Vartotojo dū dū dū pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 17:29:20 | Nuoroda

Atestatas ir priedas - juos gavai baigus mokykla. priede surasyti pazymiai ir egzu rezultatai  [;  

 

Aš antradienį atlėksiu dokumentų tvarkyti. 

Žinutė parašyta: 2010-07-25 22:50:37 | Nuoroda
Ingridėlis rašė:

Gal kas apmokėjo registracijos mokestį internetu ir būtų gerai jei dar snoro internetinės bankininkystės pagalba?

Būtų įdomu sužinoti, kur rasti tą kvituką sumokėjus, kad galėčiau atsispausdinti 

 Pasidaryk perlaidos duomenu kopija ir atsispausdink. 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 00:11:34 | Nuoroda
Morengas rašė:
Morengas rašė:

Sveiki, o dėl priėmimo reikia atvykti Herkaus Manto g. 84? Ta prasme tiesiai į savo fakultetą?

 

 Į KU, visų fakų bendras priėmimas, kaip supratau yra adresu Herkaus Manto g. 84;  -  846398994

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:45:24 | Nuoroda

Turi pateikti notaro pasirašytą atestato nuorašą (kopiją su antspaudais), kitaip universitetas pasiliks atestato originalą. Prastovėjau apie valandą savam miestelį, dėl atsargumo pasidariau kopiją čia, kad netektų durnuoti po Klaipėdą. O KU vietoje nepasidaro originalo nuorašų?Kiek teko skaityt, keliose aukštosiose, vietoje tai galima pasidaryt.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:14:32 | Nuoroda

Prieš keletą dienų naršydamas po internetą skaičiau atsiliepimus, kad nelabai ten kokia būklė, bet gyventi galima. Taikos pr. bendrike humoristiškai pačios studentės iš pagalių lovas kalėsi ;)))  ( kažkuriam inter. dienraštyje skaičiau) VGTU prieš porą metų buvo tokia situacija, jog tiem kurių šeimos pajamos vienam žmogui višija 300litų bendrikų negauna. Čia bus taip pat manau.

Jei negausiu bendriko netoli medfako (malūniniko g.), teks ieškotis kažkur netoli buto su draugiška(u), malonia(u) kompanijone(u). (Pirmenybe, tvarkingoms merginoms)

Jei nori neinoringo, sukalbamo kambarioko, su kuriuo gali pakalbėt apie viską, padurniuot, o kartais, jei nenori pati gamintis valgyt iš nieko, aš tau pagelbėsiu !!! (taip pat sukalbamas, dėl laiko kada bute įvedamas mokymosi režimas). Rašykit : ]]]

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:12:48 | Nuoroda
Anywow rašė:

Ar jums neatrodė,kad su tais dokumentų pristatymais buvo sambruzdis del tu atsviestu lapu? :D

 Šiandien daug žmogelių buvo ? ;o 

Žinutė parašyta: 2010-07-26 19:49:55 | Nuoroda
waaduu rašė:

tai tas mokestis 120 ar 122lt? ir kuriam banke sumoketi?ar nesvarbu? 

 iš KU.lt 

 

II. Registracijos mokestis

Asmenys, pakviesti studijuoti Klaipėdos universitete bendrojo priėmimo metu, moka 122 Lt registracijos mokestį. Registracijos mokestis turi būti sumokamas iki sutarties pasirašymo universitete.

Sąskaitos rekvizitai:
gavėjas – Klaipėdos universitetas
gavėjo bankas – AB bankas „Snoras“
gavėjo sąskaita – LT33 0075 8000 0334 5120
banko kodas – 00758
mokesčio pavadinimas – registracijos mokestis
mokėtojas – stojančiojo vardas, pavardė
mokėtojo kodas – stojančiojo asmens kodas
mokesčio suma skaičiais – 122 Lt

Telefonas pasiteirauti 8 46 398994

 

www.ku.lt/_naujienos/pakviestuju-studijuoti-bendruoju-priemimu-i-klaipedos-universiteto-pirmosios-pakopos-ir-vientisasias-studijas-demesiui

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:07:55 | Nuoroda

Sonix'ai, 

jei bėda su šiuo 

bp.lamabpo.lt/bp2010/login.startup   

Tai čia kažką tvarko (tikiuos), tokiu atveju 

tada keliauk į

bp.lamabpo.lt/bp2010/lama_is.main  


 

Neveltui toks bardakas. Trys vietos kur prisijungt, vienos veikia kitos - ne. Tikras cirkas.

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:24:52 | Nuoroda

Paprasčiausiai galėčiau teigti, jog koduotė tiesiogiai į duombazę, kaip buvo tiesiai į šitą, kur jungimasis per gim. datą ir kodą (atsiūstą į paštą )

bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html

 ir nutrynė kelis simbolius, todėl rašo, jog bandote apeiti login'ą. Yra spraga, niekas negali prisijungti, serveriai nelūžta, toks lamoje ir bėdų tvarkymo kelias [; 

Žinutė parašyta: 2010-07-27 22:40:11 | Nuoroda

Gal kam nors teko pabūt šiomis dienomis barake? Įdomu kokios ten sąlygos.   

Žinutė parašyta: 2010-08-01 02:11:15 | Nuoroda
Sveiki, aš būsimas pirmakursis Klaipėdoje (KU SvMF ergoterapeutas), ieškau žmogaus, kuris norėtų kartu nuomotis butą. Bendrai: esu sukalbamas, tvarkingas, draugiškas, mėgstantis palyrlinti kokį instrumentą, bei mėgstantis ir gerai pasilinksminti, rėkauju retai, nesu neagresyvus, esu įpratęs kojines išsiplaut. Ieškau žmogaus, kuris nesikratytų darbo tvarkantis bute, nežadintų rytais - bumčikais, nes tai labai nervina, nors kažkiek bendrautų, būtų pakantus ir pareigingas. Kartais kadangi miegoti einu vėlai, galiu būti labai ankstyvas žadintuvas. Atsiradus panašiam žmogeliui, galėtume susiderinti apytikslę vietą gyvenimui.Jei toks atsirastų, papaišykit į AM arba [[;
Žinutė parašyta: 2010-08-01 02:15:36 | Nuoroda
Sveiki, aš būsimas pirmakursis Klaipėdoje (KU SvMF ergoterapeutas), ieškau žmogaus, kuris norėtų kartu nuomotis butą. Bendrai: esu sukalbamas, tvarkingas, draugiškas, mėgstantis palyrlinti kokį instrumentą, bei mėgstantis ir gerai pasilinksminti, rėkauju retai, nesu neagresyvus, esu įpratęs kojines išsiplaut. Ieškau žmogaus, kuris nesikratytų darbo tvarkantis bute, nežadintų rytais - bumčikais, nes tai labai nervina, nors kažkiek bendrautų, būtų pakantus ir pareigingas. Kartais kadangi miegoti einu vėlai, galiu būti labai ankstyvas žadintuvas. Atsiradus panašiam žmogeliui, galėtume susiderinti apytikslę vietą gyvenimui (patraukliausia netoli senamiesčio, fakolendo) .Jei toks atsirastų, papaišykit į AM arba [[;
Žinutė parašyta: 2010-08-01 02:15:59 | Nuoroda
hf
Žinutė parašyta: 2010-08-01 02:16:46 | Nuoroda
Sveiki, aš būsimas pirmakursis Klaipėdoje (KU SvMF ergoterapeutas), ieškau žmogaus, kuris norėtų kartu nuomotis butą. Bendrai: esu sukalbamas, tvarkingas, draugiškas, mėgstantis palyrlinti kokį instrumentą, bei mėgstantis ir gerai pasilinksminti, rėkauju retai, nesu neagresyvus, esu įpratęs kojines išsiplaut. Ieškau žmogaus, kuris nesikratytų darbo tvarkantis bute, nežadintų rytais - bumčikais, nes tai labai nervina, nors kažkiek bendrautų, būtų pakantus ir pareigingas. Kartais kadangi miegoti einu vėlai, galiu būti labai ankstyvas žadintuvas. Atsiradus panašiam žmogeliui, galėtume susiderinti apytikslę vietą gyvenimui (patraukliausia netoli senamiesčio, fakolendo).Jei toks atsirastų, papaišykit į AM arba [[;
Žinutė parašyta: 2011-07-31 17:00:44 | Nuoroda

Ku bendrabutis kuriame as gyvenu, man atrodo atitinka tai uz ka moku, o ir administratore viena geriausiu, o universitetas uz 10min pestute. vidutiniskai 120 litu i menesi. siltu metu maziau -80 , ziema sausio, vasario menesiais issoka kaina iki 160 del sildymo. Koridoriai kaip visur, svarbiausia kaip pats kambari susitvarkysi. Gi studentavimo metai turi buti nerupestingi, per gyvenima spesit savo busta pasaugoti sienas nuo purvinu pirstu ar ispilto alaus [; Kosmetini remonta pasidaryti nera sunku su tapetais, ar labai pigia kilimine danga is ermitazo :) Siulyciau kaip tik eiti i bendrabucius, nes tik ten gali nuostabiai praleisti laika studentaudamas.

Žinutė parašyta: 2011-07-31 19:06:55 | Nuoroda

Na o cia del poreikiu tai kitas reikalas.

Jei tau neitinka pabreziu pigus bustas ir pats nenori ideti pastangu kad paciam kazkaip ji pasigrazinti, tai galima net neziureti i bendrabucius (vien apibudinimas sako kad vienisas ten nebusi, o teks gyventi su kazkuo), tokiu atveju adaptuojiesi i buta,  imi brangu busta ir griauzi duona. Vistik manau jei tevai jau islepina vaikus, tai tegu ir perka buta, uz kvailus ju rodomus ragus.

Taip pat galima ir kitaip pagalvoti, ar tarkim psiaudo-situacija gauni ribota suma ¬800 litu menesiui,  atiduodi geriau 400-500 uz kambariuka bute, kur esi su keliais zmonemis kurie gali greit igristi, ar 150,  plius susipazini su daug skirtingu interesu zmoniu ir kiek pinigu lieka tai cia tavo asmeninis reikalas. Tusini, dedi indeli i banka, taupai kelionei, atostogom, butui ar .... 

O del mokymosi, tai visada yra zmogiska pakalbeti su triuksmadariais. Vakarais bendrabuciuose yra atsakingas budintysis, kuris turi nutildyti juos. Tik va jei jau tusai vyksta per ilgai, galima kviesti ir policija norint sudrausminti.

Nors yra nemazai man zinomu pavyzdziu, kurie gailisi kad nenorejo i bendrabuti kraustytis, o gyveno bute. Kiekvienam puiki ideja pamastyti. Ypac istojusiems i mokamas vietas.

Žinutė parašyta: 2011-08-01 23:21:08 | Nuoroda

Na del bendrabuciu, tai sutarti pasirasai rugpjucio pabaigoje, kai renkiesi kambarius.tai yra apie 27-30 dienomis Tada ir depozita sumoketi reikia apie 200 litu, kuriuos atgauni nutraukes taikiai sutarti.

Žinutė parašyta: 2011-08-03 22:38:20 | Nuoroda
Kitekatka** rašė:

Noreciau paklausti, kaip skelbs kad gavai baraka ? skambins? Ir ar galima ta baraka pasirinkti kad gyventi ne vienam ar visi barakai yra suskirstyti  kad studentai gyventu po 2,3 ?

 Sekite Ku interneto puslapi, ten turi buti pateikti sarasai kur kam yra paskirta vienta gyventi.

Žinutė parašyta: 2011-08-10 23:57:13 | Nuoroda

 Jei jau trecia karta nebesusitvarko, siais laikais kvieciama policija ir rasomas viesosios tvarkos pazeidimo protokolas, nes tai yra bendrabutis. Jei yra gaunama nusiskundimu, i tai reaguoja. Beje, tokiu atveju triuksmadariui tenka sumoketi bauda - 200-400 litu.

Panasiai yra ir su gyventoju nusiskundimais : trys nusiskundimai, tada sprendziama ar siam gyventojui leisti toliau gyventi. Sprendzia prodekanas - su bendrabucio administratorium, bei ta diena dirbusiu budetoju. 

Surmuli pajusi tik tris pirmus menesius, po to arteja sesija, taip kad tada bendrabutis tikrai skendi tyloje.