Vartotojo Justuole pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:16:25 | Nuoroda

Jo, 25val...daug. Kaip naktį miegosis, įdomu...

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:29:14 | Nuoroda

Man labai patinka toiterjerai

Kiek žinau, jie labai atsidavę savo žmogui, labai ištikimi, todėl piktokiJie juk ir buvo išvesti saugoti ūkininkų fermas, gaudyti peles ir vagys jų nepastebėdavo- mažyliai juk :)O jau balselius tai skardžius turi...Nors dauguma mažylių turi savitą charakterį, negu didieji, kiek teko pastebėti...Dar butuose kas augina, kur dažnai laiptinėse eina žmonės, tai dažnas šuniukas kiekvieną aploja, nors su saugos ketinimais- sargai baisiausi pagal veislę jie

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:34:49 | Nuoroda
Zalioji_Citrina rašė:

As irgi noriu :)

Tad prašom prisijungti temoje LVA esami ir būsimi studentai vienykimės

Kažkaip ši temelė neprigijo, visi eina į atskirą, savo sukurtą

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:37:11 | Nuoroda

Tiesa, Symakatumi, klausei, ar akademijoj galima auginti dekoratyvinius šuniukus, sužinojai?O kaip dėl kitų gyvūnų? Ten paukštukus, žiurkėnus, manau, galima, o kates?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:50:21 | Nuoroda

Tikrai jorkšyro išlaikymas brangus, tam reikia pasiruošti gerokai į priekį- šampūnai, kirpyklos...

Jei norėtum toiterjeriuko su dokumentais, tai tik beuodegį gautm, regis, nes tik beuodegiai- atitinkantys visus reikalavimus, gali dalyvauti parodose. O jei grynaveisliškumas nesvarbus- ieškai tik draugo, tuomet, manau, rastum ir su ir be uodegos, bet , žinoma, dokumentai įrodo, kad turi grynaveislį...

O tau kuris gražesnis- rusų ar anglų?

Aš pati imčiau gyvūnėlį iš prieglaudos, nors tokių, veislinių mažių  nelabai būna ten...

Bet aš pati įsitikinau(teko daug bendrauti su įvairias prieglaudos šunimis), kad draugą rinktis reikia ne pasgal veislę ar išvaizdą, o pagal charakterį.Man asmeniškai, jei vertinti pagal išvaizdą, gražiausi yra ilgaplaukiai koliaiir šiaip patinka ilgaplaukiai...

Žinutė parašyta: 2009-07-21 14:52:10 | Nuoroda
cibule rašė:

http://www.filmai.in/uzeik-16068.html naujausi filmai, tereikia tik užsiregistruoti ir galėsit žiūrėt (:

Čia pasiūlymas šiai nakčiai- laukimo nakčiai

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:13:06 | Nuoroda

O kas ten buvo su tuo "vestuku"?forume nepasakojai, tad jei ne paslaptis...

Iš kokios prieglaudos ėmei anksčiau šuniuka?

Aš siūlyčiau nesirinkti spalvos, tiesiog kai pamatysi visą vadą, išsirinksi iškart,  na, nebent nori tikslai mergaitės ar berniuko.

Aš pati taip pat labai norėčiau auginti mažylį kokį, labaiausiai- anglų toiterjeriuką, nors ir rusų tie plaukai tokie gražūsir bus labai gaila, kad bendrabutyje negalima tokių grožių turėti...juk pagalvojus, juos net į pard., viešas vietas įleidžia, tai kodėl bendrabuty negalėtų toks gyventi? Man tai labai patinka, kad juos galima tašelėse nešioti,papuošti gražiais rūbeliais...ahhhh

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:16:04 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
cibule rašė:

http://www.filmai.in/uzeik-16068.html naujausi filmai, tereikia tik užsiregistruoti ir galėsit žiūrėt (:

super pasiūlymas, bet, gaila, mano internetas vos velkasi, tai apie filmų žiūrėjimą tik pasvajot ;( laimei, turiu ir taip nemažą kolekciją prikaupus, o aš mėgstu žiūrėt filmus kelis kartus. Savo mėgstamiausią jau gal penkioliką kartų žiūrėjau :D

Aš igi mėgstu mėgstamus pažiūrėti keliskart, nepabosta O koks tas tavo mėgiamiausias?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:21:19 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

www.tita.puslapiai.lt/shenkilt.htm

pasižiurėk, šitas mielas, berniukas :) ką manai?

Koks fainuolis:)  

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:27:58 | Nuoroda

Man tai labiau kažkaip patinka grožio atžvilgiu su įrudžiu O kokius augintinius tu ir kiti gal parašys, auginate?

Žinutė parašyta: 2009-07-21 15:40:41 | Nuoroda

Dar šičia žvigtelk

www.skelbimai.lt/rusu-toiterjerai-726332.html

Žinutė parašyta: 2009-07-22 11:54:43 | Nuoroda

Symakatumi, na matai, jei yra galimybė, pasikonsultuok su geru vet. gydytoju, paaiškės daug daugiau, negu mes čia tik kalbam:)Aišku, aš irgi žinau tuos "veisėjus", perpardasvinėtojus(ypač iš Lenkijos veža) ir padėtį tų šunyčių, kuriuos pardavinėjataip neapsigauk...

Bet ar su ar be dokų, juk tikrai nežinosi, ar šuniukas susirgs, dokumentai nesuteikia 100 proc. garantijos gauti sveiką. Ir įkelk nuorodą to pilkio, jei nesunku

Na o kaipgi šiandien išsimiegojot?Kokios nuotaikos visų?Popiet turėtų būti čia antplūdis, visi susizinoję turėtų apsireikšti

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:07:35 | Nuoroda

Krepšelių dalybose triumfavo VU ir VGTU, labiausiai nuskriausti – LŽŪU, LVA, LKKA ir VPU:

www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=23220951

Siaubas kažkoks

Aš miegojau tai net labai gerai, tik prisapnavau visokių nesąmonių...Vat kai pamačiau straipsnį, tai nejuokais išsigandau..o tu rašei tik vf?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:09:02 | Nuoroda

KAip matau, atradom tą patį baisųji straipsni

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:15:29 | Nuoroda

Na, rankų dar nenuleisk.O daugiau nieko nerašei?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:25:42 | Nuoroda

Bet, po velnių, kad ir pataikėm "ant tokių metų"

Dar tik prieš 1metelius būtų viskas buvę kitaip...Aš tai  dėl finansavimo, galvojau, kad "ant ribos", o gal jau tą viltį reik pamest?

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:46:14 | Nuoroda

Jau geriau būčiau neskaičius to straipsnio, bet kad ir antraštėj LVA pavadinimas figuravo...Na 2val.daer kaip nors kaip nors...O atrodo, mokiaus, baigiau raudonu, ir jei dar nepavyks, tai nusispjaut ant tokios tėvynės ir dumt...

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:55:29 | Nuoroda

wiktea, pernai buvo pernai.

Dabar nieks neaišku, ir iš viso aš jau vietoj nebenusėdžiu

Žinutė parašyta: 2009-07-22 12:58:22 | Nuoroda

Symakatumi, aišku, kad galėsi.O be to, juk kitiemet nebebus mokyklinių

Gražu- kasmet vis nauji pakeitimai...

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:00:31 | Nuoroda

www.gyvunugloba.lt/lt/dovanoju/g.13594

Pažiūrėk, čia buvo dovanojama visai neseniai ir su dokumentais, tik rašo, kad jau rezervuota...