Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
09:16:53
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi ekologija rašiau vos ne paskutiniu numeriu, nes norėjau į mediciną. Nusivyliau juodai, netgi pati nž ką toliau daryt, nes medicina buvo sena mano svajonė... o kas ta ekologija neturiu netgi žalio supratimo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:27:25
| Nuoroda
Sveiki, norejau paklausti busimi medikai ir kitu istojusiu ir seip nusivylusiu savo stojimais zmonemis ka patartumet daryti. Mano balas yra 19,16 iki medicinos pritruko lb mazai. tai va ar man bandyti i antra tura rasyti vf ar vnf (nz ar dar antram tyure gali likt vf i medicina vietu) ar stot i vu ekologija vf (nes ten jau gavau pakvietima). Patarkit melieji, nes tikrai sunku apsisprest |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:22:11
| Nuoroda
o ar yra galimybiu kad antram etape liko vf medicina ar farmacija? Sunku apsisprest ar bandyt i antra etapa... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:23:42
| Nuoroda
gal kas zinot ar antrame etape konkursiniai balai mazeja ar dideja?pvz medicinos? niekaip negaliu rasti praeitu metu antros pakopos sferiniu koficientu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
22:27:58
| Nuoroda
manau kad visai imanoma,nes yra istojusiu ir su mazesniais i vnf |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:19:47
| Nuoroda
as jau apsisprendziau dalyvauti antame etape del vnf medicinos, manau kad turetu pasisekti. girdejau kad vu nesurinko pakankamai studentu i vnf vietas tai sake antrame etape ju tikrai bus. tai kas galvoja apie vu vnf tai patariu bandyt per antra etapa, o del kmu vnf tai nz... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:14:51
| Nuoroda
O jeigu as dalyvauju antrame etape man nereikia kazkaip atsisakyti nuo pirmame etape gautos vietos?(pirmame etape as gavau vieta i nenorima studiju programa). Ar reikia kur nors skambint ar automatiskai patenku i kita etapa? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
11:33:08
| Nuoroda
Laukiam reik tiketis geriausio arba blogiausio... |