Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-03-17
01:43:36
| Nuoroda
Sveiki,susiduriau su siokia tokia problemele.Senokai svajoju apie keleiviniu traukiniu palydoves darba.Taciau kiek ieskojau nieko neradau,ir net neisivaizduoju kur tokios profesijos galima butu mokytis? ...Galbut kas nors zinote ir galite patarti? |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-15
23:54:22
| Nuoroda
Sveiki, is karto sakau garsiai,tvirtai ir aiskiai,kad noriu buti socialiniu pedagogu,apsisprendziau labai senai ir zinau,kad juo busiu....Tik vienas ,bet.... Noreciau,kad atsilieptu zmones studijuojantys sia profesija,parasytu kur studijuoja ir kokiais balai sistojo,tai pat su kokiais egzaminais.Tai labai svarbu man.Esu Vilniete,neesu pirmune,toli grazu,labai bijau del istorijos ir anaglu kalbos valstybiniu egzaminu,nemanau,kad nemokama vieta man sviestu VK juolabiau VPU.O super turtinga tai pat neesu o ir tarnauti bankams nenoriu desimtmecius... Tikiuosi patarimo ir pagalbos,nenoriu nieko supikdyti,taciau manau,kad NE Vilniuje man istoti sektusi lengviau,butent i VF.Mastau apie Klaipedos kolegija.... Galbut kas nors turi patarimu? Man reiketo ko nors 'besigaudancio'' zodzio |