Vartotojo smiliuke pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 21:36:36 | Nuoroda
Sveiki Va bent jau kiek spejau pamatyt Agnes tikrai dvi bus As viena is ju o siaip tai bent jau cia tai renkasi labai jau moteriska kompanija, tikiuosi ir vaikinu tarp musu padauges na ziuresim, kaip cia mums pavyks susibendraut mano skype agnuze.. (taskai butini, nes nerasit )
Žinutė parašyta: 2008-08-18 23:33:23 | Nuoroda
na taip, cia paneles dziaugiasi kiekvienu vaikinu
Žinutė parašyta: 2008-08-21 22:07:43 | Nuoroda
Dical, is tiesu tai labai geras klausimas o ka veikiam, tai nzn is tiesu butu galima nulekt, kur.. bet musu turetu nemazas burelis susidaryt.. tai nzn..
Žinutė parašyta: 2008-11-02 10:41:55 | Nuoroda

Na is tiesu, tai cia daug kas apie kompus mazai nutuokia.. :D taciau, programavimo labai daug reikes.. kazkur lygtais girdejau, kad 2.5 metu jis bus.. siaip viska aiskina nuo nulio,tai greiciausiai reiktu ideti darbo nemazai ir gal bus gerai :) kai nori, galima viskas :P 

Žinutė parašyta: 2009-02-12 22:46:14 | Nuoroda
Labas :) Is tiesu, si specialybe yra labai plati, ir ja baiges gali dirbti nuo mokytojo, statistikos darbuotojo iki banko darbuotojo ar netgi programuotojo. Siaip tai sako, jog baige sia specialybe zmones (ypac dar ir ekonomikos magistra) "stovi" keliomis galvomis auksciau uz siaip ekonomistus. Tai tarsi studijos 3in1. Mokysies matematika, informatika ir ekonomika kartu. O del fizikos, tai ji yra. Du semestrus tai bus tikrai, del kitu negarantuoju. O tai ar imanoma praslysti jos nesimokius? tai cia tikrai ja turesi praeit, ir gal net kanors ismoksi :) Tiesiog gausi pasedeti daugiau ir pasimokyti.. :) O jei dar turesi gerus kursiokus, tai tikrai jie tau pades :) Na taip yra ir musu fakulteto studentu atstovybe FUMSA, kurios nariai taip pat visada geranoriskai padeda jaunesniems, ypac pirmakursiams :)
Žinutė parašyta: 2009-07-29 10:34:45 | Nuoroda

Sveiki, as Agne, Jusu fakulteto studentu atstovybes FUMSA nare.

Tad jei turite kokiu klausimu, tai rasykit man - butinai atsakysiu ;) mano skype: agnuze.. email:  

Žinutė parašyta: 2009-08-04 23:41:47 | Nuoroda

Sveiki, apie stovykla informacijos galite rasti www.fumsa.lt/news_full.php?id=461 :)