Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
17:32:14
| Nuoroda
Na pvz mūsų mokytojo mąstymu šįmet turėtų būti sunkus egzas, kadangi : 1) praėjusiais metais (palyginus) buvo nelabai sunkus 2) kitais metais bus tik valstybiniai egzaminai ir , kad kiekvienas nejuokaut7 ir nesirinkt7 valstybinio egzamino, nes nebus galima perlaikyt. (parodyk , kad valstybinis ne juokas Na bent jau tokios prielaidos |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-25
17:40:38
| Nuoroda
na bet manau kas mokosi sunkumų nebus |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-25
19:19:43
| Nuoroda
aš irgi žiauriai bijau... sėdžiu sprendžiu ir kuo toliau tuo labiau atrodo , kad nieko nemoku :s žiauru... net bijau , kad tik išlaikyčiau... tiek daug spragų ir irgi per vieną nevykusią mokytoją , kuri dėstė 11 klasėj.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-25
19:21:51
| Nuoroda
šiaip apie sociologiją žinoma daug ir išsamiai aš irgi noriu į sociologiją stot pirmoj vietoj VU. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-25
19:38:21
| Nuoroda
nors man irgi matkės reikia bet manau lievai išlaikysiu tikrai silpnai jaučiuosi bet vis gal nors ką parašysiu (( bet tjp jaučiu kad blogai bus .. |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-26
21:20:42
| Nuoroda
as irgi viliuosi, kad užeis koks nors proto pašviesėjimas DD gal kaipnors ;D nors žn kad gerai nebus |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-27
13:02:55
| Nuoroda
nu ką tenka pripažinti , kad egzaminas nebuvo iš sunkiųjų |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-27
18:19:07
| Nuoroda
na aš pastebėjau tiek kad labai daug LABAI daug kvailų klaidų padariau, kad žiauru kuo lengviau tuo daugiau klaidų pridarai... ir dar tokių kvailų net pikta ant savęs na bet jau tiek to kitaip nebus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-28
09:21:23
| Nuoroda
sejkutea rašė:
pas mus tai mane viena nesamone papiktino, krc isdalino tuos lapus visiem, as pradejau vartyt, ar nera tusciu lapu, tai vykdytoja liepe tuoj pat uzverst sasiuvi, nes tipo negalima, tipo uz tokius dalykus gali is egzo isvyt, nes dar neliepe ziuret tu lapu. na gal ji ir teisi, bet tai nx tada prie pat manes sedejusiam vaikinui, jis irgi pirmas nr buvo tik kita raide, nieko nesake, nors jis atsivertes jau sprendes. bles kaip susinervinavau, sstopudovai is tos pacios sules ar ka. man irgi taip buvo tai as dar susinervinau sakau tai kaip man paziuret ar nera brokuotu lapu tada paaiskino kad pasakys kada galima ei o kur buvo grafika nupiest jus su piestuku pieset ar ne? kurmi as su piestuku nupiesiau kazin uzskaitys ? tik db pagalvojau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-02
12:48:04
| Nuoroda
Gal kas turit anglu VBE 2007 metu pakartotines sesijos ats? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
08:37:07
| Nuoroda
Sveiki norėjau pasiteirauti gal kas žinot, va kokia man situacija. Buvau pradėjus nete registruot tą prašymą ir nusifotkinau išsisaugojau tą registracijos pažymą, bet pinigų dar nesumokėjau ir nieko daugiau dar nepildžiau. Dabar iškilo tokia situacija , jog yra gera proga vasarai į užsienį padirėt ir tvarkau dokumentus , kad mama būtų mano įgaliotas asmuo, tačiau ji važiuos į aukštąją mokyklą ir pildys prašymą tada , kai paims atestatą... Tai ar jis negalios? Kaip panaikint tą nete? Ar dar nete tas kol nesumoki negalioja? nes nesuprantu o viskas taip greit jau turiu išvažiuot |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-17
09:00:14
| Nuoroda
Notaro patvirtinimmo reik iforminant dokus kai jau priima i univera |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:03:48
| Nuoroda
o aš išvažiuoju į užsienį padirbėt palikau mamą kaip įgaliotą asmenį , kad galėtų mano dokus tvarkyt. Kaip manot jei čia užsisakysiu tą rezultatų sms, tai kai ten būsiu man ateis vistiek ats? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:30:52
| Nuoroda
hmmm na dėl viso ko reiks palikt mamai kodą ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
15:35:53
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Žiauru. Jeigu surenku savo varganus 75 taškiukus (geriausiu atveju), ir tai nieko gero negaunu:( Man atrodo tu per daug verki dėl savo egzaminų... 75 taškiukai ,,vargani" yra labai daug palyginus su visa Lietuva... ir kiti tik šokinėtų iš laimės tiek turėdami... Nepamiršk, kad nevisi toki protingi... o jei tik tiek ,,varganų" taškelių surenki nėr ko verkt... su tokiais taškeliais jau pretenduoji į nemokamas vietas ! |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
18:44:46
| Nuoroda
Shokoladash rašė:
Man tai ir galva sunkiai beveikia, laukiu egzu rezultatų bet reik duot ir prašymus, ir nelabai lengva duot kai rezultatų nežinai.. o dar ir stojamieji čia pat... uffff.... kad tik viskas greičiau pasibaigtų... bet juk galima duot prašymą ir tada kai jau žinai rezultatus juk iki liepos 18 galima ar as klystu>? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-20
09:07:27
| Nuoroda
As rasiau 7 numeriu mano balas 18,04 bet tikiuosi kad i aukstesnius numerius istosiu na bet neaisku nes visur nemokama rasiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
07:42:55
| Nuoroda
Na sveiki naujieji sociologai gal pasipasakokim susipazinkime kas cia? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:28:05
| Nuoroda
tai gal susipazinkim:] kada dokus varysit priduot? |