Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:31:17
| Nuoroda
O kur man istoti, o idomu i kolegija istociau ar ne su tokiais balais tragiskais? Dar laikiau anglu ir biologija. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:34:41
| Nuoroda
o kur man istoti su tokiais balais? Idomu i kolegija istociau, ar nera ko svajoja? Dar biologija, ir anglu laikiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:53:20
| Nuoroda
Nutella rašė:
qwertyuiop rašė:
O kur man istoti, o idomu i kolegija istociau ar ne su tokiais balais tragiskais? Dar laikiau anglu ir biologija. žiūrint kokie pažymiai metiniai. Suvesk rezultatus ir pažymius čia: baluskaiciuokle.lt/ ir pasirink Vilniaus kolegiją (VK), tikrai turėtum ten įstot Na as planavau i utenos kolegija labai noriu urnos higiena arba odontologine prieziura. Idomu ar imanomas dalykas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
19:54:00
| Nuoroda
qwertyuiop rašė:
Nutella rašė:
qwertyuiop rašė:
O kur man istoti, o idomu i kolegija istociau ar ne su tokiais balais tragiskais? Dar laikiau anglu ir biologija. žiūrint kokie pažymiai metiniai. Suvesk rezultatus ir pažymius čia: baluskaiciuokle.lt/ ir pasirink Vilniaus kolegiją (VK), tikrai turėtum ten įstot Na as planavau i utenos kolegija labai noriu urnos higiena arba odontologine prieziura. Idomu ar imanomas dalykas? Tiesa chemijos metinis 7 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
20:39:22
| Nuoroda
Nutella rašė:
qwertyuiop rašė:
qwertyuiop rašė:
Nutella rašė:
qwertyuiop rašė:
O kur man istoti, o idomu i kolegija istociau ar ne su tokiais balais tragiskais? Dar laikiau anglu ir biologija. žiūrint kokie pažymiai metiniai. Suvesk rezultatus ir pažymius čia: baluskaiciuokle.lt/ ir pasirink Vilniaus kolegiją (VK), tikrai turėtum ten įstot Na as planavau i utenos kolegija labai noriu urnos higiena arba odontologine prieziura. Idomu ar imanomas dalykas? Tiesa chemijos metinis 7 Taigi balų skaičiuoklėje pažiūrėk Ten ta stojamaji bala raso i nemokama moksla? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:03:26
| Nuoroda
O jei laikiau siais metais ir pvz mazai islaikiau, kitais metais galiu perlaikyti? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:06:24
| Nuoroda
man atrodo 8 balu reikejo. o tada skaiciuojasi procentai. viso buvo 64 taskai. va |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-08
00:09:10
| Nuoroda
uoj 65 taskai buvo |