Vartotojo Justuole pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 15:31:03 | Nuoroda

"Priėmimo metai, mokymosi forma, priimamų mokytis skaičius 2009, 240 kreditai, Nuolatinė"

aikos.smm.lt radau šitai ir kaip suprantu, bus priimta 240 žmonių į vet. med. Na, džiugu, juk anksčiau būdavo mažiau priima- 195, 172(rodos, pernai)...

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:15:25 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Justuole rašė:

"Priėmimo metai, mokymosi forma, priimamų mokytis skaičius 2009, 240 kreditai, Nuolatinė"

aikos.smm.lt radau šitai ir kaip suprantu, bus priimta 240 žmonių į vet. med. Na, džiugu, juk anksčiau būdavo mažiau priima- 195, 172(rodos, pernai)...

Blogai supratai

Kreditai - tai studiju apimtis, vienas kreditas - 40 akademiniu valandu, per semestra reikia surinkti minimum 20 kreditu. Viso per 12 semestru surinksi 240 kreditu.

ups... buvau perskaičius ne "kreditai", o "kandidatai", atleiskit ( matot, kas dedasi su kai kuriais ex abiturientais)

Sokoladini, tu čia nori stoti?

Šandien jau pridaviau prašyumąKada jum išleistuvės?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:53:46 | Nuoroda

Taigi va ant kokių metų "pataikėm"..Mano 17,26. Jei pagal pernai, tai ir tu, ir aš gautumėm finansavimą, bet dabar...Kiek specialybių rašei? Aš tik vieną dviem punktais- vf ir m. Tikrai tikiuos įstoti..

Žinutė parašyta: 2009-07-01 16:18:51 | Nuoroda

O LVA rašei nr.1? Ir kur pridavei prašymą?

Žinutė parašyta: 2009-07-02 20:45:15 | Nuoroda
Symbian19 rašė:
Nežinau tiksliai, bet girdėjau, kad pagal anglų kalbos mokėjimą. Tipo duoda testą visiems ir pagal rezultatus suskirsto panašaus lygio grupėm, bet čia tik kažkur taip girdėjau ;)

Kad duoda testą  žmonių medicinoj KMU, tai ir aš girdėjau, bet šičia, atrodo, kad ne, nes pernai kažkuriam forume( ogal ir šitam, senojoje temoje) kažkas to klausė, tai atsakė, kad nežinia, nes testų jokių nelaikoir grupėse būna labai skirtingai egzus išlaikiusiųjų. Bet dabar gal kas ir pasikeitė..sakau tik tai, ką pernai sužinojau..

Bet tai kokia nesąmonė pagalvojus, kad pvz., bus univerų, kuriame finansavimą gaus beveik visi( manau, VU, KMU biomedicinos kryptyje), o tai gali būti ir taip, kaip aš čia supratau, kad kai kur visai negaus nei vienas?Pvz., į kokią slaugą stoja tikrai nekaip išlaikę( nors čia jau kolegija...), tai gali būti ir taip, kad bus specialybių, kur niekas negaus vf vietų ? Bet tai gresia daugeliui ir iš LVA, tikiuos ne visiem,  nes manau, čia tokių vien 95+ būna retas (visi stoja į žmonių mediciną tuomet..)

Žinutė parašyta: 2009-07-02 20:50:28 | Nuoroda

beje, vycas0722 ir sokoladinis čia jūs mums kaip prieinat, konkurentai? Jei taip, tai tikrai dideli, ir jei dar tokie "idėjiniai", tai pagarba...

Žinutė parašyta: 2009-07-03 13:47:42 | Nuoroda

www.mokslas.lt/files/uploaded/reformos_padariniu_analize.pdf

Pažiūrėkit 18 ir 27 psl. Gal kažkas kažkam paaiškės dėl krepšelio...Bet ten tik prognozės(deja, liūdnos)...

Žinutė parašyta: 2009-07-10 10:41:50 | Nuoroda

Sveiki

Įkeliu peticijos nuoroda- kiekvienas balsas yra labai svarbus, o juolab todėl, kad sprendžiamas geriausių žmogaus draugų- Šunų likimas korėjoje...NEBŪKIT ABEJINGI.

www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:05:21 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Vieniem - kiauliukai, kitiem - suniukai Banginius verciau gelbetumete

o kodel tada neparasei: o dar kitiem- banginiai? 

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:20:41 | Nuoroda
vititita rašė

nu keikit mane kiek norit bet cia nesamone kazkam drausti daryti tai kas iprasta.. aisku auginimo salygos tikrai nesveikos bet tegu valgo jie tuos sunis..   

Peticija ne tik už tai, kas ka valgo/valgys. Jei paskaitytumei tolėliau, ten peticija ir už gyvenimo salygas ir už humaniską(jei taip galima vadinti) žudymą.

o man asmeniskai tai nepriimtina, kaip ir Humane Society International organizuotas draudimas už ruoniu žudyma.

gyvunus  ne tik "is tolo" myliu, gyvenima sieju veikla del ju (ne tik vet. med. studijom).

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:28:43 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Jei banginius augintu maistui, tuomet tegu valgo sau, bet juk taip nera

Banginiu mesa yra.ji valgoma. Banginiai zudomi(ir, beje, labai nehumaniškai) ir del maisto.

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:44:26 | Nuoroda
Symbian19 rašė:
O kaip patys barakai veterinarinės medicinos fakulteto, ar tvarkingi?

As kiek zinau, tai visai neblogi(palyginus su kitų univerų)

Žinutė parašyta: 2009-07-10 15:52:08 | Nuoroda

Man atrodo, kad visos aukštosios mokyklos, net ir kolegijos. Pati nešiau į artimiausią kolegija

Žinutė parašyta: 2009-07-14 15:34:07 | Nuoroda

twenty, nestok, m?

Ar mokėtės mokykloje lotynų?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 09:53:11 | Nuoroda

Mano balas taip pat 0,2 pakeltas...

O ką galvojat šiaip, įstosit čia ar dar vis neramu, laukiat trečiadienio kaip išganymo?

Beje, kai jau reiks vaziuoti į LVA(pirmiau įstojus), tai gal žinot, kokius dokumentus reiks pristatyti?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 10:12:44 | Nuoroda

O ar reikia, kad atestatą patvirtintų notaras, ar nebūtina?

Ir gal žinai (ar kas kitas), kada vežti dokumentus dėl bendrabučio, čia gal prašymą kokį rašyti...ir kokių tada dokų prireiks?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 10:31:26 | Nuoroda

Aciu,margosha

O tu bendrabuty neplanuoji negyventi?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 10:32:23 | Nuoroda

Na ir parašiau- neplanuoji gyventi?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 13:54:20 | Nuoroda

Aš taip pat daug skaitau, nors tai man visada patiko, o dabar galiu skirti  tam laiko, tai džiugu

Symakatumi, o ką skaitai?

Aš jau pradėjau tvarkytis(rinktis) dokumentus- buvau pas notarą patvirtinti atestato kopiją, reiks į savivaldybę pažymų dėl bendrabučio...jau kai atstovėjau nemažai per atestatų nešimą, tai dabar viską noriu kuo greičiau susitvarkyti, ad tik kuo mažesnės eilės būtų

Njateneri, kaip bio apeliacijos rezultatai?Tik pat?

O ryt bus viena svarbiausių dienų, tad svarbiausia pakliūti ten, kur atrastumėt save. Nesėkmės atveju nenusiminkit, juk nieko veltui nebūna

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:14:14 | Nuoroda
Manyme rašė:

Turiu ir aš klausimą. Ar toj pažymoj apie šeimos pajamas būtina parašyti konkretų universitetą, į kurį įstojai, ar tik užtenka paminėti, kad pažyma skirta aukštajai mokyklai?

Aš kaip tik šiandien buvau savivaldybėje, sakė, turi parašyti konkretų mokyklos pavadinimą, tad eisiu ketvirtad., kai jau tiksliai žinosiu