Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-01-19
18:25:26
| Nuoroda
na sveiki visi, busiu dar viena jusu bendraminte kuri laikys geografijos egzamina ir taipogi turiu svajone studijuoti geografija. |
||
Žinutė parašyta:
2009-01-20
17:21:27
| Nuoroda
ir sekmingai islaikysim kaip ir sake musu brangusis geografijos mokytojas jis tox ramus net stebiuosi:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-11
20:10:25
| Nuoroda
o istoti su LT mokykliniu butu imanoma? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
09:41:22
| Nuoroda
Ziniasklaidos potemes: Asmuo ir valstybe potemes: meno potemes: 1.ar pasauliui idomus lietuvos menininkai?
Mokslas: na turbut sitos,sekmes visiems... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:01:10
| Nuoroda
na ka as galiu pasakyt man tikrai buvo sunkus pamirsau visus tuos isteklius ir panasei daug ko nepadariau tikejausi kazko kito bet yra kaip yra. dab supratau kad per mazai demesio skyriau geografijai. nors svajojau ja studijuot. kaip suzinojau tasku savo surinkta suma jauciausi kaip su slapiu skuduru buciau gavus zlugo visos viltys studijuoti geografija,liudna bet ka padarysi, bet uztai labai dziaugiuosi uz savo klasioke kuri labai gerai pasirode. sveikinu visus su egzaminu pabaiga. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:06:11
| Nuoroda
zinau, surinkau 77 atrodo,patikekit net geda.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:08:47
| Nuoroda
is 140 |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:12:13
| Nuoroda
tai pati zinau kad cia ne mazokai o mazai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:56:34
| Nuoroda
na nzn kaip jum bet as jau zinau savo rezultata uz 80tasku gavau 7 tai orentuokites pagal save kiek kas gavo tasku.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:08:15
| Nuoroda
pykes as uzsisakiau kad man ateitu visi rezai kaip tik bus paskebti,o atejo tik lt rezultatas nors visus laikiau mokyklinius ir savo pazymius zinau o sms'u nebegavau jokiu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:55:47
| Nuoroda
sveiki, na jei mane SU nepriims tada i SK gal busim grupiokai:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
18:57:52
| Nuoroda
sos. pedagogika, spec.padagogika, edukologija, sociokulture antropologija.(bus gal bendraminciu?) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
19:26:04
| Nuoroda
na ne visas zinutes skaiciau bet tai vargeli kokios kosmines kainos pas jus 100lt kiti net po 200lt tai jau tikrai tikekites valgyti ikrus ir gerti findliandia.. pykes as apsalus.. pas mane vienam asmeniui kainuoja 25lt ir butelis ir nesvarbu tu abituriantas antra puse ar tevas.. viska ruosiames patys, maista gamins mamos. sales, stalus ir pacia mokykla puosimes mes patys abiturientai. o del apsirengimo as uz ryskias spalvas. nepripazystu juodos spalvos siai sventei, atrodo kaip i laidotuves eitu (bet cia tik mano nuomone) taigi visiems smagiu isleistuviu... (party)(happy) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
21:55:24
| Nuoroda
cia jau taip nenuverinkit tu mokykliniu egzaminu nes tas pat zmogus su valstybiniais istoja ten kur zmogus su mokykliniais. ir aisku i mokama.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
22:01:02
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
justuule rašė:
na ne visas zinutes skaiciau bet tai vargeli kokios kosmines kainos pas jus 100lt kiti net po 200lt tai jau tikrai tikekites valgyti ikrus ir gerti findliandia.. pykes as apsalus.. pas mane vienam asmeniui kainuoja 25lt ir butelis ir nesvarbu tu abituriantas antra puse ar tevas.. viska ruosiames patys, maista gamins mamos. sales, stalus ir pacia mokykla puosimes mes patys abiturientai. o del apsirengimo as uz ryskias spalvas. nepripazystu juodos spalvos siai sventei, atrodo kaip i laidotuves eitu (bet cia tik mano nuomone) taigi visiems smagiu isleistuviu... (party)(happy) Nu va, o aš būsiu visa juoda Little Black Dress, taigi klaaaasika na cia kaip ir sakiau kiekvienam savas skonis, neisizeiskit merginos kurios busit juodos. jei jum patinka tai valio. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-07
22:27:05
| Nuoroda
na man puikiai tikna ir juoda ir visoke kitoke spalva,bet cia mano asmenine nuomone kad i isleistuves neiciau juodai apsirengusi..o jei kas ir ateis nepulsiu draskyt akiu jog man tai nepatinka apsurdiskai atrodytu.. paskutinis skambutis pas mus irgi buvo margas bet kadangi pas mus nera soleriuminiu paneliu essme is tu naturaliu tai ir neatrodem su sudu ant veido..:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
19:01:32
| Nuoroda
sveiki as ir i socialine pedagogika istojau.:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-12
18:32:21
| Nuoroda
na tai bandyk i verslo administravima ar kazka panasaus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-12
18:41:43
| Nuoroda
labas, na ir as pagirsiu kad taip anksti nusprendei ka nori studijuoti. as dabar esu pirmakurse studijuoju SU (siauliu universitete) socialine pedagogika( socialinio darbo organizavima) istojau i mokama su 9.60 balu laikiau vient mokyklinius egzaminus t.y lietuviu, matematika, istorija, anglu ir geografija (cia del siaip) na nzn ka dar tau papasakoti. klausk kas dar tave domina. is kaip minejo anksciau pasisakiusioji taip si specialybe nera labai verinama lietuvoje, bet siuo metu dar nesigailiu kad studijuoju sia specialybe. |