Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-18
11:33:39
| Nuoroda
Sveiki visi, kurie studijuoja viesaji administravima KU! As esu sios specialybes IV-kurse, taigi noreciau kam nors atiduoti/parduoti visa seminaru medziaga, referatus, kad kazkam butu naudinga ir nereiktu visko mest lauk :) rasykit i [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-18
11:34:05
| Nuoroda
Sveiki visi, kurie studijuoja viesaji administravima KU! As esu sios specialybes IV-kurse, taigi noreciau kam nors atiduoti/parduoti visa seminaru medziaga, referatus, kad kazkam butu naudinga ir nereiktu visko mest lauk rasykit i [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-18
11:34:51
| Nuoroda
Sveiki visi, kurie studijuoja viesaji administravima KU! As esu sios specialybes IV-kurse, taigi noreciau kam nors atiduoti/parduoti visa seminaru medziaga, referatus, kad kazkam butu naudinga ir nereiktu visko mest lauk rasykit i [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-05-18
11:35:14
| Nuoroda