau ten studijuoja ir galetu smulkiau viska papasakot? kokia ten situacija? ar lb spaudzia destytojai? ar sunku mokytis? kaip su tvarkarasciu? ar lieka laisvo laiko uztektinai? ar imanoma suspeti dirbi? aciukas;)
Žinutė parašyta: 2008-06-17 20:56:21 | Nuoroda
sveikuciai na ka.... ziuriu i jusu zinutes ir matau save pries metus... ir zinot ka, juokas ima mieli zmoguciai, nezinot i kokia velniava norit ilyst... as pilnai suprantu kaip jums db atrodo, vien pavadinimas, finansu ir draudimo matematika (FDM), ekonometrija(EKO), oooo.... bet... istojau as i ta ekonometrija ( i fdm nepakako balu.(beje, kad reikia lb aukstu balu tai cia tiesa)) ir db jau planuoju perstot... idomu kodel? o gi todel kad cia visiskas beprotnamis pradedant nuo to, jog konkurencija tiesiog nesveika, kiekvienas uz save, kiekvienas uz islikima.. jeigu kalbant apie pati moksla, maciau ten kazkas is jusu rase kad fdm ir eko idomiau studijuot negu grynoj matiekoj, na gal ir tiesa, bet tik tada jeigu jums ziauriai patinka kalt mintinai nezmoniskus kiekius sausos teorijos.. cia daugiau nieko ir nera, tik teorija... vat jeigu placiau apie pacia EKO, tai cia per pirma kursa jus turesit ismokt programuot net 4 programavimo kalbomis, mokysites 3 aukstasias matematikas (ypac "faina" matematine analize, kurios neimanoma ismokt ir koks trecdalis neislaiko (o ir seip, nenoriu gasdint, bet be skolu ir dalyko kursu kartojimu MIF'o nebaigsit, tokia realybe.. na aisku nebent busit super kalikai.. )), na ir dar anglu bus.. tai vat jokios ekonomikos pirmam kurse nematysit..., ir apie matematika kaip mokykloj tai net nesvajokit, cia juk aukstoji, tai tokiais niekais kaip mokykloj cia neuzsiema nieks.. fdm pirmam kurse irgi tas pats laukia, paskui kituose kursuose tik jau skirsis dalykai.. ka cia dar jums papasakot... uz moksla nemoka tik puse studentu, cia pagal mokymosi rezultatus nustato, o vat ta puse, kuri nemoka tai sudaro visokie moksliukai is licejaus ir seip kalikai... taip kad siulau gerai apgalvot.. jeigu turit balus tokius kad tik ant ribos ten pakliusit tai zinokit tikrai neverta... nes tada mokesit uz moksla, o ir seip bus lb sunku patempt.. geriau stokit ten, kur balai butu ties viduriu ar vieni is pirmuju, tada nors jausites savo vietoj... sekmes
Žinutė parašyta: 2008-06-18 18:36:37 | Nuoroda
nium del balu tai per daug nesijaudinu, nes as is VU ruosiuosi pereit cia... tik vat idomu butu isgirsti jau VK studijuojanciuju nuomone, kokia ten situacija toj VK?
Žinutė parašyta: 2008-06-19 12:26:35 | Nuoroda
Rutala, taip as ekonometre. ir visiskai sutinku su david nuomone, kad nesamone jog gali studentaut ir pasimokyt tik pries egzus.. norint islaikyt reikia mokytis visa laika.. na aisku nebent jeigu turi super gera atminti ir tau lb lengva viska suprast ir ismokt per kelias dienas pries egza.. bet manau tai neimanoma... vat pavyzdziui man buvo pirmad algebros egzas, reikejo ismokti 33 temas grynos teorijos ( vien apibrezimai, teoremos ir irodymai). kiekvienai temai po 1-2 A4 formato lapus. ir viska moket mintinai jeigu nori islaikyt... cia negalioja tas kad kaip suprantu taip parasau, tiesiog arba moki taip kaip parasyta arba ne ir viskas... gerai jeigu ta tema supranti, tai dar ne taip ir sunku ismokt, bet yra lb daug temu kuriu net nesupranti skaitydamas, tai ka jau ten kalbet apie ismokima mintinai.. sunku.. taip kad visiskai priestarauju darijo nuomonei... na nebent jis yra issilaikes egzus po 100% visus, tada gal ir nesunku jam...
Žinutė parašyta: 2008-06-19 12:45:10 | Nuoroda
Monikut, pereinu nes VU MIF'e yra ziauru... cia vien sausa teorija... jau tiek nervu susigadinau per siuos metus kad jau nebegaliu ir nebenoriu ten ilgiau pasilikt, nebepavezu... trys aukstosios matematikos, programavimas 4 programavimo kalbomis, anglu... ir daug daug teorijos, kuria ne tik kad sunku suprast, bet paskui dar reikia ir visa mintinai iskalt norint egza islaikyt.... atsibodo buti NIEKO vietoj, nes butent tokiais cia visus ir laiko destytojai... tiesiog pasityciojimas kazkoks... Hanette1, studijuoju ekonometrija. istojau gana normaliais balais, matieka 91%, lietuviu 96%, bet ir tai jau buvau i saraso gala... gal todel man ir sunku cia, nes siaip cia yra daug is licejaus atejusiu, ir seip 100-ininku.. bet ir jie sako kad sunku.. todel patariu lb gerai pagalvot pries stojant, pasiskaiciuokit bala ir stokit tik ten kur butumet vieni is pirmuju, o ne saraso gale... nes bus sunku ir jausites ne ten pateke, is patirties sakau... tana, jeigu tikrai butum mano vietoj tai patikek manim tikrai eitum... as irgi galvojau, VU tipo prestizas, ooooo...... bet.. kaip matai mano nuomone visiskai pasikeite, pasikeistu ir tavo... nieko cia tokio nuostabaus tas VU.. nebent nori neturet gyvenimo, o tik mokytis mokytis ir dar karta mokytis... o kad pereisiu i VK tai jau 100%, nes nematau jokio skirtumo, apart to kad studijuodama VK galesiu gyvent, o budama VU tik egzistavau... be to juk aukstaji duoda, ir praktikos cia daugiau kiek zinau, o darbdaviams visiskai nesvarbu ka tu baigei, svarbu turi aukstaji, tokia tiesa...
Žinutė parašyta: 2008-06-29 18:12:48 | Nuoroda
Sveikuciai klausykit, niekaip neapsisprendziu ar bankininkyste ar finansai.. kas geriau? gal kas ka zinot ir galit patart? ir dar... kazka girdejau kad siais metais planuoja mazint priimamu studentu skaiciu i bankininkyste... ar tai tiesa?
Žinutė parašyta: 2008-07-13 22:38:09 | Nuoroda
--> a_lisa, pas mane matieka 91, anglu 52, istorija 10 B, tik vat lietuviu nznau kaip ten skaiciuosis, nes as vidurine baigiau ir egzus laikiau gi pernai metais, tai tada uz lt testa gavau 96, o uz interpretacija 10, bet kazkaip persiskaiciuoja db i bendra, tik nelb zinau kaip... gal kas zino?
Žinutė parašyta: 2008-07-13 23:15:48 | Nuoroda
o gal kas gali papasakot apie bankininkyste ir finansus? kas geriau? kur lengviau? kur idomiau?
Žinutė parašyta: 2008-07-14 20:30:09 | Nuoroda
a_lisa, istociau as i VU, ir ne tik istociau, bet jau ir buvau istojus ir visus metus ten prastudijavau
Žinutė parašyta: 2008-07-14 20:38:34 | Nuoroda
as klausiau ir savo univere, ir kolegijoj i kuria ruosiuosi stot, sake jeigu as pati nieko nepasakysiu, tai jie nieko ir nezinos ar as kur studijuoju ar ne, tik vat kai jau eisit dokumentu iformint, tada jau eikit isstoje is senojo univero ar kur jus ten db stidijuojat, ir viskas...
Žinutė parašyta: 2008-07-15 19:48:19 | Nuoroda
pala pala, tai tipo jeigu as db neissibraukiau dar is VU ir jau parasiau prasyma stot i VK df vietas, tai tipo kaip? neistosiu tada net? bet gi man sake kad galiu rasyt, ir tipo kai istosiu i ta VK tai tada ateisiu i VU ir issibrauksiu... nieko nebesuprantu... tai kaip yra is tikruju? ka daryt?
Žinutė parašyta: 2008-07-15 20:27:46 | Nuoroda
jabadabadu, tai buk geras zmogus ir tada parasyk viska ka rytoj suzinosi, bus lb dekui... nes db kazkoks chaosas cia darosi.. jauciu leksiu ir as rytoj i savo fakulteta issiaiskint viska, nes jau visiskai neberamu man.. iki 19 d. jeigu reik issibraukt tai sakes tada... siaubas kazkoks...
Žinutė parašyta: 2008-07-15 20:57:44 | Nuoroda
as is MIF'o
Žinutė parašyta: 2008-07-16 11:16:36 | Nuoroda
viska issiaiskinau buvau siandien nulekus ir i savo univera, ir i kita, abiejuose pasake kad galiu but rami, nereikia issibraukt norint bandyt stot kitur.. paprasciausiai dabar sakykim dar pasilikau neissibraukus, padaviau prasyma stot i kita aukstaja, o tada kai jau istosiu tai nueisiu ir issibrauksiu.. arba galesiu studijuot abiejuose, tik rugsejo menesi tada reiks paciai nusprest ir pasirinkt, uz kuria mokesiu, o kuria finansuos valstybe.. nes dvieju negali valstybe finansuot.. tai vat, bukit visi ramus bandykit stot kur norit, o paskui issibrauksit is senuju studiju, arba jeigu nepavyks istot tai galesit likt ten kur db esat
Žinutė parašyta: 2008-07-17 16:21:34 | Nuoroda
Broliuk Donatai, taip, tai visiska tiesa, kad siemet mazina vietu skaiciu i bankininkyste.. pernai buvo priimti 56, o siemet planuoja priimti tik 24.. manau, kad i visiskai finansuojama vieta gal ir nebepakliusi, bet i dalinai finansuojama tai manau dar yra viltis.. nors pernai didziausias buvo 22, o maziausias 15,4 mazdaug atrodo... bet kadangi siemet priims tiek mazai, tai manau apatine riba turetu gerokai kilti.. o tu nenori i finansus bandyt stot? as kazkaip manau kad ten irgi visai idomi ir perspektyvi specialybe... o ir balu tau pakaktu tada manau
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:07:55 | Nuoroda
sveikuciai as irgi cia istojau jachuuu!!! lb cia norejau, tikiuosi nenusivilsiu as esu Ausra, dazniausiai visi vadina Ausrytia istojau 3 nr, bet nemanau kad cia didele esme kas kokiais balais istojo, svarbu kad visi zmoguciai butu mieli ir draugiski grupeje jetau kaip dziaugiuosi kad cia istojau
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:10:23 | Nuoroda
hey, ir as noriu uzrasu!!
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:11:27 | Nuoroda
beje, aciu!!
Žinutė parašyta: 2008-07-24 13:29:55 | Nuoroda
beje, mano kontaktai, o skype ausryyytia rasykit, susipazinsim, juk grupiokai jau esam
Žinutė parašyta: 2008-07-24 20:55:36 | Nuoroda
tep tep, mes draugiskai pasidalinsim, tik duokit viska pajamsim o atsilygint tai irgi atsilyginsim, nuskriaustu neliks nesijaudinkit beje, o jeigu as ne barake tai cia kaip, tipo tada negausiu? nors ka ten negausiu, tiesiog turesiu puikia proga apsilankyt barake juk jus ten sveciu visada laukiat ania?