Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-14
21:37:26
| Nuoroda
Galiu tik pavydėti tiems, kurie kalbės antrąją dieną, ar truputį vėliau, nei pirmieji "kalbėtojai" Apmaudu, bet pati kalbėsiu nuo 9.50 iki 10.00val. todėl ganėtinai jaudinuosi. Ir vėl, žinoma, užklumpa ta panika "aš nieko nemoku, aš nieko nepasakysiu, nesugebu ir galiausiai NE-NO-RIU". Pasirinkau Žiniasklaidos temą, tačiau konkrečiai apie ką kalbėsiu dar nesu nusprendusi. Manau, kad pagrinde samprotausiu apie interneto, žiniasklaidos žalą jaunam (ir netik jaunam) žmogui bei visuomenei, apie tai, jog kuo toliau, tuo dažniau žmonės linkę tikėti tuo, ką kalba žiniasklaida ir taip toliau. Na, kas gi man beliekia, tik MAŽDAUG apsvarstyti apie ką galėčiau pakalbėti. Linkiu visiems rytdieną DIDŽIAUSIO PASISEKIMO ir laikykit špygas, berniukai ir mergaitės už mane |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
14:22:33
| Nuoroda
Na štai ir praėjo visa baimė, rodos pašnekėjau gan neblogai, ir klausimų nemažai uždavė, tik visiškai ramiu veidu ir dar pats mokytojas susimąstė ar nebus klaidingai paklausęs. Žodžiu, laukiame rezultatų:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-20
16:56:17
| Nuoroda
Na matau, kad dauguma gavo gan neblogus įvertinimus, o šitiek baimės buvo pas visus... Gavau 9, peikiu save, kad nepavyko gauti 10 |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-23
17:21:39
| Nuoroda
Sveiki visi, aš taip pat įstojau |