Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2008-11-30
18:22:58
| Nuoroda
man tj butu giliai dzin kokiu numeriu istociau svarbu istociau nors ir paskutiniu ... Nes jej neistosiu tj nzn kur desiuos... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:02:25
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
bagiriuukee rašė:
Bet man biologijos mokytoja sakė, kad vargu ar istosiu i mediciną su tokiais balais.. tegul maziau ji svaigsta ir siurpina mokinius su tokiais balais, manyciau, be problemu ir i odontologija kmu ar medicina vu. aisku, dar lt lb svarbu. bet manau 50 turetum gaut ir istosi i kmu medicina bepigu cia man kalbet. geriau palaukim liepos 22. bet su tokiais kaip tavo rezultatais gali gan ramiai jaustis:) Ačiū tau! tikrai mano balai panasus o tjp noriu i farmacija kad nebegaliu! nes as ir kai nuejau rezu suzinot tokia viena gyvate is administracijos kaip skele nu 88 is bio mazokai i farmacija.. Chemija 95 Biologija 88 Matke 92 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:03:00
| Nuoroda
nu vbe visi |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-28
17:43:17
| Nuoroda
vycas0722 rašė:
gabike rašė:
Ačiū tau! tikrai mano balai panasus o tjp noriu i farmacija kad nebegaliu! nes as ir kai nuejau rezu suzinot tokia viena gyvate is administracijos kaip skele nu 88 is bio mazokai i farmacija..
Chemija 95 Biologija 88 Matke 92 tai ta turbut gyvate dar nezino nauju priemimo taisykliu. per zaptus reiktu duot, kad gasdina. o kiek pats turi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
10:50:54
| Nuoroda
Sveiki as ir apie farmacija jau tiek prisisvaigus kad nzn ziauriai noriu jau net niekur kitur nebenoriu jauciu i kokia kineziterapija istociau apsiverkciau ziekit o kas ten su anglu kalba yra? mes cia kaip mokomaji dalyka turesim ar kaip? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:33:38
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
Sveiki as ir apie farmacija jau tiek prisisvaigus kad nzn ziauriai noriu jau net niekur kitur nebenoriu jauciu i kokia kineziterapija istociau apsiverkciau ziekit o kas ten su anglu kalba yra? mes cia kaip mokomaji dalyka turesim ar kaip? Anglų kalbos testą reikia laikyti, pagal jį suskirsto į grupes:) O anglų k. kaip mokomasis dalykas irgi bus;> O jei anglu laikiau valstybini vistiek man reiks ta testa laikyti? o kada jis bus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:35:24
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
Sveiki as ir apie farmacija jau tiek prisisvaigus kad nzn ziauriai noriu jau net niekur kitur nebenoriu jauciu i kokia kineziterapija istociau apsiverkciau ziekit o kas ten su anglu kalba yra? mes cia kaip mokomaji dalyka turesim ar kaip? Gabike, iš kokios mokyklos būsi?:) didzdvario siauliuose o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
23:51:36
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
didzdvario siauliuose o tu?
Taip ir galvojau, kad iš didžvario. Sakė jūsų chemijos mokytoja, kad kažkur 4-5 žada stoti į farmaciją;) Aš iš jjg. nu palyginus tj daug labai o pas jus kiek i farmacija taikanciu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:00:52
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
nu palyginus tj daug labai o pas jus kiek i farmacija taikanciu?
Kažkaip niekas nesigyrė, kad į farmaciją nori. Dauguma mediciną renkasi;) Kaip pas jus?;> Pas mus 3 tai tikrai tikrai i farmacija o daugiau dauguma i medicina bet manau kad kokiu antru numeriu atsiras kas dar farmacija irasys.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:02:42
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
Čia,mieli farmacininkai būsimi, jums šiek tiek informacijos : i farmacija - 99, o is viso su mokamom - 104 (tiek priims šiais metais kmu) ce rimtai tiek? bliambaaa kaip as ten noriu is kur zinai kad tiek? zejau kmu vakar nieko naujo neikelta |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:19:00
| Nuoroda
miela rašė:
Monikitita rašė:
o kaip jusu bendraklasiam sekes su egzaminais, kurie irgi nori i farmacija? Pasirodo dar viena mergaitė parašė farmaciją pirmu numeriu:) man rods bio virš 80 gerokai chemija irgi, tik lietuvių sakė nelabai;> Nežinau kiek dar slapukų yra stojančių į farmaciją;>> Apsiklausinėjau tuos, kur labai gerai išlaikė;) Tai VU arba KMU mediciną renkasi:] Tai va tokios žinios iš mano gimnazijos;> pas mane tj tikrai labai gerai islaike busimos farmacininkes virs 90 tj zesim kajp ce bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
23:20:21
| Nuoroda
Ziuzelis rase
Rimtai. Aš rašiau laišką KMU,tai va man tai atrašė nu sakes tj smagu tikekimes istosim |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:26:30
| Nuoroda
miela rašė:
gabike rašė:
pas mane tj tikrai labai gerai islaike busimos farmacininkes virs 90 tj zesim kajp ce bus
Tau gerai. Smagu, kad pažįstamų iš kart turėsi;)) jejgu pati istosiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
19:30:18
| Nuoroda
As ir As ir busiu jusu kolega |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
19:30:59
| Nuoroda