Vartotojo emmilyx pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:18:16 | Nuoroda

Sveiki Aš taip pat mėginsiu pakliūti į VPU anglų filologiją   Žiūrėsim kaip čia bus

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:24:40 | Nuoroda
FreeYourMind rašė:

Jo,aš irgi tą patį girdėjau,sakė man kad nereikalinga ta anglų,kad sunku,kad paskui darbo nerasiu.Kvailas mokslas.Bet man patinka,o kai patinka,tai visai kitas reikalas :) Kolkas nesigailiu,bet pamatysim kaip čia bus rugsėjį... Baisiai smalsu kokie kursiokai,dėstytojai... 

Man sakė lygiai tą patį, tačiau aš vistiek pirmu numeriu parašiau VPU Anglų filologiją. Tikiuosi man pasiseks ir galėsiu studijuoti mėgstamą dalyką. Juk svarbiausia, kad patiktų mums patiems, o ne aplinkiniams

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:38:45 | Nuoroda

Aš taip pat gavau du balus, tačiau žinau ir  tokių, kurie po vieną gavo. Dar kažkada svetainėje delfi.lt skaičiau straipsnį, kuriame rašė, kad kažkur 30 (nepamenu tikslaus skaičiaus, gali būti ir daugiau) žmonių gavo po 0.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:22:48 | Nuoroda

Siaubingai noriu to ASUS ee pc . Meilė iš pirmo žvilgsnio.. Net neabejoju, kad turėtų būti labai patogus

Žinutė parašyta: 2010-07-21 20:43:47 | Nuoroda

Aš taip pat šiandien nusprendžiau, jog noriu įstoti į vietą, kurią parašiau antruoju numeriu . O esu beveik įsitikinusi, kad pateksiu į pirmą . Teks laukti antrojo stojimo, nes esu pasiryžusi daryti viską, kad įstočiau ten kur noriu.. Visgi nuo šių pasirinkimų priklauso mūsų ateitis . Taip, kad panašiai mums čia gavosi Aš, beje, irgi žadu į kalbas stoti

Žinutė parašyta: 2010-07-21 20:54:32 | Nuoroda

O kaži jei pirmą kartą atsisakysiu vietos, kurią gausiu, o per antrąjį stojimą nepakliųsiu ten kur noriu ar bus dar įmanomą įstoti į tą vietą į kurią buvau priimta per pirmąjį stojimą ?

Žinutė parašyta: 2010-07-22 11:11:46 | Nuoroda
Inede rašė:

ne , jau nebebus galima, juk tu atsisakei ;)

Ačiū už info   Manau teks likti ties pirmuoju variantu. Abi vietos man labai įdomios, o rizikuoti, kad neįstosiu nei į vieną iš jų nesinori

Žinutė parašyta: 2010-07-22 11:31:54 | Nuoroda

Aš taip pat girdėjau, kad reikai užsiregistruoti, tad aną dieną užsiregistravau.. Na manau blogiau nuo to nebus .

Žinutė parašyta: 2010-08-01 19:38:20 | Nuoroda

Na, tai kaip tau bepasisekė? Ar pavyko įstoti ten kur norėjai?

Žinutė parašyta: 2010-08-03 09:26:23 | Nuoroda

:DDDDD O jei tiksliau į kokią specialybę pakliuvai? Kiek pamenu sakei, kad kalbos traukia