Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:51:17
| Nuoroda
oh. kaip noriu įstot į LVA. bet sugebėjau baisiai susimaut per chemijos egzą. nespėjau perrašyt atsakymų vienintelė išeitis - dar kaip nors atsigriebt per bio, nors jos visiškai nemoku ir dėjau visas viltis į chemiją. taip graužiu dabar save. bet rašysiu pirmu numeriu, gal kaip nors netyčia išeis patekt. galėtų būt kokie pokalbiai su stojančiais, tai pasiruoščiau toookią kalbą apie "nu noriu aš čia studijuot, ėė, maldauju, aš stengsiuosi,nu. prašauuu" ((: ir čia, kiek matau, daug konkurentų man yra, tai gal jūs dar apsigalvokit, ką? ((:
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-05
18:57:28
| Nuoroda
žmonės, subines jau galima atvėsint iki rudens! arba iki liepos pradžios, kai reiks eit perlaikyt ((: o kas nors iš jūsų jau siuntė prašymus dėl stojimo? aš nelabai suprantu, kaip siųst nežinant, ar išvis išlaikei egzus, nors kai kurie pažįstami jau išsiuntė gal kas galit apšviest? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
21:16:44
| Nuoroda
Symakatumi^^ nenusimink per daug, mano situacija labai panaši, bet kažkaip viltį dar turiu šiokią tokią, neypatingai didelę, bet.. su tėvais apie mokamą, o juo labiau paskolą, išvis net nekalbėjau, baisu net užsimint būtų, kai kalba eina apie tokius pinigus... ir dabar taip gaunas, kad jau žinau, kiek kainuoja svajonė, banaliai, bet ji priklauso TIK nuo pinigų šiuo atveju. ir liūdna, nes pernai draugė su mažesniu balu, nei dabar mano, įstojo į LVA nemokamą, parašydama "iš bėdos" atveju, o paskui pasirinko, kur norėjo labiau ir mokosi ten. ir dabar kankina mintis "o pernai tikrai būčiau įstojus", pernai.. o šiemet.. krepšelis. čia toks baisus žodis, kad užgožia net milijoną kartų parašytą "KRIZĖ" hm. deja. nors aš manau, kad jeigu nepasiseks, metus galima būtų pasimokyt kolegijoj (aišku, jeigu ten priimtų nemokamai ), ir tada bandyt bandyt bandyt. turbūt negali gi visada nesisekt. liūdna truputį. bet viltis yra, M.J. blogiau. turbūt. Michael Jackson - Will You Be Here... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:29:58
| Nuoroda
lamabpo buvo parašyta, kad reikia kvito originalo. aš nuėjau į banką, pasakiau, kad mokėjau per el. bankininkystę, atspausdino man ant to tokio geltono popieriaus. dėl visa ko. kad nereiktų ten važinėt daug kartų, jeigu netiktų paprastai spaudintas. |