Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-02-06
18:46:33
| Nuoroda
sveiki visi, na ka as galiu pasakyti,.ir man labai sunku apsispresti. kolkas galvoju apie "knyga ir mes" , bet brolis patare rinktis "kultura ir jaunimas" nes kulturoje susideda viskas, teatras knygos ir panasiai. norėjau paprasyti, jei aks turite informacijos, siomis dviem temom, labai prasau, atsiuskit, nes as tikrai neisivaizduoju koke informacija rinktis ruosiantis buciau labai dėkinga |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-14
10:22:47
| Nuoroda
na, aš tai kalbu pati pati paskutinė. 15d. pradedu ruoštis 13:00. ;DD man šiek tiek geriau, nes galėsiu pasieškoti potemių. bet jei bus taip kaip jūs sakote, kad variantais, tai jau nelabai gerai. Siulyčiau rašyti visus variantus, kas kokius gausite. ryt nuo ryto sėdėsiu čia laukdama ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
09:35:43
| Nuoroda
ce tikrosios potemes? as kitame orume maciau kitokias: Knyga ir mes. 1.Ar knyga gali padėti jaunam žmogui? 2.Kodėl man bendraamžiai nemėgsta skaityti? 3.Įdomiausia knyga. 4.Knyga-vartai į gyvenimą. 5.Ar knyga duoda galimybę bręsti tautos intelektui.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
10:18:54
| Nuoroda
kokias potemes renkates, ir kaip pradedate kalbeti? patiz adu pasirinkti 1 poteme. |