Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-16
17:39:38
| Nuoroda
kalbejau pirma tema ir puikiai pasiseke gavau 10 dekui visiems uz pagalba |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
15:23:27
| Nuoroda
as tai radau ironija ten apie vilniu o kaip jus su ta priespriesa ar tom merginom atsaket ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
15:24:18
| Nuoroda
nzn as tai straipsni rasiau mum lt mokytoja sake kad visad geriau rasyt straipsni nes ese kartais neuzskaito |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
15:30:00
| Nuoroda
ei tai papasakokit kaip raset su ta priespriesa ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
15:46:13
| Nuoroda
nepamenu reikejo rasti dvieju pastraipu bendra priespriesa |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
20:10:02
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
miniliux rašė:
nepamenu reikejo rasti dvieju pastraipu bendra priespriesa Ten reikėjo 2 ir 6 pastraipų esminę priešpriešą parašyt. 2oje kažkas apie Vilniaus komercializaciją buvo kalbama, o 6oje daugiau apie grožinės literatūros naudą, tai nežinau kas per priešprieša ten galėjo būt... tai as ir rasiau kad ten 2 tai zurnalistika o 6 tai tikroji literatura bet malyg kad cia ne priespriesa |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
20:27:35
| Nuoroda
pienka rašė:
Aš rašiau rašinį pagal "Faustą". Rėmiausi pačiu Gėte, "Balta drobulė" ten man pritiko prie konteksto, dar F. Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausmė", J. Apučio novele "Erčia, kur gaivus vanduo". Ciatavau Hemingvėjų, A. Kamiu, Pitagorą. Nu žodžiu daug kultūros privariau privariau, nes nieko gero nesumčsčiau. jega as ir dostojevski imeciau nusikaltima ir bausme bet vis svarsciua ar tiks. nes tiksliai neprisiminiau kurinio tai bijojau nepataikyt bet matau kad pataikaiu ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
20:38:49
| Nuoroda
ej as rasiau ironija bet manau kad ir metafora ir palyginimas tiks nes ten buvo imanoma ir tai izvelgt taip kad nesijaudinkit ir apskritai ten neprase ivardint tik pacituot bet as del viso pikto parasiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-20
20:48:24
| Nuoroda
nemanau kad jie skaiciuos mum mokytoja sake kad tada vertins visa tavo teksta ( viso teksto gram klaidas ir pan...) o jei parasaei virs 400 bet pazymejai ta riba tai tada vertina tas klaidas tik iki 400 zodziu tai vat jei labai daug prirasei tai nenuskilo o jei apire 400 tai viskas bus ok |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:24:31
| Nuoroda
sveiki, manyciau kad matkes egzas nebuvo sunkus jei tik nepridirbai kvailu klaidu |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-27
19:01:16
| Nuoroda
Micro rašė:
amandute rašė:
as ka tik pasigilinau i ta salyga, ir ten klause kiti komisijos nariai(be pavaduotuju), tai manau, kad as buvau teisingas ats 24! Na joa, čia galima įvairiai suprast ;\\ Aš tai pagalvojau kad gali keistis pavaduotuojei vietomis tai ir gali nes ten aiskiai parasyta kad ir is kaires ir is desines todel mano manymu reikejo padaugint is 2 |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-30
14:53:39
| Nuoroda
tiesa pasakius as praradu +- 7 taskus bet kiek zinau tai yra labai daug zmoniu kurie prarado tikrai daugiau nei 10 tasku ir dar daugiau tai manau kad tie rezultatai bus kaip ir pernai norm ir nebus ta kartele labai auksta nes pernai irgi visi sake kad lengvas ir bijojo kad bus auksta kartele bet juk nebuvo tik 13 tasku taigi kad is cia esanciu zmoniu daug kas gerai parase tai nereiskia kad visa Lt taip pat |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
14:41:42
| Nuoroda
as tik 84 gavau nusivylaiau ne sgeriua tikejausi kazin kada bus vertinimo instrukcijos butu labai idomu pazet kur tasku tiek daug praradau ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
00:00:12
| Nuoroda
19,14 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
00:05:04
| Nuoroda
is vis tai paklausiu kaip jus tiksliai skaiciuojat ne as tai ranka ne per neta nes pvz sitoj svetainej tai neteisingai suskaiciuoja |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:47:10
| Nuoroda
klausykit norejau apklaust ar imanome su 19,14 istot i VU medicina vf ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:19:32
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
miniliux rašė:
klausykit norejau apklaust ar imanome su 19,14 istot i VU medicina vf ? Mano manymu, galime laikyti, kad jau istojai būtų labai nereqalu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
11:42:06
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
revile rašė:
Kotrybird rašė:
o tai koks tada VU medicinos KB, jei KMU toks palyginus didelis? tai turbūt 19,99 ... Revile, negąsdink žmonių, nes nesąmones skiedi. Visiškas nesąmones. Kaip sokoladinis yra sakęs, vargu ar apskritai minimalus balas perkops 19, o tu čia vos ne 20 prognozuoji. Pagal tavo šitą balą aš net neįstoju. o as irgi manau, kad KB kils, nes pabandykite savo balus paskaiciuoti pagal pernykšte Pvz VU sistemą ir pamatysiyte, kad jie gaunas daug mažesni negu pagal dabartine KB skaičiavimo sistema Nu čia tik mano nuomonė, nors aišku aš visom keturiom, kad jie nekiltų, bet reik mastyt logiškai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
23:02:45
| Nuoroda
rulizz rašė:
miniliux rašė:
daktariūkštis rašė:
revile rašė:
Kotrybird rašė:
o tai koks tada VU medicinos KB, jei KMU toks palyginus didelis? tai turbūt 19,99 ... Revile, negąsdink žmonių, nes nesąmones skiedi. Visiškas nesąmones. Kaip sokoladinis yra sakęs, vargu ar apskritai minimalus balas perkops 19, o tu čia vos ne 20 prognozuoji. Pagal tavo šitą balą aš net neįstoju. o as irgi manau, kad KB kils, nes pabandykite savo balus paskaiciuoti pagal pernykšte Pvz VU sistemą ir pamatysiyte, kad jie gaunas daug mažesni negu pagal dabartine KB skaičiavimo sistema Nu čia tik mano nuomonė, nors aišku aš visom keturiom, kad jie nekiltų, bet reik mastyt logiškai Kur rasti praitų metų skaičiuoklę VU medkės ? ir koks minimum balas buwo as tai žiūrėjau pernykšteje Kur stoti knygoje ten yra kiti koficientai ir visai kitaip balas skaičiuojasi imami net trys metiniai pažymiai ir pnš |