Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-08
13:04:58
| Nuoroda
O balų skaičiuoklėje jeigu laikau valstybinį egzaminą, reikia įrašyti nuo 0 iki 100 ar nuo 1 iki 10 laukelyje "Egzamino įvertinimas" ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
16:10:22
| Nuoroda
Rašiau rašinį "Ar dora būti su kauke?" ar kažkas tokio. Taigis, net nežinau. Šiaip manau visai neblogai parašiau, pasirėmiau: 1. Škėmos "Balta drobule". Juk Garšva lifte visuomet privalėjo elgtis lyg su kauke. 2. Potilikais, kurie nuolat mus apgaudinėja lyg su kaukėmis. 3. ... gėjais nes jie nusiėmę kaukes tampa pasmerkaitaisiais. Dėl šiyo punkto man baisiausia, kaži negali 0 parašyt už žodį "gėjus" rašinyje ?
O teksto suvokimas man pasirodė tikrai nelengvas. Meninę priemonę radau palyginimą. Šiaip nedaug jau pamenu. Labai daug kur atsakymai buso "sukomercinta" ir pan.. Na ką, laukiam kitos baimės - matematikos Visa kita daug maž nesunku. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-29
17:50:19
| Nuoroda
Na man egzaminas buvo is tiesu nesunkus, tik dvi uzduotys uzkliuvo: klausymo, kur reikia atsakyti i klausymus rastu ir skaitymo, kur reikia atrasti is kurios teksto vietos klausimas ir i ji atsakyti. Visa kita - labai nesunku. Rasinio temos itin lengvos, be to apimti sumazino.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-05-29
17:51:12
| Nuoroda
Ne, ne galui. Dariau viska is eiles ramiai ir isejau iki pabaigos likus 40 min viska padares Ir mano klasiokes taip pat isejo daug anksciau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-29
17:51:44
| Nuoroda
Ne, ne galui. Dariau viska is eiles ramiai ir isejau iki pabaigos likus 40 min viska padares Ir mano klasiokes taip pat isejo daug anksciau. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:53:11
| Nuoroda
Šiandien buvau registruoti prašymo. Pasiskaičius šitą forumą, net baisu pasidarė Negi jūs nesugebat informacijos susirasti, paskaityti klausk.vu.lt... Jokių notaro patvirtinimų nereikia; Reikia atestato ir jo priedo kopijų, kortelės kopijos; Jeigu pildėte prašymą internetu, VIENOS mažytės nuotraukos - 3x4 reikia gerokai apkarpyti, netelpa Ir šauktinio pažymėjimo/liudijimo. Jo nenusivežiau, bet buvo maloni mergaitė ir pasakė, kad galiu atvežti, kai kur nors įstosiu. Bet pabrėžė, kad būtinai. Bėda, kad aš jo niekur nerandu ir kiek pamenu, 16 m. kai gavau šaukimą ir nuėjau į KAM skyrių, negavau jokio liudijimo... Ar jūs turite, kaip jis atrodo (tie, kam dabar 19m.)? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
21:09:51
| Nuoroda
Pavėluotai sukurta tema, bet... Ar yra čia įstojusių ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-03
22:56:55
| Nuoroda
Ar yra įstojusių čia ? |