Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-01-26
14:07:40
| Nuoroda
sveikučiai tai va, aš psichologė pirmakursė, tai dar nelabai ką tegaliu papasakoti... Jei nori gauti stipkę, tai reikia nemažai pasimokyti, neužtenka paskutinės nakties, kaip dažnam studentui būna, aš viena iš jų Pirmąjį semestrą nelabai tos psichologijos turėjom... Tik bendrąją psichologiją. Iš specialybinių dar teko mokytis nuolatinio mokymosi strategijas: nuobodybė ir nelabai aiškus dalykas... susidariau tokį vaizdą, kad dėstytoja pati nežno ką dėsto , viską skaito iš skaidrių... Nu ką žinau, tas dalykas turbūt labiausiai nepatiko... Ir, be abejo, specialybės kalbos kultūrą mokėmės. Antras semestras bus įdomesnis turesim psichologijos istoriją, asmenybės psichologiją ir dar kažką.... tik neprisimenu ką.... Ar įdomu studijuoti? Asmeniškai man taip Jei įstojai ten kur norėjai, svajojai, tai automatiškai ir mokytis įdomiau ir lengviau Nežnau kaip šiemet, bet laikiau istoriją, matematiką, anglų ir lietuvių valstybinius... P.S. tikiuosi padėjau bent kiek jei dar kas neaisku rašykit, padėsiu kuo galėsiu ;) P.P.S. pliusas: per paskaitas nežymi lankomumo, nori eini, nori - ne Minusas: tvarkaraščius reikia patiems susidaryti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-07
16:38:07
| Nuoroda
EmilisM rašė:
Labas visiems, eisiu prie reikalo Labai noriu stoti į psichologiją, labiausiai traukia VDU, tačiau bijau, kad baigęs mokslus negausiu darbo arba gausiu kokioj mokykloj dirbti (zjbs, išeini iš mokyklos, baigęs studijas vėl grįšti ) Tad gal žinote ar didelės ir patrauklios perspektyvos baigus psichologiją? Kokios? Žmonės lankom dažniau forumą Gi dalintis informaciją naudinga, visko patys nežinome;) perspektyvų tikrai yra nemažai. Baigus psichologijos studijas galima dirbti ne tik mokykloje. Dirbti gali ir organizacijose, ir ligoninėje. Tai priklauso nuo to, kokią studijų kryptį pasirinksi
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
17:22:21
| Nuoroda
mergyyyyte rašė:
as tai nelabai suprantu del to tvarkarascio susidarymo paciam......tai kada nori, tada ir pasidarai tas paskaitas? kaip cia? Nieko nėra sunkaus su tuo tvarkaraščio susidarymu. Viska paaiškins rugsėjo pirmą, nepergyvenkit Pirmą kartą jums padės jį susidaryt, o paskui jau patys kaip nors Patarimas: pirmiausia susirašykit specialybinius ir anglų, o paskui derinkitės kas tinka pagal laiką iš pasirenkamųjų. |