Vartotojo Justuole pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:36:54 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

oJazau!!! as laimingiausia pasaulyje!!!! :""""""))))))))) sveikinu visus busimus kolegas :)))))))) myliu jus :D

Na vaSVEIKINIMAI didžiausi dideliausi o jau ruošeisi bio eiti mokytis...

VDUstudienc, labai aciu uz palaikyma.

Sveikinu ir visus kitus...

O dabar jau kitaas aktualus klausimas- ar vf įstoję stipendiją gaus?

Žinutė parašyta: 2009-07-23 12:25:38 | Nuoroda
Markiziene rašė:

As cia neistojau,juk rasiau tik vf vieta...Bet sveikinu visus istojusius!Ypatingai Junija,Sima ir Justuole Jos labiausiai cia norejo ir jauciu,kad bus pacios geriausios... Sekmes moksluose.

Aciu

O kur tu įstojai? Nenusimink, taip įvyko neveltui

Žinutė parašyta: 2009-07-23 12:34:09 | Nuoroda
egzzzotika rašė:

na jeigu negalima bus pereiti teks atsisakyti :(

Kad kaip aš supratau, tai po 2 metų peržiūrės, kaip mokomės ir tada vėl viskas iš naujo- jei išlaikai vidurkį ne mažiau 8, patenki į nemokamą, kiti, neišlaikę aštuntuko vidurkiui, vėl mokės.

Tik man labai keista, kad ne 1 metam, bet 2...

Žinutė parašyta: 2009-07-23 12:35:12 | Nuoroda

Tai duok skypą...

Žinutė parašyta: 2009-07-24 10:52:49 | Nuoroda

Dėl bendrabučių, tai kiek žinau, bent jau anksčiau, buvo lengva gauti beveik visiems.

O kokius dokumentus reikia kartu pateikti, rašant šitą prašyma?Gyvenamos vietos deklaraciją, pažymą apie šeimos sudėtį ir viskas?

Žinutė parašyta: 2009-07-29 11:04:33 | Nuoroda

Na pataisykit, jei klystu, bet veterinarinė medicina negali būti kolegijoje- čia universitetinės studijos, ką baigus gauni magistro- vet. gydytojo diplomą(pati čia stojau), o VK yra veterinarija- baigus gauni bakalaurą ir veterinarijos felčerio diplomą.

Žinutė parašyta: 2009-07-29 11:09:38 | Nuoroda

Aš irgi pirmad. buvau, apžiūrejau viska, tik iš išorės patiko visai...O tai taip ir nesupratau- galima rinktis bendrabutį?

Žinutė parašyta: 2009-07-29 11:13:37 | Nuoroda

Markiziene, seniai matytakur tu patekai? Į VK?

Žinutė parašyta: 2009-08-03 16:29:38 | Nuoroda

Man buvo pasakyta, kai vežiau dokumentus, kad sekti interneto puslapi(lva.lt) ir ten bus paskelbta, kas gavo bendrabučius. taigi pas komendantes nėjau Tai čia negerai? Bet mane tikrai užtikrino, kad bendrabuti gausiu, o ir prašymą, ir visus prašymo dokumentus taipogi nunešiau...

Negerai, kad  į dviviečius nėra šansų mums

Žinutė parašyta: 2009-08-05 01:07:30 | Nuoroda
astut rašė:

Na nelabai gerai... Patariu nuvykti pas komendante ir pasirasyti sutarti, nes as turejau tokia pat situacija ir negavau vietos i ta bendrabuti , kuri norejau. :( Manes irgi niekas neinformavo, bet pasiklausinejus zmoniu supratau,kad reikes vaziuoti antra karta. Del dvivieciu kambariu tai pirmakursiams LVA neduoda, tik vyresniems... Tu gausi, bet kur ir su kuo gyvent tave paskirstys bendra tvarka. O vietu bebuvo tik 7 bendrabutyje, 5 ir 6 jau seniai uzimti... Tad geriau nesnausk ir lek i bendrabuti uzsiimti savo vietos :P 

Tai palauk, dabar jei nenuvažiuosiu pasirašyti sutarties, galiu išvis bendrabučio negauti? Juk ir prašymą, ir visus reikalingus dokus nuvežiau...O be to, juk priėmemo komisijoj sakė, kad reikia sekti svetainės naujienas- bus paskelbta...tai kaip čia išeina, kad jau pasirašyti nuomos sutarčių reik, nors dar nežinai, ar gavai?

Žinutė parašyta: 2009-08-06 13:31:37 | Nuoroda

Aš tai kambarių nemačiau, kažkaip kas ėjo, visi tik iš išorės apžiūrėjo, man irgi nedaejo mintis, kad galima įeiti i viduna bet nieko, pamatysiu, speju net atsibos...

O kas kambariuose? yra spintos?

Žinutė parašyta: 2009-08-09 14:44:33 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Na va, aš 6tame barake, tikiuosi rasiu draugiškas kambariokes sau į kompaniją :D būtų gerai, jei mylėtų sunkiąją muziką ir graužikus, nes į mano bagažą įeis smiltpelė, žiurkė, gitara ir smuikas.. :D

Sveikinu  O kaip tu sužinojai, kad ten pakliuvai? Juk svetainej dar nera paskelbta, arba blogai ieškojau..

Žinutė parašyta: 2009-08-12 10:08:12 | Nuoroda

Katedra čia ne prie ko, bet studijų programa- veterinarija, pažiūrėk:

www.viko.lt/uploads/file/200905/VT_aprasas.pdf

Žinutė parašyta: 2009-08-18 10:01:11 | Nuoroda

Na štai ir sužinojom, kas gyvens barakuose, aš viena iš jų...Ir kilo klausimas, kada važiuosit apsigyventi ir ar visi jūs jau pasirašę sutartis pas komendantes (aš kai skambinau, sakė, dabar komendantės atostogauja, o kai skambinausi anksciau , sakė, kas pasirašė sutartis, tas pasirašė ir tai nebūtina tuo metu). O info jokios nėra svetainėje, tik kada apsigyventi. O gal tiktų nuvažiavus apsigyventi, pasirašytri sutartį?

Taigi kada kas važiuos?

Žinutė parašyta: 2009-08-18 10:07:21 | Nuoroda

O beje, kaip matau, mūsų tema lyderiauja- virš 30tūkst. žinučių

Žinutė parašyta: 2009-08-25 12:23:53 | Nuoroda

Manau, as į 7tą...

Žinutė parašyta: 2009-09-11 13:09:15 | Nuoroda

Labas, prefer:)

Pasiskaitinek pora/ keleta psl. atgal- tikrai bus surasyta, mazdaug kas su kokiais egzais istojo:)Dabar gerai nebeprisimenu kiek buvo maziausias...

O kaip sekasi pirmakursiams? Viltys ir lukesciai pasiteisino istojus sicia?

Žinutė parašyta: 2009-09-11 13:10:53 | Nuoroda

Atleisk, Prefer:), ne prefer:)   

Žinutė parašyta: 2010-05-03 21:08:50 | Nuoroda

O, kaip matau, ir siais metais nemazai stojanciu I LVA :D

Atsakant i klausima, kiek reikia surinkti, kad patekti i vf, tai priklauso nuo metu- praeitais su 16 KB dar gavo krepseli...Priklausys nuo konkurentu egzaminu