Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-10
17:30:07
| Nuoroda
ninukas rašė:
Ei, žmonės, kelintą valandą kalbėsit?:) aš 10:30, pirmą dieną. Tikiuosi, pasidalins potemėmis tie, kurie ankščiau eis šiame forume, kad nereikėtų blaškytis:) jei kam reikia info apie žiniasklaidą, parašykit el paštą, atsiųsiu, ką turiu:) Gali atsiusti informacijos apie ziniasklaida. Mano el. [email protected] Bei tu toli gyveni nuo mokyklos, galesi cia parasyti kaip suzinosi potemes? Please parasykit potemes kas galesit kuo anksciau... Gal dar kas zino kur galima bus galima suzinoti potemes ryte treciadieni? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
17:32:54
| Nuoroda
aiduuute rašė:
o as kalbesiu 9.30 O gal galetum parasyti potemes kaip grisi namo? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-10
18:07:51
| Nuoroda
Cia daug info apie ziniaskalaida www.mokslai.lt/main/essay/searchres/?p=2 &search_text=iniasklaida&search_type=2 O man labai prastai sekasi kalbeti. Niekad nemokejau lietuviu kalbos, tikriausiai ir nemokesiu... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-11
19:32:16
| Nuoroda
geo.lt rašė:
as taip pat laukiu informacijos ziniasklaidos tema beje, turiu visas buvusias ziniasklaidos potemes, taip kad jei kam ko prireiks - saukit Gal gali cia parasyt potemes? Jei daug ju yra, tai i email [email protected] Aciu |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-12
19:06:31
| Nuoroda
Apokalipsinis Romanas rašė:
Sveiki visi mano kalbejimo temos bendraminciai As eisiu kalbeti pirma ir aisku jauduliukas yra, bet viskas bus, kaip 10kl. nesijaudinkit Viskas bus gerai Labuka. Jei gali, tai parasyk potemes kaip pakalbesi. Mes butume VISI labai dekingi. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-13
18:46:55
| Nuoroda
Elenita rašė:
sveiki.as irgi kalbu ZINIASKLAIDOS tema.ir einu treciadieni 9 val.taip kad bandysiu jums pagelbeti..gal kas turit kokios idomios medziagos? Busime tau labai dekingi. O jai reik info truputi turiu, tai parasyk savo email atsiusiu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-13
18:49:50
| Nuoroda
aasta rašė:
kaip tau gerai kad tik jauduliukas tera as tai siaubingai bijau, desimtoj klasej neteko kalbeti o ir kalbeti as nemoku O man teko 10kl. kalbet, suzinojau potemes, ismokau pasakot, bet taip bijojau, kad kaip nuejau kalbet pamirsau daug ka ir drebejau baisiai. Ir dabar labai bijau, bei nemoku kalbet... Na gal kaip nors sukalbesim... |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-13
21:11:09
| Nuoroda
Jai turite kokia izanga apie ziniasklaida, tai atsiuskit ir man i email [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-14
12:53:26
| Nuoroda
Akviliuxas rašė:
pilimotas rašė:
man kazkodel atrodo kad cia renkas ties kurie neturi informacijos ir visi praso.. o kuri turi ramiai sau gyvena nesilankydami tokiuose puslapiuose Dristu papriestarauti,as medz ir informacijos turiu pakankamai,taciau idomu bendraut su bendraminciais,gal pvz gali papildyt savo kalbejima,o tamsta trbt nelabai ramiai gyveni,kad uzsukai i si puslapi Gal galetum atsiust info i email [email protected] Busiu labai dekinga. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-14
20:02:47
| Nuoroda
O iskart pasako ar islaikei iskaita ir kiek gavai ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
16:55:35
| Nuoroda
Parasykit rytoj potemes, kas kalbes. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:27:37
| Nuoroda
vuras rašė:
Istojau siemet i Informatikos inzinerija, kolegu yra? :) Koks tavo konkursinis balas? As i nemokamas vietas ir gavau kvietima stoti, net nzn kaip, nes mano tik 10,6 konkursinis balas. bet nzn gal nestot, gal bandyti i kolegija. ;/ Nes cia lb sunku, o man matematika dar nekaip sekasi... Idomu cia buna merginu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:33:30
| Nuoroda
Kokie pas jus konkursiniai balai? As i informatikos indzinerijos nemokamas vietas gavau kvietima stoti, net nzn kaip, nes mano tik 10,6 konkursinis balas (gal nieks cia nestoja ;/ ) . Net nzn gal nestot, gal bandyti i kolegija. ;/ Nes cia lb sunku, o man matematika dar nekaip sekasi... Kaip sako cia lengva patekti, bet greitai iskrenta. Bijau, kad ir man tas pats gali buti. O kas nors istojo is merginu i indzinerijos informatika? Kaip manot daug stoja i Kauno kolegija multimedijos technologija? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:44:13
| Nuoroda
As gavau kvietima i nemokamas vietas ktu informatikos indzinerija, nzn kaip gavau, nes mano tik 10,6 balas. Bet zinau kad ten lengva patekti, bet greit iskrenta. Net nzn ka daryt. Jei zinociau kad patekciau i multimedijos technologija, tai stociau cia. Idomu daug stoja i sia specialybe? Bei buna merginu? ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:52:40
| Nuoroda
As tai pirmu numeriu rasiau multimedijos technologija. As rasiau bendrojo priemimo, na ir pakviete i ktu. o tai reiskia, kad as db nedalyvausiu i kolegiju priemima? Ar dalyvauciau, jei parasyciau, kad nestosiu i ktu? Net nzn ka daryti... Zinociau, kad i kolegija gauciau nemokama vieta, tai nestociau i ktu.. Ten tikrai lb sunku... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:00:13
| Nuoroda
Lordasx o koks pas tave konkursinis balas? Bandei stoti i ktu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:11:51
| Nuoroda
Lordasx rašė: