Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-02-28
17:39:44
| Nuoroda
Aš dar net nesu nusprendusi kokią temą kalbėti...Turiu net sasvinuką užsivedusi su kalbėjimo temomis ir mokytojos parašytos potemėmis.. Turėdama laisvo laiko rašaus tai viena tai kitą ir mastau apie kurią galėčiau daugiau pasakoti Beje gal kas žinote kada bus laikomos kalbėjimas,rašinys ir t.t,kokią dieną? |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-01
13:45:17
| Nuoroda
Mums mokytoja yra surasiusi kalbejimo potemes.Pagal kurias mazdaug pasiruostumem.Visas nespejau nusirasysiti bet kelios stai- Jaunimas ir kultura 1.Ka laikote kulturingu zmogumi. Argumentuokite. 2.Populiariausios kulturos laidos tarp jaunimo.Kokia jusu nuomone? 3.Ar moka jaunimas kulturingai linksmintis? Argumentuokite. 4.Keiksmazodziai jaunimo kalboje.Jusu nuomone. 5.Zmogaus viskas turi buti grazu;veidas,drabuziai,siela...Ka manote apie tai? 6.Ar turi jauni zmones vertybiu?Argumentuokite. 7.Kartais teigiama,kad jaunimas gyvena dvieju kulturu sankryzoje.Ka manote apie tai? 8.Ar egzistuoja jaunimo kultura?Argumentokite. 9.Jaunimas ir popkultura.Jusu nuomone apie tai
Zmogus ir aplinkta (mano tikriausiai tema,nes apie ja galiu pakalbeti daugiausiai ) 1.Ar aplinka turi ytakos zmogaus elgesiui?Argumentuokite. 2.Zmogaus santykis su gamta labai pakites.Jusu nuomone apie tai. 3.Ar ymanooma gamta pazinti tik is vadoveliu ar knygu? Argumentuokite 4.Pasakyk kas tavo draugai as pasakysiu kas tu.Ar pritariate siai minciai. 5.Ar yra mokykloje mokiniu suskirstymas? Ka manote apie tai?
Rytoj jei turesiu laiko nusirasysiu kitas potemes |
||
Žinutė parašyta:
2009-03-01
14:11:21
| Nuoroda
Sveiki,gal kas zinot kada bus motematikos egzaminas 10 kl? Blyn planu man nusimato birzelio menesy tai net nezinau bus laiko matematikai laikyti ar ne |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
08:48:15
| Nuoroda
Sveiki! Zmogus ir aplinka potemes: 1) Virtualios aplinkos poveikis jaunam zmogui 2) Namu puosmena 3)nzn 4) Mes per daug stebime gamta, per mazai gyvename su ja 5)Seimos atmosfera ir jaunas zmogus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
08:52:04
| Nuoroda
Pats tikiuos kad ne tikros. draugas.lt puslapy tokias padejo tai as persiunciu jums |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
08:55:39
| Nuoroda
Pagyvensim pamatysim,bet 90% kad tikros |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-15
09:17:41
| Nuoroda
3 poteme : jaunas zmogus tevyneje ir svetur |