Vartotojo barclay2 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-09-22 22:13:37 | Nuoroda

sveiki bendrakursiai. visus su naujais  mokslo  metais. tai va man ydomu ruostis (be bonkes) nieko daugiau nereikia? taip spalio 6 kaip i svecius? ar jau reikia koky nejuokinga referata 3 tomu Civilines teises tema atsinesti(ir dar pacios parasyta)? kitas klausimas. kaip su metodine medziaga ir visais kodeksais juos patiems jau dabar isigyti, ar as per daug nekantrauju. dar vienas klausimas gal kas zinote kaip su gyvenamu bustu. Man pakolkas liudnai sekasi, o pas teta gyventi kaip ir nesinori. Skambinau i bendrikus, dave vienu nakvynes namu tel. ir kaip suprautau Tai ir yra vienintele vieta kur neakyvaizdininkai apsistoja. Man pasiule dalintis viena kambary tryse ir dar uz tai susimoketi 500 litu???sakau noreciau kaip ir viena vienam kambary gyventi. tada pasiule susimoketi 1500 litu, bet tuoj pat prasitare kad tokios galimybes nebus. gal kas galite patarti kaip, kur. uz kiek?  nu ir isliejau sirdy...  jei kokiu ydomiu gandu turite nekantriai lauksiu ">ir2ma@yaho o.com ir iki malonaus!