Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
18:10:39
| Nuoroda
kas zinot kuriame ktu ar vukhf ankstesniais metais budavo didesnis konkursas stojant i ekonomika? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
18:52:49
| Nuoroda
tai galima tada spresti kad i ktu ekonomikos specialybe stojanciuju yra daugiau nei i vukhf? ane? as vis dar neapsisprendziu kuri universiteta rasyti pirmoje vietoje, nes prie abieju sirdi linksta, ir idomu i kuri istoti sunkiau bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-01
19:41:03
| Nuoroda
na as neklausiu apie istojima butent i vf vieta, juk bus ir mokamu vietu o i jas istoti manau bus paprasciau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
17:03:23
| Nuoroda
sveiki, gal zinot kaip skaiciuoja konkursini bala, jei tarkim as laikiau tuos 3 egzaminus kuriu reikia, bet neturiu 11-12 klasej pasimkus to dalyko, kurio reikia metinio pazymio. tai tada ta metini uzskaito kaip 0 ar is viso net neskaiciuoja konkursinio balo? aciu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
22:52:13
| Nuoroda
sveiki, as taip pat cia i vf papuoliau, nors balas ne per auksciausias buvo bet koks skirtumas, uztai dziaugsmo buvo |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
16:37:39
| Nuoroda
coffeemaniac rašė:
Giedrius. rašė:
coffeemaniac rašė:
Sveikinu įstojusius,ha rašiau ir aš čia,bet įstojau vu matieka.Šiaip ar taip kolegos,matematikai.:> Dėkui, kolega ;] O va kokį KB turėjai, nes ir aš svarsčiau ką pirmam rašyt KTU ar VU matieką. Pasirinkau KTU, bet įrašiau ir VU antru numeriu tad įdomu ar ten bent būčiau patekęs Nežinau aš tų KB, mano matieka buvo 100 ir lietuvių 97 anglų kalbos net nelaikiau ir į vf papuoliau,o va mano draugas su lt 91 matkės 54 ir anglų 39 taip pat gavo vf.:) kad mazas konkursas buvo todel ir papuole daug. paziurekit lamabpo.lt yra jau paskelbta kokie maziausi balai buvo i vf, tai i matematika ktu 11, ... (nepamenu tiksliai). pas mane isvis neauksti buvo egzu pazymiai, o fizikos metinio neturejau, net pamokos tokios ir gavos 15,05 konkursinis balas koks skirtumas dabar jau, svarbu istojom |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-27
17:44:06
| Nuoroda
atsisiunciau siandien tvarkarasti is fmf.ktu.lt/ bet as jo nesuprantu, kokios ten paskaitos, pas ka, kur ten matematikams kur kitiems? ka tos spalvos reiskia? gal kas paaiskinti gali?
|