Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-04-15
14:05:17
| Nuoroda
Sveikučiai visi Visus sveikinu jau pasikalbejusius ir atsiskaičiusius. Man tai rytoj 12val, kalbeti labai noreciau paprašyti kam iš ryto reiks kalbeti ir jau žinos žiniasklaidos potemes parašykit labai busiu dekinga |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
15:23:16
| Nuoroda
mookinukee rašė:
nu va gavau 19 tasku is 20 idomu koks pazymis 9 ar 10 dar Sveikinu labai prasau gal gali medžiagytes į pasta atsiusti labai dekinga bučiau iš anksto AČIU [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
15:25:59
| Nuoroda
cursor rašė:
viwika rašė:
Be galo dėkoju tiems, kas potemes parašė nežinau ką būčiau darius, jei ne Jūs...Gavau 19 taškų iš 20 mokytoja sakė, kad pažymys 10, be galo laimingasėkmės ryt kalbantiems Gali atsiųsti tą medžiagą kur kalbėjei? Aš rytoj kalbu. skype: cursor17 Sveikinu gal ir man gali padeti atsiusti medžiageles? [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
15:32:38
| Nuoroda
viwika rašė:
Kalbėjau 4 poteme, galiu atsiųst ką skaičiau ir ką pati pasirašiau, tik rašiau ne lietuviškom raidėm, nes ir taip labai jau rankos drebėjo...taip, kad ir už klaidas neteiskit siųsk ką turi gal kas pravers pasiskaitysiu, šiaip aš ir medžiagytes apie žiniasklaida turiu galiu kam nors atsiųsti ,gal pravers. |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
16:27:09
| Nuoroda
zirafiokas rašė:
o man toks klausimelis iskilo ar tos potemes rytoi bus tospacios? Lyg sake ,kad kitos |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-15
16:57:49
| Nuoroda
Metanolon rašė:
_Karolina_ rašė:
Geriausias patarimas tai NESINERVUOKIT Norsgal jis visiškai neveikia kitų, juk prieš įskaitą dauguma dreba, nervuojasi, savo lapukus sklaido... aš kažkaip sugebėjau išlikt rami bet tam matyt įtakos turėjo tai, kad daug šneku prieš auditoriją ir šiaip dėl smulkmenų nesiparinu
mldc, as irgi sugebejau ramus isbut, krc per tas 20 ruosimosi minuciu nieko nepasirasiau, tik priepiesiau piesineliu gaila neatiduoda tu lapu, krc buciau ysiremines norejau paklausti , kai eini ruostis galima tureti jau pasirasius kazka? |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-16
09:23:47
| Nuoroda
Sveikuciai gal turit medziagos 1 potemiai? prasau atsiuskit [email protected]
|
||
Žinutė parašyta:
2009-04-16
11:02:24
| Nuoroda
muwis rašė:
turiu pasirašęs 5 potemės kalbą, jei kamnors reikai glaiu atsiust laba jei nesunku atsiusk man ACIU[email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-16
11:02:31
| Nuoroda
muwis rašė:
turiu pasirašęs 5 potemės kalbą, jei kamnors reikai glaiu atsiust laba jei nesunku atsiusk man ACIU[email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-04-16
11:02:41
| Nuoroda
muwis rašė: