Vartotojo Royal Cucumber John xD pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-03 01:13:38 | Nuoroda

Sveiki visi.. Niu as esu Kurybiniu Industriju studentas.. :( Ir zinote ka? Ne pa ty ko! Stodamas maniau kad bus daug geriau, to cia neradau.. Nu siaip cia gal skonio reikalas.. Bet tiesa sakant net gi grupiokai mano ne visi yra laimingi, vienas jau i uzsieni paspruko nuliudes :D Studijos naujos.. Destytojai nelabai.. Sunku susikalbeti itt.. Nieko ne noriu sakyti bet man NE PATYKO ir as darau QUIT is cia.. Praradau metus.. kajp gaila :( 

Žinutė parašyta: 2009-06-03 01:31:18 | Nuoroda

Truputi paskaiciau cia jusu komentariukus. Vat sedziu cia ir turiu daryti namu darbus - taip studijoju KI . Woa woa! po viena po viena ;DDD Vienu zodziu nzn kaip kam, bet man nepatiko.. Kurybines Industrijos - koks grazus pavadinimas. Ir dar VGTU o ne kolegija.. Uhhh.. Nu ka pabandziau, istojau. Ar esu laimingas? Nea. Vienas pazystamas irgi KI studentas nusyviles nuvare i uzsieni :D Ar irgi vaziuociau bet deja neisejo..Nu siap cia skonio reikalas.. Vieni rekia WOA~ ydomu ydomu!! Lengva Lengva!! Kiti verkia - Sunku Sunku.. Liudna liudna :S Informatikos cia pakankamai.. galeciau paaskyti gana daug.. Istorija 0.6 (kaip zinau) voobsce padare ne v temu. Bus linksma tiems kurie ISTORIJA ISLAIKYS GERAI o Informatikos ziniu trunks.. O vgtu toks dalykas stoti nera sunku, o vat ne islekti po pusmecio jau sunkiaaau~ xD  Su destytojais mums pasiseke. 2009 grupems nzn kaip bus ;D Niu vienu zodziu I DIDN'T LIKE IT AT ALL :) Rasau just mano nuomone.. Siaip tikejausi daugiau. :) bet deja deja...