Vartotojo IevuteK pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-01 18:10:39 | Nuoroda

kas zinot kuriame ktu ar vukhf ankstesniais metais budavo didesnis konkursas stojant i ekonomika?

Žinutė parašyta: 2009-06-01 18:52:49 | Nuoroda

tai galima tada spresti kad i ktu ekonomikos specialybe stojanciuju yra daugiau nei i vukhf? ane?  as vis dar neapsisprendziu kuri universiteta rasyti pirmoje vietoje, nes prie abieju sirdi linksta, ir idomu i kuri istoti sunkiau bus

Žinutė parašyta: 2009-06-01 19:41:03 | Nuoroda

na as neklausiu apie istojima butent i vf vieta, juk bus ir mokamu vietu :P  o i jas istoti manau bus paprasciau

Žinutė parašyta: 2009-06-30 17:03:23 | Nuoroda

sveiki, gal zinot kaip skaiciuoja konkursini bala, jei tarkim as laikiau tuos 3 egzaminus kuriu reikia, bet neturiu 11-12 klasej pasimkus to dalyko, kurio reikia metinio pazymio. tai tada ta metini uzskaito kaip 0 ar is viso net neskaiciuoja konkursinio balo? aciu

Žinutė parašyta: 2009-07-22 22:52:13 | Nuoroda

sveiki, as taip pat cia :P i vf papuoliau, nors balas ne per auksciausias buvo :d bet koks skirtumas, uztai dziaugsmo buvo :)

Žinutė parašyta: 2009-07-23 16:37:39 | Nuoroda
coffeemaniac rašė:
Giedrius. rašė:
coffeemaniac rašė:

Sveikinu įstojusius,ha rašiau ir aš čia,bet įstojau vu matieka.Šiaip ar taip kolegos,matematikai.:>

Dėkui, kolega ;] O va kokį KB turėjai, nes ir aš svarsčiau ką pirmam rašyt KTU ar VU matieką. Pasirinkau KTU, bet įrašiau ir VU antru numeriu tad įdomu ar ten bent būčiau patekęs :)

Nežinau aš tų KB, mano matieka buvo 100 ir lietuvių 97 anglų kalbos net nelaikiau ir į vf papuoliau,o va mano draugas su lt 91 matkės 54 ir anglų 39 taip pat gavo vf.:)

kad mazas konkursas buvo todel ir papuole daug. paziurekit lamabpo.lt yra jau paskelbta kokie maziausi balai buvo i vf, tai i matematika ktu 11, ... (nepamenu tiksliai). pas mane isvis neauksti buvo egzu pazymiai, o fizikos metinio neturejau, net pamokos tokios ir gavos 15,05 konkursinis balas :P koks skirtumas dabar jau, svarbu istojom

Žinutė parašyta: 2009-08-27 17:44:06 | Nuoroda
atsisiunciau siandien tvarkarasti is fmf.ktu.lt/ bet as jo nesuprantu, kokios ten paskaitos, pas ka, kur ten matematikams kur kitiems? ka tos spalvos reiskia? gal kas paaiskinti gali?