Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:15:25
| Nuoroda
Sveiki, aš mÄ…stau apie galimybÄ™ studijuoti VU sociologijÄ… Jeigu pasitikÄ—ti gandais, kad didžioji dalis gabaus jaunimo pabÄ—gs studijuoti į užsieni, tada konkursinis balas turÄ—tų kristi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
21:46:13
| Nuoroda
Mano išleistuvÄ—s bus pakankamai paprastos jokios suknelÄ—s nesinuomosiu, kažko specialiai taip pat nepirksiu. Mokykla tik išdalina atestatus, palinki sÄ—kmÄ—s, o šventÄ™ paliko organizuotis patiems, kas su kuo ir kur nori. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:03:18
| Nuoroda
Mantukas. rašÄ—:
MurÄ—ja rašÄ—:
Sveiki, aš mÄ…stau apie galimybÄ™ studijuoti VU sociologijÄ… Jeigu pasitikÄ—ti gandais, kad didžioji dalis gabaus jaunimo pabÄ—gs studijuoti į užsieni, tada konkursinis balas turÄ—tų kristi Na matai, tokie mano gal primityvÅ«s, bet gal teisingi paskaiÄiavimai. Taigi, tarkim, anglų kalbÄ… laikÄ— dvigubai daugiau žmonių, Äia tiesiog šiaip skaiÄius, faktas tik, kad daugiau, taigi, vadinas balų bus du kartus daugiau, vadinas, ir aukštų balų, bus du kartus daugiau, taigi, jei anais metais tu gavai 99 tai šiais metais su tavim 99 gavo dar tiek žmonių, taip pat ir 100, taigi, viena vertus balas konkursinis kyla, bet kita vertus tai tik santykinai, nes šiaip ar taip teoriškai lieka tas pats, nes aplenkti tave gali tie patys žmonÄ—s, nebent tave pradÄ—s lenkti B kurso mokiniai ir tie, kurie laukÄ— mokyklinio. Bet, aišku, prisideda ir tas protukų nutekÄ—jimas, bet tai, manau, nÄ—ra vien tik mokiniai iš aukštų balų grupÄ—s, tai nemanau, kad keisis žymiai. Tamstos atsakymas maloniai nustebino Sutinku, kad bendrai paÄ—mus konkursinis balas kils dÄ—l didesnio laikanÄiųjų skaiÄiaus. Bet jei kalbÄ—tume tik apie sociologijÄ… reikÄ—tų atkreipti dÄ—mesį į šios studijų krypties populiarumÄ…, mano manymų kaip ir praÄ—jusiais metais populiariausi bus politikos mokslai. Man kiek žinoma 2009 metais stojanÄių į VU vf sociologija balai buvo nuo 19,94 iki 17,88, o 2008 metais nuo 18,93 iki 16,54, vadinasi stojamasis balas kyla, bet ko galima tikÄ—tis šiais metais sunku prognozuoti dÄ—l įvykdytos reformos. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:04:31
| Nuoroda
aš jau pradedu melstis kad bent kurnors bÅ«Äiau pakliuvusi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:08:54
| Nuoroda
Ä®stojau ir aš jau taip drebÄ—jau, kad nepakliÅ«siu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:21:10
| Nuoroda
Danlein rašÄ—:
as kvietima gavau apie pirma val. i vnf vieta, o kaip patvirtinti neisivaizduoju. lama turbut vis dar krapstosi jei įstojai į VU tada keliauk į jų tinklapį ten yra nurodyta kaip patvirtinti |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:25:19
| Nuoroda
lapace rašÄ—:
Kaip manot, ar apsimoka studijuot sociologijÄ… VNF? ta dilema iškilo ir man, bet pasvarsÄiau, kad geriau jau sociologija kur į metus beveik 4000lt, o šita sumÄ… dar laisvai sukrapštysiu, bijau pakliÅ«ti į antra etapÄ… ir tada nepakliÅ«ti niekur |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
00:09:46
| Nuoroda
sveiki, ir man butu smagu susipažinti su bÅ«simais grupiokais bent rugsÄ—ji bus drÄ…siau susitikti žmoguÄius, su kuriais jau bus teke pabendrauti skype:feja14 |