Vartotojo bartezas16 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-09-03 21:51:40 | Nuoroda

Sveiki gerbiamieji kolegos!

Mokausi Vilniaus statybininku rengimo centre ir kadangi sios dvi istaigos t.y VSRC ir VTDK (seniau vsdk) sakykim glaudziai draugauja tad ir persasi man mintis ten stotis i statyba.Tad suzinoti ar sunku ten mokytis ir apskritai ar sunku istot?Kiek konkursinis balas turetu but?;-)

Žinutė parašyta: 2009-03-09 14:51:05 | Nuoroda

Sveiki studentai,abiturientai,moksleiviai ir šiaip forumiečiai!

Esu abiturientas, todėl natūralu, kad ieškausi kur mokytis toliau, tad beiškant suradau verslo vadybą tačiau ji turi atšakas:

Rinkodaros valdymas

Finansų valdymas

Projektų valdymas
Vadybos informacinės sistemos

Gal galite paaiškinti kuo šios specilizacijos skiriasi, kokie jų ypatumai, kur galima įsidarbinti su kiekviena atskirai iš jų ir kokią konkrečiai jūs rinktumėtės?

Žinutė parašyta: 2009-06-23 13:40:54 | Nuoroda

Sveiki,
esu abiturientas, myliu gamtą ir esu žvejys sportininkas.Svavoju apie darba su aplinkos apsauga, konkrečai, tai, kad darbas būtų susijęs su ežerų brakonierių gaudymų, pažeidėjais ir panašiai.Kokią mokymosi įstaigą reikia baigti norint būti Aplinkos apsaugos inspektoriumi?Ačiū ;-)

Žinutė parašyta: 2009-06-23 23:51:35 | Nuoroda
Ugnyciukas rašė:

O ekologija yra Lietuvos Žėmės Ūkio Universitete  

Na ekologija yra berods ir VU ,bet manau sunku istot labai VU ir VGTU...O LZUU tj kaune tai nekas  dar yra panevezio kolegijoje va o chemijos nelaikiau o matkes tai tik mokyklinis..Tai be sansu...Persilaikyt egza matkes reiks i VBE ir chemijos bent mokyklini...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 01:52:29 | Nuoroda

Liaudis gal žinote kaip rašyti apeliaciją?Ir ar reiks laikyti man dbr Lt MBE? nes neįsivaizduoju kokiu būdu , bet sugebėjau neišlaikyti...

Žinutė parašyta: 2010-01-18 22:24:32 | Nuoroda

Sveiki forumiečiai.Šiemet ketinu persilaikyti du egzaminus į valstybinius...Tad turiu truputį klausimėlių dėl egzamino laikymo eksternu.Visų pirmą tai kiek žinau tai į bazinę mokyklą reikia nunešti paraišką iki kovo 5 d. bet...bet...Ši paraiška duodama laikyti egzaminą pagrindinės sesijos metu, tačiau ar galima paraišką pateikti vėliau ir egzaminą laikyti pakartotinės sesijos metu?

Na o antra tai man įdomu ar būtinas tas atestatas, kai pateikinėji paraišką?Nes pas mane jis dar realiai neatspausdintas ;DD

Žinutė parašyta: 2010-01-19 23:05:26 | Nuoroda

O per kiek laiko mokykloje padaro tą atestatą?;/

Žinutė parašyta: 2010-02-22 01:39:55 | Nuoroda

Sveiki.Noriu studijuoti viename iš UK koledžų btec first diploma in business.Reikalavimai štai tokie:

Normally a profile of four GCSEs at grade D (including English) or a level 1 qualification pass profile (or equivalent).

Taigi klausimas kokie turi būti mano pažymiai lietuviška vertinimo sistema kad atitiktų keturis gcse D?Ar čia turi reikšmės egzaminas?Ar tik metiniai pažymiai?Ar yra skirtumas ar A ar B lygiu?