Vartotojo samutia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-07 15:47:46 | Nuoroda

svarbiausias dalykas,tai maziau panikuot del tu egzaminu. :) aisku,tikiu,kad baisu,bet svarbiausia egze nusiramint  ir pajungt smegeneles. :) Fizikos egzaminas tikrai nebuna sunkus. Pernai laikiau,gavau 50%. tai man cia visai gerai palyginus su tiek kiek as mokiaus. :D o siaip egzaminai tai tik ispustas burbulas. Istosit i universiteta ir pamatysit,kad kiekviena pusmeti tokius ir dar sunkesnius laikyt reikes.:))

Žinutė parašyta: 2009-06-22 23:46:58 | Nuoroda

Priklauso kur įstoji,nes kiekvienam universitete ar kolegijoj yra atskira tvarka bendrabučiams gaut. Būna kad reikia tam tikrų pažymų kiek tėvai uždirba ir t.t. Šiaip priklauso nuo univero ar kolegijos. O medicininės tai reikia nebent būna kūno kultūra,tai ten tik pristatyt ją reik,o šiaip niekas neprašo tokių dalykų. :))

Žinutė parašyta: 2009-07-25 20:18:35 | Nuoroda

Sveiki visi. Kaip jau aukščiau rašė mano kolegė labai smagu,kad savo fakultete turėsim fux'ų ir galėsim surengt stovyklą bei krykštynas. Sveikinu visus įstojusius. ;))  Kadangi abi su cosmoc esam atstovybinikės,tai galit drąsiai klaust visko kas domina tiek manęs tiek jos,pasakysim ir papasakosim viską ;))

skype: simutea666

e-mail: