Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
13:06:37
| Nuoroda
na ką....pernai ir aš ten stojau ir neįstojau vien dėl to, kad lietuvių egzas nenusisekė. t.y. gavau 70, o be minimum80, tai galit pamiršti žurnallistiką, nors ir stojamuosiuose 10 gautumėt...(deja, bet taip - kalbu iš patirties). Toji mokyklėlė irgi ne rodiklis. Daug kas iš "mokyklėlės" taip pat neįstojo... Kad ir kaip būtų, balai - labai svarbu. Žinoma, jūsų šansai padidėja, jei esate vaikinai, nes ten nors ir prasčiau pasirodę vyrukai sustojo kuo puikiausiai. Va...šiaip...klauskit, kas kam neaišku, nes jaučiu, jog galiu pasakyti kažką iš pirmų lūpų. p.s. pati įstojau į visai kitą specialybę ir labai džiaugiuosi. Dabar žurnalistika tik hobis, kurio tikrai jau nebenorėčiau mokytis ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-04
11:20:37
| Nuoroda
Taigi, apie stojimų eigą buvo taip, kad pirmiausia reikia paduoti prašymus studijuoti į aukštąsias mokyklas 1-2anksčiau prieš stojamąjį egzaminą (kad dėdės galėtų atsiųsti laiškutį, jog esi kviečiamas tą ir tą dieną, tą ir tą valandą)... Man buvo kilę sunkumų su šituo "laiškučio gavimu" ir as jį gavau gerokai PO stojamųjų, taigi likus porai dienų iki stajmųjų būtinai pasiskambinkit ir praneškit apie save, kad neliktumėt ant ledo (kaip jau minėjau man buvo kilę bėdelių su šiuo dalyku ir aš buvau pakviesta atvykti į stojamuosius jiems gerokai įpusėjus - žinoma, tai neapsiėjo be nervų). Part 1. Rašinukas Part2. Pokalbis Linkiu Jums sėkmės ir ieškokit visko, ką įmanoma išmokti, sekit spaudą, žinias, nes žurnalistas jau turi toks būti - sekti kiekvieną smulkmeną. Jei kas neaišku - klauskit p.s. pati studijuoju turizmą ir viešbučių vadybą |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-06
18:30:36
| Nuoroda
Pernai metais buvo duotos dvi temos, iš kurių galima pasirinkti vieną. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-07
17:34:26
| Nuoroda
KTU viesajam administravimui atrodo matematikos egzaminas nereikalinas. Teisingai supratau? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
01:52:17
| Nuoroda
taip pat |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
13:28:26
| Nuoroda
yra |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
20:27:19
| Nuoroda
mano skype - skajjja |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-14
15:14:00
| Nuoroda
Sveiki, Ar teko girdėti apie geresnius kambarius labiau pasiturintiems studentams? Ką jūs apie tai manote? Ką reikia daryti norint tokius gauti ir t.t.?
(beje, labukas Juliukai - saulele. Pas Blondę galėsi užbėgti visada |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-16
23:48:11
| Nuoroda
13-ojo bendrabučio gyventojai, kurie moka mokytis, bei moka tusintis ir yra nieko pries penktadienio vakarus "prastumti" džem'pub'e, atsiliepkit ir bandysim kooperuotis |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
22:44:54
| Nuoroda
Žiaurūs barakai. Žiau-rūs. Atėjau, pamačiau, pasibaisėjau. Kai gavau kambarį kategoriškai atsisakiau jame gyventi. Perkėlė į kitą. Truputį truputį geresnį... bet aš tik svečias ten... Baisu. BAI-SU. |