Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-09-03
21:51:40
| Nuoroda
Sveiki gerbiamieji kolegos! Mokausi Vilniaus statybininku rengimo centre ir kadangi sios dvi istaigos t.y VSRC ir VTDK (seniau vsdk) sakykim glaudziai draugauja tad ir persasi man mintis ten stotis i statyba.Tad suzinoti ar sunku ten mokytis ir apskritai ar sunku istot?Kiek konkursinis balas turetu but?;-) |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-09
14:51:05
| Nuoroda
Sveiki studentai,abiturientai,moksleiviai ir šiaip forumiečiai! Esu abiturientas, todėl natūralu, kad ieškausi kur mokytis toliau, tad beiškant suradau verslo vadybą tačiau ji turi atšakas: Rinkodaros valdymas Finansų valdymas Projektų valdymas Gal galite paaiškinti kuo šios specilizacijos skiriasi, kokie jų ypatumai, kur galima įsidarbinti su kiekviena atskirai iš jų ir kokią konkrečiai jūs rinktumėtės? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-23
13:40:54
| Nuoroda
Sveiki,
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-23
23:51:35
| Nuoroda
Ugnyciukas rašė:
O ekologija yra Lietuvos Žėmės Ūkio Universitete Na ekologija yra berods ir VU ,bet manau sunku istot labai VU ir VGTU...O LZUU tj kaune tai nekas dar yra panevezio kolegijoje va o chemijos nelaikiau o matkes tai tik mokyklinis..Tai be sansu...Persilaikyt egza matkes reiks i VBE ir chemijos bent mokyklini... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:52:29
| Nuoroda
Liaudis gal žinote kaip rašyti apeliaciją?Ir ar reiks laikyti man dbr Lt MBE? nes neįsivaizduoju kokiu būdu , bet sugebėjau neišlaikyti... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-18
22:24:32
| Nuoroda
Sveiki forumiečiai.Šiemet ketinu persilaikyti du egzaminus į valstybinius...Tad turiu truputį klausimėlių dėl egzamino laikymo eksternu.Visų pirmą tai kiek žinau tai į bazinę mokyklą reikia nunešti paraišką iki kovo 5 d. bet...bet...Ši paraiška duodama laikyti egzaminą pagrindinės sesijos metu, tačiau ar galima paraišką pateikti vėliau ir egzaminą laikyti pakartotinės sesijos metu? Na o antra tai man įdomu ar būtinas tas atestatas, kai pateikinėji paraišką?Nes pas mane jis dar realiai neatspausdintas ;DD
|
||
Žinutė parašyta:
2010-01-19
23:05:26
| Nuoroda
O per kiek laiko mokykloje padaro tą atestatą?;/ |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-22
01:39:55
| Nuoroda
Sveiki.Noriu studijuoti viename iš UK koledžų btec first diploma in business.Reikalavimai štai tokie: Normally a profile of four GCSEs at grade D (including English) or a level 1 qualification pass profile (or equivalent). Taigi klausimas kokie turi būti mano pažymiai lietuviška vertinimo sistema kad atitiktų keturis gcse D?Ar čia turi reikšmės egzaminas?Ar tik metiniai pažymiai?Ar yra skirtumas ar A ar B lygiu? |