Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-09-09
20:42:46
| Nuoroda
labuka, va as belekiek meteliu svajoju atsidurti vilniuje, ir studijuoti teiseje.. tai va per siuos metelius bandysiu pasitemti.. tik va konkursiniai balai gasdina
|
||
Žinutė parašyta:
2008-09-09
20:44:34
| Nuoroda
vyteni , o butent kokios tau info reikia? kiekvienas univeras usieni turi savo taisykles .. vienur reikia tik mokykliniu pazymiu ir gyvenimo aprasymo, kitur pokalbiu ir anglu toefel egzo.. o kiek zinau i amerika sunku ten nusigauti... ir kainuoja simtais tukstanciu mokslai |
||
Žinutė parašyta:
2008-10-13
21:47:43
| Nuoroda
labukas , idomei jus ce su tuo mru va as irgi noriu ten pakliuti.. gal galite pasakyti kokiais balais jus istojote? ir apskritai auksti ten balai :) labai noriu i tese kaskaip galvoju kad egzus vidutiniskai islaikysiu , bet gal i neakivaizdini pakliusiu |
||
Žinutė parašyta:
2008-11-18
00:27:38
| Nuoroda
istikro lievai yra... nesimokau apseliuciai zinau kad reikia , zinau ko nopriu , kad ten kur noriu istot nesveiku balu reikia ... ir vistiek dzin.. pradejau tiketi stebuklais :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-02-25
22:35:09
| Nuoroda
sveik, gal galite pasakyti kas kaip su matematika reikalai stojant i teise. esu pasimetusi. man ji nekaip sekasi.. as galvoju isvis nelaikyti matemetikos o tai man garantuoja geresni vidurki. manau geriau aukstesnis vidurkis nei .. prastas mokyklinis ir vidurkis. vistiek juk i metini ten ziuri. kaip daryt i geriau ? patarkit............ |